karin_portret

Karin Thomas

Het Christuskind is zich nu in ons allemaal manifest aan het maken

Lieve mensen,

hieronder vind je het verslag van het 5D Healing Hour webinar van 6-1-2022.

Moeder Aarde staat met open armen gespreid, om ons te omarmen. Laat je maar door haar omhelzen. Als een grote moederkloek verwelkomt ze ons, haar kinderen, en neemt ze ons mee de Aarde in. Naar een plek in haar buik. Ze is heel blij om ons daarheen mee te nemen, want daar is iets wat ze ons wil laten zien. We zakken steeds dieper de Aarde in, onderweg naar haar buik, en preciezer, haar baarmoeder. Dan komen we aan bij haar baarmoeder, en dan laat ze zien wat er in haar baarmoeder zit. Een helder licht. Een bevrucht eitje, dat licht uitstraalt als een helder kristal.

En ze zegt: het is begonnen. Het nieuwe tijdperk is aangebroken. Het Christuskind is niet alleen verankerd nu, maar het Christuskind is zich nu manifest aan het maken. En met de energie van dit bevruchte Christuskind eitje in de baarmoeder van Moeder Aarde, beweegt deze energie door de gehele Aarde heen, en raakt het alle mensen aan.
En terwijl we in de baarmoeder van Moeder Aarde zitten, worden onze eigen buiken geopend, onze eigen baarmoeder. En worden we bezwangerd van ons eigen Christuskind, in onszelf. Zo ontstaat er een nieuw licht in onze buik. Moeder Aarde zegt: vanaf nu wordt alles anders. Vanaf nu zal je nog meer dan voorheen je eigen koers gaan varen. Trouw zijn aan jezelf. En worden de impulsen daartoe steeds duidelijker en groter. En is het niet meer mogelijk je te conformeren aan de oude status quo. Hoe spannend het ook is, in het diepe te springen, en je eigen koers te volgen, zonder te zien waar je pad je heen brengt. Het is je innerlijk licht die het afdwingt, die je koers bepaalt, meer dan ooit tevoren. Het licht in je baarmoeder, en ook in de baarmoeder van de Aarde, groeit en groeit en groeit, en zal de overheersende stem worden. De stem van de Christus. De stem van God, de stem van de Bron, de stem van wie je in wezen werkelijk bent.

Probeer maar wat meer te ontspannen in dit nieuwe licht. Terwijl dit licht in je eigen buik groeit, voel hoe je zelf ook geborgen in de baarmoeder van Moeder Aarde zit. Het meest beschermende, koesterende deel van Moeder Aarde. En ondertussen wordt er in je baarmoeder het een en ander geheeld. Zaken die nog niet eerder aan het licht gekomen zijn, maar met het licht van het bevruchte ei van het Christuskind, wordt het nu zichtbaar en geheeld. Diepgaande healing, diepgaande transformatie vindt er nu plaats in je buik, deze transformatie om nog dieper in jezelf te zakken, dieper in jezelf te incarneren. Misschien kun je ook voelen dat met het dieper zakken in je lichaam je zitvlak en benen meer gaan ontspannen. En thema’s worden aangeraakt die gaan over werkelijk ontvangen. Durf je werkelijk te ontvangen wat je gegeven wordt, op alle levels? Durf je werkelijk jezelf te ontvangen? Durf je werkelijk ten volle jouw levensstroom te ontvangen? Durf je werkelijk helemaal jouw scheppende energie te ontvangen? Durf je je werkelijk zo kwetsbaar op te stellen? En durf je je werkelijk helemaal over te geven en te verbinden aan en met Moeder Aarde? Durf je werkelijk volledig je menszijn hier op Aarde te aanvaarden?

Laagje voor laagje wordt er verder in de diepte van je baarmoeder geheeld en verzacht. En terwijl dit proces nog verder doorgaat, ontstaat er een tweede spoor, waarbij Moeder Kosmos contact maakt. En ook Moeder Kosmos draagt in haar baarmoeder een bevrucht ei. Een Kosmisch Christuskind. Moeder Kosmos is zwanger van een nieuwe generatie mensen, Christus mensen. Zij is zwanger van de mens die we aan het worden zijn. En dan verschijnt er in onze eigen baarmoeder een tweede licht, van ons eigen kosmische Christuskind in wording in onze buik. En wat er dan gebeurt is dat het Aardse Christuskind licht in onze buik samensmelt met het Kosmische Christuskind licht tot één groot licht. En hebben we de Aarde en de Kosmos verenigd in onszelf. En ook de Kosmische Moeder koestert ons, heeft ons lief, zoals ook Moeder Aarde ons liefheeft en koestert. Voel maar hoe de beide moeders je liefhebben, en hoe ze allebei anders aanvoelen, en toch allebei net zo liefdevol zijn.

Terwijl we Christus mensen aan het worden zijn, zal ook de dualiteit gaan verdwijnen. En met het Aardse en Kosmische Christuslicht die samengesmolten zijn in onze buik, is er éénheid. Zijn de polen als het ware samengesmolten tot één. En het licht in onze buik begint steeds helderder te stralen, en het groeit, en het groeit. En activeert allerlei creatieve vermogens. Het licht dijt nog verder uit, voorbij ons fysieke lichaam, en onze levenskracht neemt toe. En dan is het zo toegenomen, dat het licht ons hele lichaam kan ontvangen, en ons hart in het licht zakt. En voel maar hoe je lichaam en je hart reageren daarop. Voel maar hoe krachtig deze Christus creatiekracht energie is, het licht in je buik. Die kracht, dat licht, die letterlijk in staat is om hele sterrenstelsels te creëren. Het kan overweldigend voelen in bepaalde delen van je lichaam, het kan zijn dat je hart eraan moet wennen. Misschien dat je hoofd erop reageert. Met deze kracht kunnen we bergen verzetten met elkaar, en de Nieuwe Aarde vormgeven. En al het oude een halt toeroepen. Dit is waar de oude macht zo bang voor is geweest. Dat mensen in hun eigen Christuskracht zouden komen. En gaan aanwenden. En met de staart tussen de benen zal de oude macht gaan verdwijnen. En met deze kracht kunnen we onszelf ook niet meer weggeven.

En wordt nog aan ons hart en hoofd gewerkt, zodat we deze explosie van kracht uit onze buik gemakkelijker en soepeler kunnen toelaten, en ons hart kan recalibreren met deze krachtsexplosie. En ook ons hoofd wordt verder geholpen om in een nieuwe gedachtestroom te komen, in een nieuwe manier van denken te komen. Het zal nog een tijdje doorwerken in je systeem, en je hart, hoofd en buik zullen in proces blijven de komende dagen. Om steeds meer uitgelijnd te worden met je nieuwe Zelf, als Christusmens. En dan wordt het tijd langzaam de baarmoeder van Moeder Aarde te verlaten, en op te stijgen naar het aardoppervlak.

❤️

Liefs,
Karin

Deel dit bericht

Divine Heart
Scroll naar boven