karin_portret

Karin Thomas

Jezelf 2.0 en een nieuwe levensstroom

Lieve mensen,

hieronder vind je het verslag van weer een bijzondere 5D Healing Hour webinar van 23-12-2021.

We hebben de zwaarmoedigheid achter ons gelaten. Hoe meer je in je hart en je eigen licht belandt, hoe minder grip die zwaarmoedigheid nog heeft op je. En zal een tijdje de uiterlijke werkelijkheid en je innerlijke vrijheid in schril contrast met elkaar zijn. Maar laat je niet foppen door wat je ogen zien. Je ogen zijn gewend te kijken in een oude bandbreedte, terwijl er momenteel heel hard gesleuteld wordt aan je hoofd, je hersenen en je derde oog, om je ogen af te stellen op een nieuwe bandbreedte. En dat is even wennen, om die nieuwe bandbreedte te zien. Er is geen referentiekader. Dit is een proces wat gaande is, en niet van de een op de andere dag aan is, die nieuwe bandbreedte. Er wordt gedurende een wat langere periode gesleuteld, en je ogen hebben tijd nodig om te wennen aan het licht. Net als je in een donkere kamer hebt gezeten, en je doet de deur open en je stapt in het volle zonlicht van de dag in, dan hebben je ogen ook even moeite om je af te stellen op het licht.

En tegelijkertijd zal er ook gesleuteld worden aan je buik. Daar waar je buik en hoofd elkaars spiegels zijn, gaan ze ook gelijk op aan elkaar. Je buik wordt momenteel ook voorbereid om te gaan voelen in de nieuwe bandbreedte. Daar waar we gewend zijn alle zwaarte van donkere emoties, zoals pijn, verdriet, schaamte, schuld en angst, die bandbreedte zijn we uit aan het stappen, en we zijn nu onderweg naar de bandbreedte van joy, van puur plezier. En van gevoelens van verliefd zijn op jezelf en op het leven. En de nuances voelen van de nieuwe emoties in de nieuwe bandbreedte in onze buik, dat kost ook even tijd om die te leren herkennen. De “fifty shades of grey” in de oude bandbreedte, die kennen we wel, maar de “fifty shades of light”, de verfijning daarin, dat is een heel nieuw palet voor ons. En er is tijd nodig om onze emotionele lichaam en buik te wennen aan de nieuwe bandbreedte.
Daarom is de dolfijn er nu bij, die kent deze bandbreedte, en wijst je de weg. En de Nieuwe Aarde is compatible met deze nieuwe bandbreedte van ons waarnemen en ons voelen. De oude bandbreedte bestaat simpelweg gewoon niet in de Nieuwe Aarde. En naarmate we meer gewend raken aan de nieuwe bandbreedte, zullen we ook steeds meer de Nieuwe Aarde zien en herkennen overal. Dan zal ze als het ware de Oude Aarde vervangen in je perceptie.

Ook aan ons hart wordt gewerkt. Ons hart krijgt een nieuw kompas, die ons leidt door de nieuwe gevoelens en de nieuwe visie. De komende tijd is een tijd waarin je jezelf opnieuw gaat ontdekken. Jezelf 2.0, en ook dat heeft gewenningstijd nodig. Om helemaal definitief de perceptie van je oude zelf los te laten. Los te laten dat je een 3D mens bent die aan het overleven is en allemaal obstakels op zijn weg vindt. Moeilijkheden, pijntjes, onmogelijkheden, vastgeroeste gewoontes en gedachten. Die persoon ben je niet meer. Je bent herboren, je bent een nieuw persoon geworden, Jezelf 2.0, en dat is even wennen. Waar kun je je nu nog mee identificeren, als alles wat je als jezelf bestempelde, er niet meer is? Als alle referentiekaders waarbinnen je dacht en voelde, er niet meer is … wie ben je dan nog?

Terwijl we herbedraad worden op de nieuwe bandbreedte, gaan we op ontdekkingsreis naar wie we zijn. Ga je de grootsheid ontdekken van wie je bent. Ga je ontdekken dat ALLES mogelijk is. In de nieuwe bandbreedte bestaat “kan niet” simpelweg niet. In de nieuwe bandbreedte ga je vooral ervaren dat je puur licht, puur bron bent. Dat je licht veel groter is dan je fysieke lichaam. En gaat jouw licht in contact komen met het licht van andere mensen. En gaan jullie ook elkaar herontdekken. En gaan jullie ervaren dat jouw licht ook het licht in de ander is. En vanuit die staat van zijn bouwen we aan een paradijs met elkaar. Een paradijs dat steeds meer zichtbaar gaat worden, naarmate we meer en meer gewend zijn aan de nieuwe bandbreedte. En voel ondertussen je eigen licht en hoe groot dat is. Voel hoe de grens van je liefde niet ophoudt bij de huid van je fysieke lichaam. En voel dat het licht van je hart niet stopt bij de rand van je aura.

We reiken niet naar buiten, we reiken naar binnen, en hoe meer we naar binnen reiken, hoe meer ons licht zal uitstralen naar buiten. Dat is ook een omkering van perceptie. Om contact te maken met anderen, reiken we niet meer naar buiten toe naar de ander, in de zin van dat we uit onze eigen kern stappen om de ander te bereiken, maar we verankeren juist dieper in onszelf, en van daaruit ontstaat het contact met de ander vanzelf. Hoe dieper je kan reiken in je eigen innerlijke bron, hoe gemakkelijker het is het contact te voelen en te maken met de ander. Dan kunnen we veel gemakkelijker bij onszelf blijven en hoeven we onszelf niet meer te verliezen in wat er buiten onszelf afspeelt.

Vanuit deze nieuwe staat van zijn, is het veel gemakkelijker contact te maken met multidimensionale wezens die in de 3D perceptie niet zichtbaar zijn, niet aanwezig zijn. En dan kun je met hen communiceren en samenwerken, en samen scheppen. En zullen je ook gereedschappen aangereikt worden, om mee te gaan werken, en te scheppen. En zullen we als galactische mensen onze plaats in de Galaxy gaan innemen.

We zijn nu in deze meditatie in het centrum van de Nieuwe Aarde aangekomen. Er is daar een portaal, wat nog niet open is. En terwijl we daar met elkaar aanwezig zijn, mogen we met elkaar met ons licht dit portaal activeren. Een poort die tegelijkertijd ook in onze eigen basis aanwezig is, en geopend mag worden. Beetje bij beetje gaat het portaal open. Er stroomt in de kern van de Aarde een scheppende, creatieve energie naar binnen vanuit de Bron, en vanuit de Aardekern stroomt deze energie onze basischakra’s binnen, en opent het dit portaal binnen onszelf ook. Het vult onze buik. Dit is een levensenergie stroom waar we lang geleden van afgesneden zijn geraakt, toen we onze macht en kracht uit handen gaven. Nu we weer in onze eigen kracht staan, worden we weer gekoppeld aan de oneindige stroom van levensenergie. Die ons levenskracht geeft, maar ons ook inspireert in nieuwe creatieve projecten. Alsof we deze levensstroom zijn, worden. Als een omgekeerde waterval worden we nu helemaal doordrenkt met deze levensenergie, die geen afgeknepen versie is, geen klein stroompje is zoals onze oude zelf had, maar een stortdouche, een waterval, een oneindige stroom van energie. Een energie die ons voedt, en het licht in onszelf nóg meer laat stralen, en iedere cel, iedere vezel in ons lichaam doet vibreren.

Vanuit de kern van de Aarde vult de hele Aarde zich met deze energie, deze levensstroom. Voel maar hoe het voelt weer aangesloten te zijn op deze levensstroom. Voel hoe deze energie in je buik je gevoelens van plezier verder activeert. Het is deze stroom waar de dolfijnen altijd mee verbonden zijn geweest, en zij ons lieten zien wat Joy is. Voel maar hoe deze energie ook je hart vult, en vooral de dankbaarheid in je hart vergroot. De versie van Jezelf 2.0 is weer als een blij kind. Onbevangen spelend, en vanuit het spel worden er dingen gecreëerd.

Misschien kun je nu ook voelen hoe er zaadjes vanuit de kosmos landen in je buik. Deze zaadjes gaan groeien in je buik tot mooie, creatieve projecten. Al die zaadjes die samen die tot bloei komen in onszelf, zijn puzzelstukjes in het grote geheel van het Nieuwe Aarde project die we samen aan het scheppen zijn. Welke in deze nieuwe levensstroom en in ons nieuwe Zelf 2.0 tot wasdom kunnen komen. Koester deze zaadjes, en geef ze de tijd om te ontkiemen in het donker van de baarmoeder, van je buik. En, wanneer de tijd daar is, zullen ze ontkiemen, en hun kopje boven het oppervlak steken, en een zichtbare realiteit worden.

❤️

Liefs,
Karin

Deel dit bericht

Divine Heart
Scroll naar boven