Blogs

Regelmatig post ik hier een nieuwe blog, dat kan zijn een verslag van spirituele ervaringen tijdens meditaties, workshops of readings, of over onderwerpen ter inspiratie of verheldering.

5D Healing Hour

Zonnevlammen, egolagen en het niet-weten

De energie van het gouden tijdperk dwingt af dat we in overgave gaan. Niet dwingen als moeten, maar als een zachte, liefdevolle aanmoediging om je over te geven aan de gouden energie, aan de liefde in jezelf. En met die beweging worden alle hechtingen aan de oude realiteit zachtjes beetje bij beetje losgeweekt in de loop van de tijd.

Lees verder »
5D Healing Hour

Het Gouden Bewustzijn

Vanavond gaat het over het gouden hart. Het gouden hart hoort bij het gouden bewustzijn. Het gouden bewustzijn is een bewustzijnslaag in jezelf die warmte geeft aan jezelf en als een warme frequentiegolf je persoonlijkheid verwarmt. Terwijl we onszelf observeren en de aandacht hebben op ons hart, opent het gouden hart in onszelf meer en meer.

Lees verder »
5D Healing Hour

The Cosmic Heart Stargate activation

De verankering van het Kosmisch Hart in de Aarde en het menselijk bewustzijn is tijdens de winterzonnewende (21/22 december) geactiveerd nadat deze energie met de X2.87 zonnevlam van 14 december het aardse veld binnen is gekomen.

Lees verder »
5D Healing Hour

Het Christuskind in ons allen neemt de leiding

Vanavond verdient het kind in onszelf extra aandacht. Het pure kind in onszelf dat graag wil spelen, maar vaak ondergesneeuwd raakt door alle volwassen bezigheden gedurende de dag. Laat je leiden door het kind in jezelf. Het kind in jezelf reikt de hand naar je uit, pak die hand en laat je meenemen door het kind.

Lees verder »
5D Healing Hour

De Aarde en de Hemel verenigd in onszelf

We kunnen nu eindelijk helemaal op en in de Aarde landen. We hebben zo hard gewerkt aan onszelf om al die lagen in onszelf op te ruimen, om helemaal in overgave op Aarde aanwezig te zijn. En ook nu pas is moeder Aarde er helemaal aan toe, om ons zacht en liefdevol te ontvangen. Er is ook een tegengestelde beweging gaande vanuit de kosmos, er is vanuit de Bron een licht onderweg dat ook onze verticale as aan de bovenkant breder maakt, een elektrisch, Goddelijk Licht via de bovenkant van ons energieveld, via onze kruin naar binnen glijdt.

Lees verder »
Nieuwe Aarde Transmissies

Homo Galacticus en de integratie van ons pure kindsdeel

We komen in diepe aarde-lagen terecht waar we ons pure kindsdeel integreren. Dit kindsdeel draagt de essentie, is de essentie, van wie je werkelijk bent. Een onbeschreven blad, pure kind-energie, waar de Bron volledig door heen stroomt en dit kindsdeel van onszelf is het kindsdeel in zijn zuiverste vorm, ongehinderd door opgelopen kwetsuren.

Lees verder »
Algemeen

Oorsprong van het Lymeveld – Een verslag van een aurareading

Mijn cliënte geeft aan dat ze zich de laatste jaren fysiek niet goed voelt, ze heeft onder meer geleden onder de ziekte van Lyme, waardoor ze de energie niet heeft om in haar kracht te gaan staan. De hulpvraag die ze heeft is: wat is er nodig om in mijn kracht te gaan staan en wat weerhoudt mij daarvan?

Ik ga in afstemming en wat zichtbaar wordt zijn netwerkverbindingen in haar lichaam. De woorden die doorkomen zijn ‘neurologisch schaduwnetwerk’. Er is een niet lichaamseigen bedradingsnetwerk aanwezig in het lichaam van cliënte.

Lees verder »
5D Healing Hour

Bronlicht activatie voorbereiding op zomerzonnewende

Terwijl we onze aandacht richten op ons hart, is het Bronlicht in ons steeds feller aan het worden, steeds meer Licht aan het schijnen. Laat dit Bronlicht maar door je hele lichaam heen stromen. Laat maar iedere cel en alle DNA strengen in je lichaam oplichten. Zodat alle coderingen die maken dat jij jij bent, oplichten. Dit is wat we aan het doen zijn in deze dagen in aanloop naar de zomerzonnewende.

Lees verder »
5D Healing Hour

De verwijdering van de Dark Matrix

We verplaatsen ons naar het figuurlijke hol van de leeuw. Een plek in de Aarde die een “heart of darkness” vormt. Een beginpunt in de Aarde dat als generator functioneert voor duale krachten. Een plek waar de “Dark Matrix” verankerd is. Dit verankeringspunt is al niet meer zo stevig als in vroegere tijden, maar nu mag het helemaal loskomen.

Lees verder »
5D Healing Hour

De Samenwerking met ons Feeën Zelf

We zakken de Aarde in, en komen uit in de Binnen-Aarde. Het thuis van onze feeën zelf. In deze laag komen we in een omgeving met schitterende natuur. Er wordt hier in de Binnen-Aarde door de feeën en andere natuurwezens al lange tijd gewerkt aan een nieuwe natuur. Deze plek is een soort kraamplek van de natuur die uitgerold wordt op de Nieuwe Aarde. Deze laag is een voorloper op de Nieuwe Aarde frequenties.

Lees verder »
5D Healing Hour

Activatie van het Engelen Zelf

Het is ons Engelen Zelf die naar de Aarde toe kwam, en door de dimensies heen de verdichting in ging, en de weg vrij maakte voor onze ziel om te kunnen incarneren als mens in de stof. Onze engelen delen waren de moedigste aspecten van ons wezen die het avontuur aangingen vanuit de Bron, in het diepe sprongen zonder te weten wat hen te wachten stond. Wetende dat ze geheugenverlies zouden leiden, hun licht zouden moeten achterlaten, steeds verder afdalend door de dimensies heen.

Lees verder »
5D Healing Hour

2023: Het jaar van het nieuwe kind

Er is een proces gaande waarin het vrije, pure innerlijk kind van zowel de mensheid als Moeder Aarde aan het ontstaan is, die ons vanaf 2023 meer levenskracht, creatiekracht en vreugde zal gaan brengen.

Lees verder »
5D Healing Hour

Onze elektromagnetische balans en de rol van de zon

We komen aan in het hart van de Zon en verbinden ons hart met het hart van de Zon. De liefde van het hart van de Zon heeft meer een elektrische lading, en voelt minder magnetisch aan dan het hart van de Aarde. Ook de Zon is in een transitie, van een Oude Zon naar een Nieuwe Zon. Een Nieuwe Zon waarin de vrouwelijke energie meer in balans komt, meer aanwezig komt naast de mannelijke energie van de Zon.

Lees verder »
5D Healing Hour

Leeuwenpoort: de weg naar 5D

In de periode waar we nu in zitten, zijn we aan het bewegen door een tunnel heen, waarbij we ons oude zelf en onze oude realiteit achter ons laten, en door de tunnel heen in ons nieuwe zelf onderweg zijn naar de nieuwe realiteit.

Lees verder »
5D Healing Hour

De verandering is hier

We ontmoeten Sekhmet en verschillende ET’s in de hal van Amenti onder de Sphinx in Gizeh Egypte. Tijdens de activatie die daar plaats vindt, wordt de 3D illusie matrix opengescheurd en wordt de leeuwenenergie in onszelf wakker die ons in onze kracht zet. De boodschap die doorkomt is: De verandering is nu.

Lees verder »
5D Healing Hour

De Intelligentie van het Hart

In dit verslag staat de werking van het hart centraal. Er komen inzichten door over de intelligentie van het hart, dat als een soort feedback loopsysteem niet alleen liefde, maar ook informatie uitzendt en ontvangt waardoor healing tot stand komt. Het mooie hiervan is dat je niet hoeft te denken over wat je aan het doen bent, het gebeurt automatisch.

Lees verder »
5D Healing Hour

Diamanten hart upgrade activatie

Vanavond staat in het teken van een upgrade activatie van je diamanten hart. En wordt je diamanten hart aangesloten op het collectieve, diamanten bewustzijn. Herverbonden en geüpgrade in verbinding met het Diamanten Hart van de Nieuwe Aarde. Alsof je hartchakra zo groot is dat het ook je thymus, keel en zonnevlecht omhult, als één groot hartchakra. Het hartchakra maakt ruimte voor de diamant.

Lees verder »
5D Healing Hour

Verbinding met onze toekomstige, Zelfgerealiseerde Zelven

Er wordt een tijdlijn zichtbaar, die loopt vanaf ons hart naar voren de toekomst in. Deze tijdlijn is tegelijkertijd ontstaan in ons hart en in de toekomst terug naar het NU. Terwijl we steeds dieper de aarde in zakken, schuiven we naar voren langs de tijdlijn de toekomst in, naar het moment in de tijd dat we volledig Zelfgerealiseerd zijn.

Lees verder »
Algemeen

Emotionele processen in loslating illusie matrix

Er is een hardnekkige laag in het collectieve veld waarin de status quo van de perceptie zoals hij nu is, heel onwrikbaar is. De vasthoudendheid in de illusie matrix en de emoties die eronder liggen willen dat die onwrikbare laag blijft, dat de illusie blijft. In de collectiviteit van het veld heerst een grote angst. Een angst voor het onbekende, voorbij die illusie matrix, waardoor men collectief liever in de onvrede van wat men heeft blijft zitten, dan dat er een bereidheid is om in het onbekende te stappen.

Lees verder »
5D Healing Hour

Herstel van de oorspronkelijke zieleblauwdruk

Nodig jezelf en je Ziel maar uit om volledig in je lichaam aanwezig te zijn. Terwijl je meer in ontspanning komt, wordt er een witte vloeistof als een soort balsem aangemaakt in je lichaam, die door je hele lichaam stroomt. Een smeerolie die de frictie verzacht tussen je zielelichaam en je fysieke lichaam, zodat je Ziel gemakkelijker kan bewegen in je fysieke lichaam. Terwijl je steeds meer één wordt met je ziel, maak je contact met een Ster die de oorspronkelijke blauwdruk van je Ziel herbergt.

Lees verder »
5D Healing Hour

Voorproef op de Christusenergie van de equinox

Er is een Kosmisch Licht onderweg naar de Aarde, en dat Licht maakt contact met ons hart. Het Licht warmt het hart op, waardoor de hartsenergie uitdijt naar buiten toe. Tegelijkertijd nodigt de Aarde energie ons uit om onze onderbuik te openen voor Moeder Aarde. Het is net alsof de laatste tijd een strijd gaande is in onze zonnevlecht. Het Licht wat vanuit de kosmos onderweg is naar de Aarde, en in de komende dagen de Aarde vol zal penetreren, dat Licht zal helpen deze strijd te beslechten.

Lees verder »
5D Healing Hour

De activatie van de innerlijke zon

Eerst dalen we via ons hart, door de zonnevlecht, naar diep in onze buik, terwijl we ondertussen van een kring lichtwezens healing ontvangen op onopgeloste stukjes van onszelf die we onderweg tegen komen. Dan komen we in de aarde terecht, in een groot licht. Alsof in de aarde een zon is en we in die zon in de aarde terechtkomen. De aardezon. Ook jij hebt een aardezon in jezelf die jouw batterij is. Die jou voeding geeft en de energie opslaat die je vanbuiten af tot je neemt en je interne zon daarmee van energie voorziet als een batterij opslag waar je uit kunt putten.

Lees verder »
5D Healing Hour

Alles schoonspoelende tsunami van Kosmisch licht

Wat zichtbaar wordt is een grote energiegolf die over het aardoppervlak heen spoelt, als een grote tsunami. En deze energiegolf is tweeledig. Afhankelijk van waar je zelf staat op dit moment, kun je het of op de ene of op de andere manier ervaren. Deze energiegolf heeft een grote kracht om alles wat niet meer past weg te spoelen. Om schoon schip te maken. De kracht van deze tsunami kan voelen als een destructieve kracht, als een wereld-op-zijn-kop-zetten kracht. En dan de andere kant van de energiegolf is juist een licht brengende energie. Een nieuwe ondersteunende energie.

Lees verder »
5D Healing Hour

DNA activering onder toezicht van de Kosmische Vader en Kosmische Moeder

Voor ons wordt er een DNA-streng zichtbaar, die om zijn as draait. De DNA-streng is verbonden met onze navel. Bijgestaan door stralende lichtwezens worden allerlei erfelijke eigenschappen die we hebben meekregen via onze biologische ouders uit ons DNA gehaald. Hoe meer opgeschoond het wordt, hoe meer licht ons DNA gaat uitstralen. Dan worden ook de DNA strengen zichtbaar die inactief waren. Nu we aan het evolueren zijn naar ons nieuwe zelf, ons kristallijnen zelf, worden deze DNA strengen weer geactiveerd.

Lees verder »
Algemeen

Processen rondom het ego en het hart

Wat ik de laatste tijd waarneem in het persoonlijke en collectieve proces, is dat ons hartchakra steeds rijkelijker stroomt en meer ruimte inneemt. Het hartchakra is één groot hartcentrum aan het worden, waarbij het de keelchakra, thymus en zonnevlecht includeert.

Lees verder »
5D Healing Hour

De dematerialisatie van het fysieke lichaam

De energie van de Nieuwe Aarde stroomt ons lichaam in. Zo wordt ons fysieke lichaam meer 5D ready gemaakt, wordt ons fysieke lichaam afgestemd en afgesteld op de Nieuwe Aarde energie en de Nieuwe Aarde substantie. Ons fysieke lichaam zit in een soort van dematerialisatieproces. Terwijl we wel een materieel lichaam blijven houden, is de substantie aan het veranderen.

Lees verder »
5D Healing Hour

De Matrix velden staan op losse schroeven

De kracht van onze autonomie is aan het toenemen. En doordat dit steeds sterker aanwezig is in onszelf, beginnen de matrix lagen aan de buitenkant van ons veld, want die worden ons van buiten opgelegd, van ons lichaam af te glijden. Er is geen resonantie meer. En hoe hard ook de stem van buiten hoorbaar is, dat we moeten gehoorzamen, wat onze vrijheden zijn en wat niet, wat we wel of niet mogen doen, die stem heeft geen grip meer, die glijdt zo van ons af.

Lees verder »
5D Healing Hour

De Belofte van creatie

Wij mensen zijn normaal óf in een standje van doen, óf in een standje van zijn. Maar de Belofte van Creatie, de stap die ertussen zit, die het zijn en het doen met elkaar verbindt, in die fase verkeren we eigenlijk bijna nooit. Terwijl deze fase in de huidige tijd, waarin we ons nu bevinden, heel belangrijk is. Het is de fase waarin de Creator nog niet gekozen heeft uit het hele palet van mogelijkheden, welke keuze hij/zij maakt om in de stof neer te zetten, om te gaan creëren. Dit is de fase waar alle mogelijkheden open zijn. Waar de belofte van alle mogelijkheden aanwezig is.

Lees verder »
5D Healing Hour

Overvloed en het einde van het slavensysteem

Ganeesh: Ik ben hier om het jullie gemakkelijker te maken, de overgang uit het slavensysteem. Mijn energieveld helpt jullie om jullie te ondersteunen dat jullie materieel niets te kort komen. Dat je je niet alleen gedragen voelt door Moeder Aarde, maar ook door de overvloedige materiële aanwezigheid en mogelijkheden. Moeder Aarde heeft alle overvloed, en het is mijn energie die het naar je toe brengt. Maar er zit wel een addertje onder het gras. Mijn energie kan de overvloed alleen naar je toe brengen, als je het ook werkelijk jezelf waard vindt het te ontvangen.

Lees verder »
5D Healing Hour

Het Christuskind is zich nu in ons allemaal manifest aan het maken

Moeder Aarde zegt: vanaf nu wordt alles anders. Vanaf nu zal je nog meer dan voorheen je eigen koers gaan varen. Trouw zijn aan jezelf. En worden de impulsen daartoe steeds duidelijker en groter. En is het niet meer mogelijk je te conformeren aan de oude status quo. Hoe spannend het ook is, in het diepe te springen, en je eigen koers te volgen, zonder te zien waar je pad je heen brengt. Het is je innerlijk licht die het afdwingt, die je koers bepaalt, meer dan ooit tevoren.

Lees verder »
5D Healing Hour

Jezelf 2.0 en een nieuwe levensstroom

We hebben de zwaarmoedigheid achter ons gelaten. Hoe meer je in je hart en je eigen licht belandt, hoe minder grip die zwaarmoedigheid nog heeft op je. En zal een tijdje de uiterlijke werkelijkheid en je innerlijke vrijheid in schril contrast met elkaar zijn. Maar laat je niet foppen door wat je ogen zien. Je ogen zijn gewend te kijken in een oude bandbreedte, terwijl er momenteel heel hard gesleuteld wordt aan je hoofd, je hersenen en je derde oog, om je ogen af te stellen op een nieuwe bandbreedte.

Lees verder »
5D Healing Hour

11-11 : Heilig Huwelijk Moeder Aarde en haar wederhelft

De val uit de kosmische Moederschoot en vaak harde landing in de aardse Moederschoot heeft veel trauma bij mensen veroorzaakt. Ook Moeder Aarde heeft de val gemaakt, ook zij heeft trauma ervaren tijdens deze val waarbij zij afgescheiden is geraakt van haar wederhelft. Haar wederhelft was Maldek, een planeet die niet meer bestaat, die in miljoenen brokstukken uit elkaar is gespat, en sindsdien is haar wederhelft aan de geestelijke zijde van het spectrum.

Lees verder »
5D Healing Hour

Een nieuw licht van openbaringen vanuit de kosmische zon

Door het portaal in de Zon komt een lichtflits het zonnestelsel binnen. De lichtflits is afkomstig van de Grote Centrale Zon van onze Melkweg. Deze nieuwe energie schijnt een nieuw licht op de situatie waar we als mensheid op Aarde in zitten. Een licht van openbaringen. Nieuwe openbaringen.

Lees verder »
5D Healing Hour

Switchen tussen 3D en 5D

Nu sinds dit jaar de 5D Aarde een realiteit geworden is, bevinden we ons een aantal komende jaren in een overlap van twee realiteiten. Dit verslag geeft wat meer handen en voeten aan dit energetische proces, en hoe je hier bewust op kunt afstemmen.

Lees verder »
5D Healing Hour

In oktober gaat de mensheid staan

Een verslag van de “5D Healing Hour” webinar van 30 september 2021 met een boodschap vanuit ruimteschepen die in opdracht van de Galactische Federatie van het Licht de mensheid ondersteunen in deze cruciale tijdsfase.

Lees verder »
5D Healing Hour

De Diamanten Revolutie begint

Wij voelen opwinding over aanstaande, positieve veranderingen. Alsof we een tipping point aan het naderen zijn. Er gebeuren mooie dingen in de energie. We lijken met deze equinox een nieuw hoofdstuk in te gaan. Gisteravond zijn we, Maxim Lazet en ik, in meditatie gaan afstemmen op de actualiteit van het ascensieproces en de herfstequinox. Het volgende kwam door.

Lees verder »
Algemeen

Ervaringen readings voor kinderen

Mijn vijftienjarige dochter komt thuis uit school en zegt: “mama, mijn hoofd is al een paar dagen blubber, het lukt me niet om de uitleg van de leraar te volgen en ik heb mijn wiskunde proefwerk heel slecht gemaakt. Ik kan me slecht concentreren en het lukt niet om helder te denken. Kun jij ernaar kijken?” Ja hoor, dat wil ik wel en even later zit ik met gesloten ogen in mijn meditatiestoel te kijken naar haar energielichamen.

Lees verder »
Algemeen

Geboorte van de Nieuwe Aarde

In september 2017 voelde ik de impuls om de beelden die ik ontvangen had tijdens mijn meditaties de maanden ervoor te tekenen en zo visueel in de stof te verankeren. In die tijd mocht ik getuige zijn van de verankering van de diamanten straal op de Olijfberg in Jeruzalem, het indalen van het Christuskind in de kern van de aarde en de zwangerschap van de Nieuwe Aarde.
En op 21 december 2020 was het zover, tijdens de zonnewende werd de Nieuwe Aarde geboren.

Lees verder »
Algemeen

Is de Levensbloem een ‘flower of life’ of ‘daisy of death’?

Laatst stuitten we op FB berichten over de Flower of Life, dat deze corrupt zou zijn en de Levensbloem werd in het bewuste artikel de ‘Daisy of Death’ genoemd. Dit artikel leidde internationaal tot discussies en verwarring onder lichtwerkers. Omdat de Levensbloem zo verweven is met wie we zijn en waar we voor staan op dit moment, zijn we in meditatie gaan afstemmen op de Levensbloem en stelden we vragen aan I AM THAT I AM om meer duidelijkheid te krijgen.

Lees verder »
Divine Heart
Scroll naar boven