karin_portret

Karin Thomas

De Belofte van creatie

Lieve mensen,

hieronder vind je het verslag webinar 5D Healing Hour van 20-1-2022.

We gaan een zeegrot binnen, en achterin de zeegrot is een wit licht, zo wit als een blanco papier. Dit witte licht is de energie van het niets, en tegelijk de potentie van het alles. Net als de Bron het niets en de potentie van alles tegelijkertijd is, pure potentie, pure liefdesenergie, geldt dat voor deze plek ook, maar deze plek is niet de Bron. Het is alleen het stuk van het blanco papier. Het is de Belofte van de Creatie, voordat de Creatie tot stand is gekomen. Op het moment dat Bronenergie door de Belofte heen stroomt, en het creatieve brein van de Creator daarmee aan de slag gaat, dan ontstaat creatie. Hier in de grot is de energie van de Belofte van Creatie. Het is belangrijk om een tijdje stil te staan bij alleen de Belofte van Creatie. En die ook echt te voelen in jezelf.
Wij mensen zijn normaal óf in een standje van doen, óf in een standje van zijn. Maar de Belofte van Creatie, de stap die ertussen zit, die het zijn en het doen met elkaar verbindt, in die fase verkeren we eigenlijk bijna nooit. Terwijl deze fase in de huidige tijd, waarin we ons nu bevinden, heel belangrijk is. Het is de fase waarin de Creator nog niet gekozen heeft uit het hele palet van mogelijkheden, welke keuze hij/zij maakt om in de stof neer te zetten, om te gaan creëren. Dit is de fase waar alle mogelijkheden open zijn. Waar de belofte van alle mogelijkheden aanwezig is.

Je kunt deze plek ook een beetje vergelijken met de stilte voor een storm. Een rustpunt voordat er bewogen gaat worden. Dit is de plek waarbij de verwachting, de opwinding, ontstaat van: we gaan iets nieuws scheppen! Het gevoel van in de vooravond staan van iets, zonder te weten waarvan, of hoe het uitpakt. Juist in deze stand verblijven, terwijl er zoveel roering is in de maatschappij, is een hele uitdaging. Om daar te verkeren, zonder in te kleuren. Het is ook de meest ultieme neutrale plek, waar alle mogelijkheden zijn zonder dat er een keus gemaakt is voor het een of het ander.

We zakken steeds meer met ons lichaam in deze witte energie. In deze energie van het blanco papier. Alsof we massaal op een plek komen waar de reset button ingedrukt is. Alle oude inkleuringen zijn weg, er is alleen nieuw blanco papier. Dit is de plek waar we collectief verkeren op het moment. Alsof er twee tektonische platen zijn die tegen elkaar aan schuren, frictie veroorzaken en het op het punt van instorten staan, en er daaronder deze neutraliteit is. En de tektonische platen van de Aarde zijn behoorlijk in beweging, behoorlijk in frictie met elkaar. De energie die vrijkomt door de wrijving daarvan, met alle klimatologische gevolgen, is om de boel op te schudden en los te maken.
Maar daaronder zit die witte energie. De belofte van iets nieuws. En die Belofte, die witte energie, die is steeds meer ruimte aan het innemen. Steeds meer mensen komen in contact met die witte energie van de Belofte. En raken minder geobsedeerd door de onrust die erboven heerst.
En nee, de energie staat niet toe dat er giga-grote rampen komen. Wat dat betreft gaat er geen Apocalyps komen. Dat is niet in lijn met de collectieve afspraken die gemaakt zijn voor deze transitie. Maar de dreiging ervan wakkert wel herinnering en angst aan, en dat betekent dat het getransformeerd kan worden. En ja, er zijn mensen die het leven verliezen, maar weet dat het zielsafspraken zijn, van die mensen, om dat te ervaren. Niemand overkomt iets, als het niet een zielsafspraak is. Everything happens for a reason.

Onze aanwezigheid in de witte energie, voedt de witte energie, waardoor het groeien kan. Inmiddels zijn we helemaal doordrenkt met deze energie. En wat er in onszelf gebeurt, is dat alle structuren in onszelf die oud zijn, afbreken nadat de reset button is ingedrukt geweest. Alle restanten worden uit ons lichaam gedrukt. En de ruimte die ontstaat in ons lichaam, wordt opgevuld met deze witte energie. Het kan zijn dat je in je hoofd wat druk voelt. Dat komt omdat er in het hoofd nog wat oude overtuigingen zitten. Het is juist het hoofd, de hersenen, die de meeste weerstand biedt om in de neutraliteit terecht te komen. Om in de stilstand terecht te komen. Langzaam worden alle programma’s uit de hersenen gehaald, en komen de hersenen tot stilstand, in de stand van het blanco papier. En voel de rust maar die het geeft, niet te verwarren met een pauzestand, want dat is het absoluut niet, het is een ruststand, een neutrale stand.

Dan gebeurt er iets unieks. De interne Creator in ons, die wordt als het ware wakker. Als een licht in ons hart dat openbarst. Ons Grote Zelf, en ik hoor “Ons Volmaakte Zelf”, die komt tevoorschijn, en bereidt zich voor om te gaan creëren, om uit de Belofte van alle mogelijkheden, keuzes te gaan maken voor een nieuwe schepping. Voel maar hoe je energie verandert en je zelf een veel groter formaat aanneemt. Deze interne Creator staat aan het begin, vlak voordat hij/zij gaat scheppen, in de dageraad van een creatie van mogelijkheden, die ons oude zelf niet voor mogelijk hield. Ons oude zelf is te veel in kleine kaders en hokjes aan het denken en aan het scheppen geweest. Allerlei kleine details die er toentertijd toe deden, maar nu niet meer.
Ons hele systeem wordt voorbereid op het moment totdat onze interne Creator de leiding heeft overgenomen van ons kleine zelf, ons ego zelf, en begint met scheppen, met keuzes maken, uit die oneindige zee van mogelijkheden van de Belofte. Terwijl de Bronenergie volop stroomt door onze interne Creator, en het zijn en doen samenkomen, en de Bron stroomt door alles wat gecreëerd wordt.

De komende tijd verkeren we nog even in de Belofte, de witte energie, de stilte voor de storm, terwijl én de Bronenergie en onze interne Creator in balans komen met elkaar in onszelf. En in balans komen mét onszelf. Met onze fysieke ik die er ook nog steeds is. En hoe meer we kunnen verblijven in de witte energie van de Belofte, des te meer stilte er ontstaat in onszelf, en tevens des te meer positieve spanning in ons ontstaat over wat we gaan creëren. En vandaaruit ons nieuwe leven begint, een Leven met de hoofdletter L.
Misschien kun je voelen dat je hartsenergie steeds meer expandeert, terwijl de energie ook door je kundalinisysteem en alle chakra’s aan het stromen is. Je lichaam is helemaal in een nieuwe uitlijning aan het komen, in een nieuwe balans. Je fysieke lichaam wordt helemaal uitgerust om je Creator Zelf te kunnen huisvesten. En terwijl we met dit proces bezig zijn, is ook de energie van de eenhoorn bij ons, die symbool staat voor de Christusenergie. Laat ook zijn energie maar door je heen stromen, als een ondersteunende energie in dit proces.

❤️

Liefs,
Karin

Deel dit bericht

Divine Heart
Scroll naar boven