Blogs

Regelmatig post ik hier een nieuwe blog, dat kan zijn een verslag van spirituele ervaringen tijdens meditaties, workshops of readings, of over onderwerpen ter inspiratie of verheldering.

Algemeen

Overvloed en het einde van het slavensysteem

Ganeesh: Ik ben hier om het jullie gemakkelijker te maken, de overgang uit het slavensysteem. Mijn energieveld helpt jullie om jullie te ondersteunen dat jullie materieel niets te kort komen. Dat je je niet alleen gedragen voelt door Moeder Aarde, maar ook door de overvloedige materiële aanwezigheid en mogelijkheden. Moeder Aarde heeft alle overvloed, en het is mijn energie die het naar je toe brengt. Maar er zit wel een addertje onder het gras. Mijn energie kan de overvloed alleen naar je toe brengen, als je het ook werkelijk jezelf waard vindt het te ontvangen.

Lees verder »
Algemeen

Het Christuskind is zich nu in ons allemaal manifest aan het maken

Moeder Aarde zegt: vanaf nu wordt alles anders. Vanaf nu zal je nog meer dan voorheen je eigen koers gaan varen. Trouw zijn aan jezelf. En worden de impulsen daartoe steeds duidelijker en groter. En is het niet meer mogelijk je te conformeren aan de oude status quo. Hoe spannend het ook is, in het diepe te springen, en je eigen koers te volgen, zonder te zien waar je pad je heen brengt. Het is je innerlijk licht die het afdwingt, die je koers bepaalt, meer dan ooit tevoren.

Lees verder »
Algemeen

Jezelf 2.0 en een nieuwe levensstroom

We hebben de zwaarmoedigheid achter ons gelaten. Hoe meer je in je hart en je eigen licht belandt, hoe minder grip die zwaarmoedigheid nog heeft op je. En zal een tijdje de uiterlijke werkelijkheid en je innerlijke vrijheid in schril contrast met elkaar zijn. Maar laat je niet foppen door wat je ogen zien. Je ogen zijn gewend te kijken in een oude bandbreedte, terwijl er momenteel heel hard gesleuteld wordt aan je hoofd, je hersenen en je derde oog, om je ogen af te stellen op een nieuwe bandbreedte.

Lees verder »
Algemeen

11-11 : Heilig Huwelijk Moeder Aarde en haar wederhelft

De val uit de kosmische Moederschoot en vaak harde landing in de aardse Moederschoot heeft veel trauma bij mensen veroorzaakt. Ook Moeder Aarde heeft de val gemaakt, ook zij heeft trauma ervaren tijdens deze val waarbij zij afgescheiden is geraakt van haar wederhelft. Haar wederhelft was Maldek, een planeet die niet meer bestaat, die in miljoenen brokstukken uit elkaar is gespat, en sindsdien is haar wederhelft aan de geestelijke zijde van het spectrum.

Lees verder »
Algemeen

Een nieuw licht van openbaringen vanuit de kosmische zon

Door het portaal in de Zon komt een lichtflits het zonnestelsel binnen. De lichtflits is afkomstig van de Grote Centrale Zon van onze Melkweg. Deze nieuwe energie schijnt een nieuw licht op de situatie waar we als mensheid op Aarde in zitten. Een licht van openbaringen. Nieuwe openbaringen.

Lees verder »
Algemeen

Switchen tussen 3D en 5D

Nu sinds dit jaar de 5D Aarde een realiteit geworden is, bevinden we ons een aantal komende jaren in een overlap van twee realiteiten. Dit verslag geeft wat meer handen en voeten aan dit energetische proces, en hoe je hier bewust op kunt afstemmen.

Lees verder »
Algemeen

In oktober gaat de mensheid staan

Een verslag van de “5D Healing Hour” webinar van 30 september 2021 met een boodschap vanuit ruimteschepen die in opdracht van de Galactische Federatie van het Licht de mensheid ondersteunen in deze cruciale tijdsfase.

Lees verder »
Algemeen

De Diamanten Revolutie begint

Wij voelen opwinding over aanstaande, positieve veranderingen. Alsof we een tipping point aan het naderen zijn. Er gebeuren mooie dingen in de energie. We lijken met deze equinox een nieuw hoofdstuk in te gaan. Gisteravond zijn we, Maxim Lazet en ik, in meditatie gaan afstemmen op de actualiteit van het ascensieproces en de herfstequinox. Het volgende kwam door.

Lees verder »
Algemeen

Ervaringen readings voor kinderen

Mijn vijftienjarige dochter komt thuis uit school en zegt: “mama, mijn hoofd is al een paar dagen blubber, het lukt me niet om de uitleg van de leraar te volgen en ik heb mijn wiskunde proefwerk heel slecht gemaakt. Ik kan me slecht concentreren en het lukt niet om helder te denken. Kun jij ernaar kijken?” Ja hoor, dat wil ik wel en even later zit ik met gesloten ogen in mijn meditatiestoel te kijken naar haar energielichamen.

Lees verder »
Algemeen

Geboorte van de Nieuwe Aarde

In september 2017 voelde ik de impuls om de beelden die ik ontvangen had tijdens mijn meditaties de maanden ervoor te tekenen en zo visueel in de stof te verankeren. In die tijd mocht ik getuige zijn van de verankering van de diamanten straal op de Olijfberg in Jeruzalem, het indalen van het Christuskind in de kern van de aarde en de zwangerschap van de Nieuwe Aarde.
En op 21 december 2020 was het zover, tijdens de zonnewende werd de Nieuwe Aarde geboren.

Lees verder »
Algemeen

Is de Levensbloem een ‘flower of life’ of ‘daisy of death’?

Laatst stuitten we op FB berichten over de Flower of Life, dat deze corrupt zou zijn en de Levensbloem werd in het bewuste artikel de ‘Daisy of Death’ genoemd. Dit artikel leidde internationaal tot discussies en verwarring onder lichtwerkers. Omdat de Levensbloem zo verweven is met wie we zijn en waar we voor staan op dit moment, zijn we in meditatie gaan afstemmen op de Levensbloem en stelden we vragen aan I AM THAT I AM om meer duidelijkheid te krijgen.

Lees verder »
Divine Heart Scroll naar top