Webinar New Earth Healing

Onderstaande workshop geef ik wekelijks op de donderdag live online via Zoom, van 19.30 tot 21.00 uur.
Check de AGENDA om te zien wanneer de volgende workshops plaatsvinden.

Webinar “New Earth Healing”

Wees welkom om deel te nemen aan de wekelijkse “New Earth Healing” Webinars via Zoom, en laat je raken door healings op thema’s die op dat moment spelen binnen je persoonlijke maar ook het collectieve bewustzijn van de mensheid. De healings worden intuïtief geleid door Karin Thomas, wie een grote reikwijdte en toegang heeft tot de multidimensionale veranderingen waarin de Aarde en de mensheid zich bevinden. De healings sluiten altijd aan op de actualiteit van het collectieve bewustwordingsproces van de mensheid en de beweging naar de Nieuwe Aarde, en zijn elke week anders. Karin werkt vanuit haar eigen (13D) I AM bewustzijn, en werkt daarin met regelmaat samen met Moeder Aarde en de Kosmische Moeder. Tijdens de healings beschrijft zij doorlopend wat zij doorkrijgt, en wat er gebeurt in de energie. De healings zijn intensief en goed gegrond, en altijd ingebed in een veld van onvoorwaardelijke liefde en zachtheid.

Opnames

Kun je niet deelnemen maar wil je wel graag de opname van de meditatie ontvangen? Meld je dan op dezelfde wijze aan, en je ontvangt binnen enkele dagen na de webinar per e-mail een link waarmee je het geluidsbestand kunt downloaden. Het geluidsbestand is geïmpregneerd door Spirit, behoudt zijn energetische kracht en is onbeperkt herbruikbaar.

Sommige van deze opnames bieden we na afloop te koop aan in onze shop als meditaties. Dat doen we vooral wanneer deze een generiek en tijdloos karakter hebben, en een mooie energetische reis inhouden die veel healing brengt. Wij voegen aan deze opnames een meditatieve achtergrondmuziek toe.

Wat is het verschil tussen deze (betaalde) webinar en de gratis afstandshealing?

In de afstandshealings op maandag zijn mijn partner en ik “slechts” space holders. Wij scheppen voorafgaand aan de afstandshealing met behulp van ons gezamenlijke hartenveld een energetische ruimte waarin de deelnemers worden geplaatst en waarbinnen de deelnemers op een zuivere, veilige manier individuele healings ontvangen, geleid door hun eigen Hoger Zelf. Hierin ligt gedurende de healing onze meditatieve focus op stilte en liefde, welke het veld stabiel houdt. Er is geen groepsthema, de healings zijn individueel en worden niet toegelicht.

In de webinar neem ik een andere, actievere rol in. Er is een groepsthema, en ik deel gedurende het uur de informatie die ik doorkrijg over de healing die de deelnemers ontvangen. Vaak zal het healing thema samenhangen met de actualiteit van het collectieve bewustwordingsproces.

Wat mensen zeggen over de webinars

“Al een tijdje doe ik wekelijks mee met de 5D collectieve groepshealingen van Karin Thomas. Deze groepshealingen zijn zo diepgaand en altijd afgestemd op het nieuwe aarde bewustzijn en de belichaming hiervan. Iedere week verrast het me weer en brengt het diepgaande heling op gang.

De healingen zijn niet zomaar healingen voel ik maar ik resoneer er heel diep op. Karin voelt daarin als een heel mooi en zuiver kanaal en daarin sluiten altijd de mensen in de groep aan die voelen daarin mee te mogen bijdragen aan de vorming van de nieuwe aarde belichaming zowel individueel als collectief.
Gisteravond kwam er een diepe healing op gang op ons DNA. Eerst werd er flink gezuiverd op onze voorouderlijke lijnen wat heel toevallig al een thema is dat voor mij vorige week heel diep begon op te spelen. En daarna werden we door de Kosmische Moeder en de Kosmische Vader heen opnieuw geboren op de nieuwe aarde waarna er ook heel lang heel diep gewerkt werd aan het activeren van ons nog slapende DNA.
Een hele diepgaande reis dus en heel goed voelbaar. En vanochtend voelde ik ineens dat ik hier iets over wilde delen. Het bijzondere was dat op het moment dat ik daaraan dacht en ook even nog aan Karin dacht ik precies op dat moment de opname van de healing binnenkreeg. Hoe mooi afgestemd en synchroon dus. Dank je wel lieve Karin voor het prachtige werk dat je doet. En voor het prachtige zuivere kanaal dat je bent… 🙏💖

A.C.

“Was echt heel transformerend en nog steeds. Ook een enorme verruiming en verzachting rond mijn hart! Heel fijn!”

“Het was heerlijk Karin, ben verstild… Dank je!”

“Wat een prachtige reis. Ik ben ontroerd.”

“Dit was ongelooflijk fijn om te doen. Dit wil ik veel vaker doen!”

“Heel bijzonder… Diep geraakt…”

“Wat een indrukwekkende “reis”. Heel bemoedigend om te horen wat er onder de oppervlakte allemaal gaande is en wat er geheeld mocht worden. Dank je wel.”

“Zóó bemoedigend, zóó helend, zóó groots, zóó dankbaar, geen woorden voor.”

“Hartelijk dank voor een heerlijke meditatie, ik was zeer ontroerd. Ik geniet nog na.”

“Wat ’n bemoedigende en verhelderende woorden voor de toekomst. Dank je wel!”

“Dat was weer een heerlijk, liefdevol bad.”

“Wat een bijzondere reis, en zo bijzonder om zoveel verschillende energieën te voelen.“

“Was heel ontroerend. Was precies waar ik inzicht in had gevraagd. Veel tranen gelaten…”

“Het was erg mooi, veel licht en Yeshua/het Christusbewustzijn was heel sterk aanwezig. Veel dank!”

“Wat ontzettend mooi! Vlak voor de healing aan tafel voelde ik ineens dat mijn hartchakra opgerekt werd en pijn deed. Het voelde als voorbereiding dat was dus wel duidelijk…”

“Voor mij de eerste keer hier.. Heel krachtige energie, de energetische baarmoeder gevoeld. Dankjewel Karin.”

“Wow idd het was heel krachtig! Ik ben nog steeds in proces nu, ook een enorme opschoning!”

“Héél fijn, mooi en bijzonder hoor!”

“Pffff dat ging diep…. heel ontspannen…. viel bijna in slaap… voelde me ook meer deel van sterrenfamilie.”

“Ik voel mijn aura heel sterk om me heen nu, licht en donzig en groter :-)”

“Dank je wel weer Karin, voor deze mooie reis! En idd zo fijn om de upgrades lichamelijk te ervaren! Mooi om de Nieuwe Binnen aarde te ervaren en wat een mooie kleuren, frequenties en zoveel meer Ease en Grace! Ik ervaar dat het aarden zoveel makkelijker gaat als op de oude manier. Wat een verademing! Deze manier is voor mij veel meer vertrouwd!”

“Bedankt voor de mooie meditatie. Ik kreeg een zoen op mijn voorhoofd. Ik zag veel roze energie. Het aardse deel was heel mechanisch.”

“Ontroerd en dankbaar voor de diepe transformaties die mochten plaatsvinden. Dank!”

“Er is veel gebeurd, maar ik voel wel heel veel warmte en dankbaarheid.”

“Wow wat een energie! Alles stroomt nog volop en ik heb het nu bloedheet! Ik ga meteen zo naar bed om mijn lichaam rust te gunnen. Heel krachtig dit! Dank je wel Karin voor deze reis!”

“Zachte kracht moeder aarde,  dankbaar.”

“Dank je wel voor deze mooie beleving en ervaring. Het voelde als een grote schoonmaak, alsof er van de facetten van een diamant steeds meer vlakjes werden schoongemaakt waardoor er steeds meer licht door kon schijnen. Heel erg mooi.”

“Ik zit er nog middenin, er gebeurt zoveel! Heel veel spanning laat ik los en er komt ruimte en verzachting.”

“Het was mijn eerste keer en ik heb genoten van jouw stem en begeleiding. De ruimte die ontstond in mijn buik voelde magisch en etherisch.”

 

Divine Heart
Scroll naar boven