karin_portret

Karin Thomas

Bronlicht activatie voorbereiding op zomerzonnewende

Lieve mensen,

Hieronder vind je het verslag van de 5D Healing Hour Webinar van 15-6-2023

Leg je beide handen maar op je hart, als een teken van liefde voor jezelf. En zeg maar tegen jezelf: “Je hebt het goed gedaan. Je hebt een enorme groei doorgemaakt, en je hebt alle obstakels overwonnen. Ik ben trots op je, en ik hou van je.” Neem een moment om van binnen het resultaat te voelen van de lange weg die je gewandeld hebt om hier te komen. Niet alleen van dit leven, maar van alle levens die je ziel geleefd heeft. Niet alleen op Aarde, maar op vele planeten. Probeer je maar voor de geest te halen hoe je als onbeschreven jong blad vol levenslust en zin in avontuur de Bron uitstapte, de Schepping in. En het avontuur heel anders was dan je je voorstelde voorafgaand aan de sprong. Dat je je voorafgaand aan de sprong niet kon voorstellen hoe diep je gaan zou om de bodem van de Schepping te bereiken. En je vele trauma’s later het dieptepunt bereikt hebt. Besef dat je zonder die trauma’s nooit in de stof zou zijn terecht gekomen. Dat het heel normaal is dat je door vele pijnen heen hebt moeten gaan. En dat het ontzettend dapper is geweest dat je, ondanks dat je niet wist wat je te wachten stond, je er maar in bent gesprongen, het onbekende in. En dat je vervolgens in een rockbottom moment terecht kwam en tot een besef kwam: nu is het klaar, dat lijden. Nu wil ik weer terug naar de Bron. En dat je vanaf dat moment bewust en onbewust aan het werk bent geweest om je trauma’s te helen. En weer stappen dichter bij je eigen Bron te komen. En zo kan je de Bron dichter op de bodem van de Schepping te brengen.

Want je gaat nergens heen. Het is niet zo dat we ineens allemaal onze engelenvleugels uit slaan en terugvliegen naar de bron. Dat is helemaal niet de bedoeling. Het is de bedoeling om hier te zijn, op de bodem van de Schepping, en de Bron naar hier te halen. De Bron te integreren in je fysieke zijn. Dat is wat ascensie daadwerkelijk is. Om je Bronlicht meer en meer uit te kunnen nodigen in je fysieke lichaam, zal je de trauma frequenties moeten neutraliseren in jezelf, zodat je algehele frequentie in een hogere trilling komt. Een trilling waarin de Bron zich thuis voelt in jou.
Besef dat je nooit afgescheiden bent geweest van je eigen Bron. Toen je de Bron uitstapte, nam je je Bronlicht mee. Alleen op het moment dat je de Bron uitstapte, trad ook iets anders in werking, waardoor er vergetelheid optrad en de sluiers steeds dikker werden, waardoor je het gehele plaatje niet meer kon zien en voelen. Maar diep in jou is je Bronlicht altijd omsloten geweest, heb je je Bron altijd bij je gehad. Zelfs op de meest donkere momenten van je ziel, was je Bronlicht altijd in je aanwezig. Jij bent de Bron, die een fysiek lichaam aangetrokken heeft.

Terwijl we onze aandacht richten op ons hart, is het Bronlicht in ons steeds feller aan het worden, steeds meer Licht aan het schijnen. Laat dit Bronlicht maar door je hele lichaam heen stromen. Laat maar iedere cel en alle DNA strengen in je lichaam oplichten. Zodat alle coderingen die maken dat jij jij bent, oplichten. Dit is wat we aan het doen zijn in deze dagen in aanloop naar de zomerzonnewende. Het Bronlicht is bezig je bewustzijn en je fysieke lichaam helemaal op elkaar af te stemmen, zodat ze helemaal in sync komen met elkaar, en dit gereed is aanstaande woensdag. Zodat jouw Bronlicht, de kern van wie je bent, zich helemaal heeft vereenzelvigd met je lichaam, je ziel en de persoon die je bent in dit leven. Zodat de activatie van de aanstaande zomerzonnewende jou helemaal AAN kan zetten. Alsof er op die dag een schakelaar aangezet wordt, en je op die dag van non-actief op actief gezet wordt.

We zakken nu langzaam de Aarde in. Steeds dieper en dieper. Het kan zijn dat het voor je voelt alsof je onder hoogspanning staat. Alsof je lichaam en al je zintuigen tot het uiterste gaan, om in sync te kunnen zijn met je Bronlicht. Ook de Aarde is momenteel in proces om meer in sync te komen met haar Bronlicht. De mens is zo verbonden met de Aarde, dat we met haar processen meebewegen, en vice versa. Waardoor we ons dus niet alleen gespannen kunnen voelen door ons eigen proces, maar ook door het proces waar de Aarde doorheen gaat. We komen aan in het Diamanten Hart van Moeder Aarde. Dit is dé plek om te zijn wanneer je voelt onder hoogspanning te staan. Deze plek geeft je koestering en verzachting. Op deze plek is ons Bronlicht in interactie met het Bronlicht van Moeder Aarde. Door hier te zijn versterkt ons eigen Bronlicht, maar ook dat van de Aarde. Deze versterking maakt dat er een hele golf van Bronlicht door de Aarde heen beweegt, alle aardelagen aanraakt, alle cellen van Moeder Aarde aanraakt, en ook alle levende wezens aanraakt in en op de Aarde. Dit Bronlicht veroorzaakt ook een schuring, een frictie, in de verschillende aardelagen en frequentieniveaus in het Aarde lichaam, die meer in sync aan het komen zijn met elkaar. En dat voelen de mensen ook. En hoe meer je je eigen Bronlicht in jezelf kan laten stromen en je zelf in sync bent, des te minder last je hebt van de aardse schuring.
Maar het kan zijn wanneer je je omgeving waarneemt, waar deze nog niet helemaal in sync is, die schuring zichtbaar wordt en onrust kan veroorzaken. Wanneer het Bronlicht even te fel wordt om mee te dealen, richt je aandacht dan op het licht van het Diamanten Hart van Moeder Aarde, welke het helpt te verzachten en te kalmeren, als een helende zalf.

Het kan zijn dat je verkrampingen voelt aan de voor en achterzijde van je hartchakra. Dat komt doordat door je innerlijke Bronlicht in je hart een opening gemaakt wordt, een portaal die met de zomerzonnewende helemaal opengaat, en in deze voorbereidende fase al op een kier staat en steeds verder opent, en alle barrières oplost die in de weg zitten van dat portaal. En dat kan leiden tot wat steekjes, pijntjes en krampjes in ons borstgebied en op onze rug. Adem er maar doorheen, dan lossen de pijntjes vanzelf weer op. We nemen weer afscheid van het Diamanten Hart van Moeder Aarde, en bewegen terug naar het Aarde oppervlak.

❤️

Liefs,
Karin

Deel dit bericht

Divine Heart
Scroll naar boven