Readings

Soms loop je wel eens tegen iets aan waarvan niet meteen duidelijk wordt wat precies de oorzaak ervan is. Dit kan een fysiek probleem zijn, een bepaald gevoel of emotie dat getriggerd wordt, of een idee, onderwerp of situatie dat je niet los laten kunt.

Vaak zijn we geneigd de oorzaak te zoeken in onze directe omgeving, onze leefgewoonten en contacten met de mensen om ons heen. Op zich is dat prima, en als daar ook de oplossing ligt, is dat helemaal mooi. Toch zijn deze omgevingsfactoren meestal slechts de triggers die iets diepers in onszelf activeren. Dan is het goed om te onderzoeken wat dat diepere is. En kan het zijn dat de kern niet te vinden is in hetgeen je ervaren hebt in je huidige leven, in wie je nu bent.

Wanneer je wie je bent en waar je vandaan komt breder trekt, beziet vanuit een holistisch perspectief, dan ben je waarschijnlijk al duizenden keren geïncarneerd als mens op aarde, heb je gewoond op vele planeten en sterren in het universum, ben je tegelijkertijd aanwezig in meerdere dimensies en heeft je ziel besloten nu hier in jouw lichaam te zijn om (samen met de collectieve mensheid) jezelf te ontdoen van alle meegenomen karma en jezelf te ontwikkelen tot gelukkig en vrij mens. Je bent niet alleen een individueel mens die zijn of haar eigen pad bewandelt, je bent ook deel van het geheel, draag je met jouw aanwezigheid een uniek stukje bij aan de ontwikkeling en groei van de mensheid, de aarde en het universum. 

Het kan zijn dat het probleem waar je mee worstelt, iets is wat je niet alleen voor jezelf dient te doorleven en op te lossen, maar dat je dit juist doet voor ons allemaal. Wanneer jij dat stuk in jezelf hebt omarmd, schenk je het menselijk collectief de mogelijkheid dit stuk ook te kunnen integreren. Zo helpen we elkaar. 

Tijdens een reading kan er meer inzicht en/of healing ontstaan in deze diepere lagen. Dit kan zijn een vorig (of parallel) leven dat wringt en graag gelezen wil worden, energie of koorden van andere mensen of entiteiten die achtergebleven zijn in jouw energielichamen, een verloren zielsdeel van jezelf dat weer met jou verenigd wordt, informatie dat vrij komt uit het akashaveld, een multidimensionale reis door de aarde en/of kosmos waarin jouw hoger wezen iets op te lossen heeft of het inlossen van persoonlijke sleutels die iets vrij maken of activeren voor jezelf en het collectief. 

Wat er precies gelezen wordt is van te voren niet in te schatten, het is jouw ziel of hoger (I AM) zelf die de regie in handen heeft. Resultaat is in ieder geval dat het de liefde in jou en in je hart zal doen helpen ontplooien. 

Ik geef zowel readings bij mij thuis in de praktijk, als online via Zoom. Ik geef uitsluitend readings op maandagen en donderdagen.
Een reading duurt anderhalf uur en kost € 125. 

Ben je geïnteresseerd in een reading, dan kun je hier een afspraak maken.

Lees evt. ook mijn blogs waarin ik ervaringen uit readings deel.

Wat mensen zeggen over mijn readings

“In februari 2018 maakte ik een afspraak met Karin voor een aurareading. Ik zat met een vraag betreffende mijn werk, woonplaats en woonomgeving.
Vijf jaar geleden was ik daar komen wonen en ik had op alle gebieden van mijn leven het gevoel tegengehouden te worden. Terwijl er niets was wat mij tegenhield. Echter het gevoel was sterk en liet mij niet los. Ik wilde weten wat ik ermee moest en waar het vandaan kwam.
Bij Karin gekomen vertelde ik eerst mijn verhaal en zei stemde zich op mij af. Zij begon te spreken en te vertellen over de energie van mijn woonhuis e.d. en over de schoten die ze hoorde achter mijn huis. Wat wil nu het geval, zelf voel, zie en ervaar ik ook dingen op een energetische wijze en ik had dit alles ook ervaren.
Opmerkelijk was hoe ze energetisch ging vertellen over de geschiedenis van mijn woonplaats, het verleden en over het kasteel. Inderdaad tegenover mijn huis had een kasteel gestaan. Karin wist dit niet. Het verleden had een zeer sterke verbinding met mijn woonhuis en het kleefde aan mijn gevoeligheid. Dit verleden hebben we energetisch vrijgemaakt en oude lagen verwijderd.
Het mooie van de reading was dat alles op zijn plek viel en ik een antwoord kreeg op wat ik voelde. Oorzaak en gevolg werden voor mij duidelijk, tevens herkende ik mijn plaats in dit geheel. Thuisgekomen, liet ik het verhaal bezinken, wat een diep spiritueel proces was.

De reading van Karin heeft doorgewerkt tot in het diepst van mijn wezen. Het heeft ervoor gezorgd dat in zeer korte tijd alles voor mij veranderde. In plaats van mij tegengehouden te voelen kan ik nu moeiteloos vooruit en stroomt alles op elk gebied van mijn leven.

Dankjewel Karin, je bent een aanrader.​”

Karin van den Boogert

“Diepe dankbaarheid voor de reading van vorige week. Wat komt er veel vrij, echt bizar.
Zoveel stroming kwam er uit mijn baarmoeder dat ik zelfs mijn urine liet lopen. Zoveel tranen op weer diepere niveaus. Maar wat ben ik blij dat de stagnatie uit mijn lichaam is, een ware bevrijding. Het voelt wel onwennig en ik weet even mijn “richting” niet meer, wie ben ik eigenlijk en wat heb ik hier te doen, nu de jarenlange “strijd” om mezelf beter te voelen langzaam lijkt op te lossen. Daarom een nieuwe afspraak gepland.
Nadat ik de opname van de reading voor de 2e keer had beluisterd, voelde ik dat ik mijn innerlijk kind meer kon troosten. Mijn keel kneep samen met heftige hoestbuien, maar als ik de stroom vanuit het hart naar mijn buik laat gaan en haar geruststel, wordt mijn keel ook rustig!

Zo een openbaring hoe dit zich langzaam ontvouwt. Dank je wel lieve Karin voor wie je bent.”

B.A.

“Vandaag ontving ik een bijzondere reading van Karin Thomas via videocam. Zodra ze begon nam ik direct een heel vredige energie waar.
“Ik zie je begeleiding, die staat achter je. Ik zie geen gezichten maar ze staan er allemaal. En daar achter staat weer andere begeleiding, en daar achter staat weer andere begeleiding. Er loopt energie via de grond, ‘de onderstroom’ hoor ik steeds. Maar deze onderstroom bereikt je niet. De onderstroom gaat achter je de aarde in, diep de aarde in. De onderstroom gaat naar een grotachtige ruimte en daar verblijft een deel van jou. Dat deel zit daar te lezen met een leeslampje. Ze is aan het wachten tot ze opgehaald wordt en is maar gaan lezen. Je pakt haar bij de hand en samen gaan jullie terug omhoog. Het deel hoort in je buik maar is er uit gevallen tijdens een val.
‘In die lege ruimte daar hoor ik te zijn’ zegt het deel. Het is de bedoeling dat jullie samen avonturen beleven. Het is een heel wijs maar tegelijkertijd speels deel en het integreert weer in de buik.”
Door de integratie verandert er iets in de ‘onderstroom’, deze komt weer op gang. Ik neem het waar als een golf van tintelingen die vanaf de achterkant van mijn lichaam binnenstroomt. Karin ziet de voorouderlijnen achter me verschijnen, aan de ene kant mijn moeders lijn en aan de andere kant mijn vaders lijn. De ‘onderstroom’ loopt nu ook door naar de voorouderlijnen.
Dan gaan we de aarde in. Ik begin immens moe te worden en val bijna in slaap bij de computer. Mijn gronding loopt door tot in het middelpunt van de aarde. Daar is een nulpunt, een opening naar de kosmos. Er komt een ruimteschip aan met verschillende wezens die vanuit de kosmos, door het centrum van de aarde heen naar boven toe met mij willen gaan werken. Op deze manier ben je steviger aanwezig tijdens het lichtwerk omdat de informatie via de aardelagen je lichaam binnenkomt. Er wordt een nieuwe verbinding aangelegd via mijn gronding naar deze wezens. Middels een bepaalde technologie die aangekoppeld wordt stroomt energie omhoog via de aarde mijn lichaam in. Deze energie heeft een ‘wassende’ werking. Alle cellen worden schoon gewassen tot in de diepste lagen van materie. Daarna wordt de technologie weer losgekoppeld.
Ik word uitgenodigd om door het centrum van de aarde heen te gaan om te kijken naar het uitzicht dat je dan hebt op de kosmos. Het geeft een andere view als je vanuit dit punt kijkt. Er zullen wezens langs gaan komen om te communiceren. Deze hele kosmos is aanwezig in mijn buik. Karin ziet een meisje in een lange nachtjapon dat naar de sterrenhemel staart vanuit het middelpunt in de aarde. Een onschuldig kind dat alleen het goede kan zien. Een kind dat droomt, creëert en schept. Het meisje is aan het tekenen, ze maakt een zelfportret. Ze tekent zichzelf als volwassene, de meest prachtige versie van zichzelf. Ze tekent in mijn blauwdruk, mijn dna. Het kind loopt omhoog via de gronding en komt bij mijn buik waar ze me omhelst. Ze laat me de tekening zien die ze gemaakt heeft, de blauwdruk van de meest mooie versie van zichzelf.
Dan verstilt de energie weer en komt de reading tot een eind. Ik voel me moe en geraakt. Het was intens. Dank je wel lieve Karin ❤”

Viola

“Ik kan iedereen van harte aanbevelen een reading bij Karin te doen. Na vele readings van haar te hebben gehad als haar partner, kan ik zeggen dat er nog nooit iets is geweest dat ze niet kon of mocht zien. Ze heeft een groot bereik en een grote bevoegdheid. Karin werkt van het diepst in de Aarde tot het hoogst in de kosmos.
Ze is tijdens de reading volledig in overgave aan haar Hoger Zelf, die haar exact laat zien wat er speelt en wat er mag gebeuren om het op te lossen. Van vorige levens, koorden en verwijdering van entiteiten, tot het ophalen van zieledelen, reïntegreren van uiteenlopende multdimensionale aspecten van het Zelf, het losmaken van complexe, buitenaardse technologieën of het toepassen van energetische chirurgie in het lichaam waar er blokkades bestaan.”

Maxim

“Er gebeurt best nog wel veel bij me, alsof ik opnieuw in evenwicht moet komen en dan zowel emotioneel als fysiek. Vandaag had ik fysiek veel last van mijn bekkengebied. Maar ik voel zoveel ruimer en voller. Heerlijk!

Mijn hoofd heeft het moeilijk om te bevatten wat er gebeurd is, maar het voelt gewoon erg goed. Altijd moeilijk om woorden te vinden om de ervaring te beschrijven.

Ik ben zo dankbaar voor de sessie met jou. Je brengt zoveel rust, vrede en aarding om een veilige bedding te bieden voor diep transformatiewerk. Voor mij voel je echt puur en werk je als een goddelijk “instrument” voor wat er op dat moment voor het hoogste goed van alle betrokkenen mag gezien en geheeld worden en dat voelt heel fijn. ik kom zeker bij je terug!”

E.V.

Divine Heart
Scroll naar boven