karin_portret

Karin Thomas

De activatie van de innerlijke zon

Lieve mensen,

hieronder vind je het verslag webinar 5D Healing Hour van 10-3-2022.

Eerst dalen we via ons hart, door de zonnevlecht, naar diep in onze buik, terwijl we ondertussen van een kring lichtwezens healing ontvangen op onopgeloste stukjes van onszelf die we onderweg tegen komen. Dan komen we in de aarde terecht, in een groot licht. Alsof in de aarde een zon is en we in die zon in de aarde terechtkomen. De aardezon. Deze aardezon is als een soort motor van de aarde, zoals een apparaat vanbinnen een motor heeft die het apparaat tot leven wekt en het apparaat laat doen wat het doen moet, zo is deze zon de motor van de aarde. Net als de zon in ons zonnestelsel het licht naar de aarde straalt en daar het leven op het aardoppervlak mogelijk maakt en van energie voorziet, zo voorziet deze zon in de aarde het leven in de aarde van energie.

En terwijl we in de zon in de aarde zijn, zijn er plekken in deze zon die onder druk staan. Ook jij hebt een aardezon in jezelf die jouw batterij is. Die jou voeding geeft en de energie opslaat die je vanbuiten af tot je neemt en je interne zon daarmee van energie voorziet als een batterij opslag waar je uit kunt putten. Zo werkt het ook met de zon in de aarde, als een batterij. Alleen staat deze batterij onder druk en kan de energie niet vrijelijk overal heen stromen. En die druk heeft te maken met stressoren aan de buitenkant van de aarde, waardoor een soort energielek is in de aardezon,  en die niet voor honderd procent vol is.

Dan zie ik ons in een kring gaan staan, in de aardezon, terwijl we onze harten verbinden met elkaar en we afdalen naar de kern van de aardezon. Daar is een deur, een portaal, die gesloten is, waardoor de aardezon niet volledig gevuld en opgeladen kan worden. We zijn daar met onze harten verbonden, en ook de lichtwezens die eerder bij ons waren tijdens de healing van onze onderste chakra’s, verbinden hun harten met onze harten. Dan gaat de deur open, het portaal in de kern van de aardezon. Wanneer het portaal open gaat, stroomt er energie de zon binnen. Als we kijken door de deuropening heen, wordt zichtbaar dat de energie die de aardezon binnenkomt, afkomstig is van de Galactische zon, en blijkbaar was de aardezon een beetje afgesloten van de voeding van de Galactische zon. Steeds meer vult de aardezon zich met de energie van de Galactische zon.

Voel maar hoe het ook effect heeft op jouw eigen innerlijke zon, jouw eigen batterij, die weer meer opgeladen wordt. En misschien kun je ook voelen dat je heel warm wordt vanbinnen. Dit is een hele andere energie dan aarde energie of bronenergie. Terwijl de aardezon zich vult met energie en weer een volle batterij krijgt, waardoor de aarde weer meer energie heeft om te functioneren, zo geldt dat ook voor jezelf. Ook wij allemaal staan behoorlijk onder druk door alle processen en door wat er in de externe realiteit gebeurt. Het is net alsof we soms niet helemaal bij onszelf kunnen blijven, in onze eigen energie, waardoor er toch af een toe een beetje energie lekt en onze batterij, onze interne zon, niet helemaal gevuld is. Onze innerlijke zon wordt nu weer helemaal aangevuld. Net of er een energetische stop gezet was op onze energietoevoer en die stop is er nu uitgetrokken. De aarde is minder moe doordat de batterij van de aardezon weer goed gevuld wordt.

Nu wordt zichtbaar dat de aardezon steeds meer expandeert naar buiten toe en steeds voller raakt, steeds meer gevuld is. Dan is de aardezon zo groot dat het de rand van het aardoppervlak raakt. Waardoor hetgeen zich afspeelt op het aardoppervlak niet kan wortelen in de aarde met de aardezon erin, omdat de aarde weerbaarder is. En datzelfde geldt voor jezelf. De innerlijke zon is zo groot dat het de rand van je aura raakt en waardoor er minder van buiten naar binnen kan komen. Dan is het veel makkelijker in jezelf aanwezig te zijn en je de eigen innerlijke stukjes aandacht kan geven en op kan lossen, zonder de hele tijd in interactie te moeten zijn met de buitenrealiteit, die veel binnendringt waardoor de binnen realiteit niet de aandacht krijgt die het verdient. En het is net alsof je meer vloeibaar wordt. Misschien kun je voelen dat je lichaam minder massief aanvoelt en meer vloeibaar. En je in een meer vloeibare vorm je eigen stroom kan bewegen. Wanneer je zelf vloeibaar bent, kan je ook niet botsen met de externe realiteit. Omdat je zelf niet meer massief bent maar je in vloeibare staat meebeweegt in je eigen stroom. Je eigen stroom, je eigen realiteit, het wordt steeds belangrijker om daar in te verkeren. Hoe meer je in je eigen stroom, je eigen realiteit kan zijn, des te makkelijker de buitenwereld de transitie kan maken naar de nieuwe realiteit die past bij jouw innerlijke realiteit. Of het nu gaat om interactie met je buitenrealiteit in het klein, met de mensen om je heen, je familie, je werksituatie of wat dan ook, of het grote wereld toneel, het is allemaal externe realiteit die niet matcht met de innerlijke realiteit.

We worden steeds vloeibaarder waardoor we in de fysieke realiteit niet meer een rol spelen, daar niet meer deel van uit kunnen maken op de oude manier, maar we meer gewoon kunnen zijn en kunnen aanschouwen wat er gebeurt, zonder hechtingen aan wat er gebeurt. In die vloeibare vorm is het belangrijk om neutraal te zijn. Daar waar vanbinnen nog dingen opborrelen in jezelf die getriggerd worden door wat er buiten jezelf gebeurt, kijk naar wat er in je gebeurt en los dat op, de innerlijke stukjes die er zitten. In je buik of zonnevlecht, of andere plekken in je lichaam, ga er zacht en liefdevol mee om en kijk dat in de ogen aan. Dat is veel meer je realiteit dan wat er buiten jezelf zichtbaar wordt. En dan zijn we allemaal steeds meer een vloeibare lichtbubbel die vrijelijk beweegt zonder dat er nog aan die lichtbubbel dingen van buitenaf aan kunnen blijven plakken, aan kunnen hechten. En we vanbinnen onszelf als een vrij mens kunnen ervaren. Laat je niet afleiden door wat er buiten jezelf gebeurt, maar focus op wat er binnenin je getriggerd wordt, dat mag nog oplossen. Wees vloeibaar. En voel ook hoe de kring van lichtwezens 24/7 om je heen aanwezig is om je te ondersteunen in je processen.

❤️

Liefs,
Karin

Deel dit bericht

Divine Heart
Scroll naar boven