karin_portret

Karin Thomas

DNA activering onder toezicht van de Kosmische Vader en Kosmische Moeder

Lieve mensen,

hieronder vind je het verslag webinar 5D Healing Hour van 24-2-2022.

Er wordt voor ons een DNA-streng zichtbaar, die om zijn as draait. De DNA-streng is verbonden met onze navel. Het heeft te maken met de voeding die we via de navelstreng binnenkregen toen we nog in de buik van onze moeder zaten. En de DNA-coderingen van onze ouders en voorouders die zij via die navelstreng geleverd hebben en waaruit ons fysieke lichaam zich gevormd heeft. Pal langs die DNA spiraal die voor ons lichaam omhoog loopt, loopt ernaast een lichtlijn de Aarde in. Nu verschuift het beeld, ik zie ons allemaal van houding veranderen en in een foetushouding liggen, we zijn tegelijkertijd ons volwassen zelf en onze baby zelf, en we liggen in de baarmoeder van de Kosmische Moeder. Buiten de baarmoeder zijn sterren zichtbaar. Ik zie planeten en de Aarde op een afstandje. Nu draait het beeld zo, dat we al liggend in de baarmoeder met ons gezicht kijken in het gezicht van de Kosmische Moeder. Haar gezicht is als een heldere, stralende ster. De liefde die van haar uitstraalt, vult en verwarmt ons hart. Dan komt naast de Kosmische Moeder de Kosmische Vader erbij staan. En ook de Kosmische Vader kijkt ons liefdevol aan. De Kosmische Vader is heel trots op ons. Hij is vol verwachting en blijdschap dat wij het zijn, die zijn missie gaan uitvoeren in het verkennen van de hele kosmos, geschapen door de Kosmische Vader en Moeder. Wij mensen zijn de kinderen die in hun Schepping op onderzoek uit mogen gaan en mogen leven. En daarin onze eigen individuele scheppingen scheppen. Zoals een liefdevolle vader en moeder doen wanneer de tijd rijp is voor het kind om het nest uit te vliegen, laten de Kosmische Vader en Moeder ons los en drijven we de kosmische baarmoeder uit, richting de Aarde. Wanneer we op Aarde arriveren, zakken we diep de Aarde in, in de baarmoeder van Moeder Aarde. Waar onze geestelijk geschapen baby ziel fysieke vorm krijgt. En worden vanuit de baarmoeder van de Aarde alle materiële stoffen toegevoegd aan ons geestelijke baby lichaam, zodat we ook een fysiek lichaam krijgen. Er stromen allemaal bouwstoffen, elementalen en mineralen binnen, die onze cellen vormen. Het is alsof we in een soort hergeboorte zitten.

Dan wordt de aandacht weer getrokken naar de DNA-streng. We worden nu vergezeld door heldere, stralende lichtwezens. Zij zijn hier om ons DNA te herstellen. Allerlei erfelijke eigenschappen die we hebben meekregen via onze biologische ouders, die niet meer een functie hebben in ons herboren zelf, worden nu uit ons DNA gehaald. Alsof onze hele DNA-strengen geschoond worden van oude patronen die ons niet meer dienen in de nieuwe wereld, in ons nieuwe zelf. En hoe meer opgeschoond het wordt, hoe meer licht ons DNA gaat uitstralen. En dan worden ook de DNA strengen zichtbaar die inactief waren. Het is alsof we niet helemaal compleet mens geweest zijn al die tijd, omdat een deel van ons DNA, een aantal strengen, op slot zijn geweest en niet actief waren. En nu we aan het evolueren zijn naar ons nieuwe zelf, ons kristallijnen zelf, worden deze DNA strengen weer geactiveerd. Er worden weer verbindingen gemaakt met het deel van ons DNA dat wel actief was. En worden we geactiveerd tot het volledig mens-zijn potentieel. Waardoor niet alleen ons fysieke lichaam en het lichtquotiënt van ons fysieke lichaam veranderen, maar worden ook in de loop van de tijd kwaliteiten aangezet die zonder dit DNA niet mogelijk waren. Kwaliteiten waarmee we de wereld anders gaan zien. En onze heldere vermogens tientallen keren gaan toenemen. En we voorbij alle illusies van de materiële werkelijkheid kunnen kijken. Telepathie gaat toenemen. En uiteindelijk ook mogelijkheden om instant op een andere plek aanwezig te zijn, of op meerdere plekken tegelijk aanwezig te zijn. Alhoewel dit ook afhankelijk is van wat mogelijk is binnen het Aardegrid. Niet alleen ons DNA vormt daarin een begrenzing, ook de programmeringen van het Aardegrid bepalen wat wel en niet mogelijk is. En terwijl we nog in de baarmoeder van Moeder Aarde liggen, en aan onze DNA -strengen gewerkt wordt, zakken we in een nieuwe energie die veel helderder is. Alsof onze hele aura, ons hele energiesysteem een upgrade krijgt door het nieuw geactiveerde DNA. Ook in ons hoofd gebeurt er het een en ander. Er worden nieuwe verbindingen gelegd in onze hersenen. En ook door onze ruggengraat en gehele zenuwstelsel worden zaken geüpgraded. Streng voor streng wordt er nieuwe DNA geactiveerd. En daar waar plekken zijn in ons lichaam die niet helemaal gelijk mee kunnen in de upgrade, die ontvangen healing.

Vanuit de verte kijken de Kosmische Vader en Kosmische Moeder toe hoe het proces verloopt, zij zijn heel tevreden. Nu reageert ook ons hart, op de verandering van ons DNA. Het is net alsof ons hart nog veel meer een lichtgenerator wordt dan het al was. Dan opent zich in het midden van ons hartchakra een portaal, het kan zijn dat je fysieke hart hierop reageert. Dit portaal was er altijd al, maar het wordt uitgebreid. Net alsof het bereik naar de verschillende dimensies en delen van de kosmos zich uitbreidt. Alsof de horizontale, gouden schijf op hartniveau veel meer expandeert naar buiten toe, en veel verder kan ontvangen en verzenden als voorheen. En we via dit portaal in ons hart kunnen reizen naar andere plekken, tijden en dimensies. Maar we tevens ook het sneeuwbaleffect vergroten, waarbij alles wat we hier aan het doen zijn op Aarde, nog meer doorwerkt op andere dimensies, beschavingen en hogere delen van onszelf in hogere dimensies. Zij bewegen allemaal mee met onze groei, en dat effect wordt nu vergroot. Dat komt doordat ook ons kosmische DNA geactiveerd wordt. Waar voorheen alleen ons aardse DNA geactiveerd was, is nu ook ons galactisch en kosmisch DNA in ontwikkeling om volledig te activeren. En we ons te zijner tijd als galactische en kosmische mensen onze rechtmatige plaats innemen, en we uit de Aardse quarantaine stappen.

Dit is een proces wat niet in een uurtje gedaan is, wat nog langere tijd in ons doorwerkt, waarin het DNA beetje bij beetje verder zal activeren. We worden nu naar een andere ruimte gebracht. Die ruimte is een soort verkoeverkamer, een kamer om bij te komen na een operatie. Deze kamer is gevuld met het meest heldere kristalwater wat je je voor kan stellen. We drijven in het water, en we geven ons lichaam de tijd en de ruimte om bij te komen. Dan glijden we met het water door een kanaal heen, alsof het een geboortekanaal is, steeds verder, en uiteindelijk worden we geboren op het aardoppervlak van de Nieuwe Aarde. We worden begeleid naar een plek, het lijkt een soort yurt waar we in gaan, waar een vuurtje brandt, we krijgen allemaal een plek om te zitten. Er wordt een kruid gebrand die onze lichamen helpen meer te centreren en uit te lijnen. Er wordt getrommeld en muziek gemaakt, zodat we weer meer in ons lichaam getrild worden. Onze grondingskoorden met de diamanten kern van de Nieuwe Aarde worden verstevigd. Geef jezelf de komende dagen de ruimte om te wennen aan je nieuwe lichaam, het kan wat wiebelig aanvoelen. Zoek vooral de natuur op, en visualiseer je grondingskoorden die in de kern van de Nieuwe Aarde verankerd zijn, en daar grondende energie doorheen stroomt en je lichaam binnenstroomt en opvult. Dat helpt om alles beter te integreren. Dan is de muziek in de yurt afgelopen, en keren we terug.

❤️

Liefs,
Karin

Deel dit bericht

Divine Heart
Scroll naar boven