karin_portret

Karin Thomas

Verbinding met onze toekomstige, Zelfgerealiseerde Zelven

Lieve mensen,

Hieronder vind je het verslag webinar 5D Healing Hour van 5-5-2022.

Er wordt een tijdlijn zichtbaar, die loopt vanaf ons hart naar voren de toekomst in. Deze tijdlijn is tegelijkertijd ontstaan in ons hart en in de toekomst terug naar het NU. Terwijl we steeds dieper de aarde in zakken, schuiven we naar voren langs de tijdlijn de toekomst in, naar het moment in de tijd dat we volledig Zelfgerealiseerd zijn. Tijdens het schuiven langs de tijdlijn de toekomst in, is voelbaar wat er in onszelf verandert, steeds meer delen van onszelf integreren in ons lichaam en we laten alle verplichtingen en verbindingen los die ons in onze huidige 3D zelf houden, waardoor we ons steeds ruimtelijker en vrijer voelen. Dan komen we aan op onze bestemming, in onze toekomstige, Zelfgerealiseerde Zelf. Onze Zelfgerealiseerde Zelf voelt heel licht, liefdevol, ruim en vrij aan. We draaien ons om en kijken terug langs de tijdlijn naar onze huidige Zelf. We sturen vanuit het hart van onze toekomstige Zelf liefde naar onze huidige Zelf en verlichten met deze liefdesenergie de tijdlijn, zodat de weg die ons huidige Zelf te gaan heeft makkelijker begaanbaar wordt.

Inmiddels zijn we ook afgedaald de Aarde in, en bevinden we ons in het hart van de toekomstige Aarde. We verbinden de harten van onze toekomstige, Zelfgerealiseerde Zelven met elkaar en met het hart van de toekomstige Moeder Aarde, tot één groot krachtig lichtgevend hart. Vanuit dit grote hart sturen we liefde langs de collectieve tijdlijn naar de huidige Mensheid en Aarde. Deze liefdesenergie bevrijdt de huidige Mensheid en Aarde van alle mogelijke negatieve tijdlijnen en versterkt de tijdlijn van de Zelfgerealiseerde Mensheid. Er worden zaadjes geplant in het huidige collectieve veld van de Mensheid die de herinnering aan de toekomstige realiteit verlevendigen in ieder mens. Terwijl we ons in onze toekomstige Zelven in het hart van de toekomstige Moeder Aarde bevinden, ontvangen we een healing in ons huidige Zelf, diep in onze cellen, de botten en spieren. Diep in de buik, in ons emotionele lichaam vindt healing plaats, en ook in de verbindingen in onze hersenen en ons mentale lichaam.

Dan breidt deze healing zich uit en ontvangt de gehele huidige Mensheid en Aarde een healing. Deze healing heeft het effect op de tijdlijnen dat deze korter worden. Dolfijnen zwemmen om ons heen en door de tijdslijnen, met als doel de zwaarte luchtiger te maken en om ons te herinneren dat, ook al is de weg naar Zelfrealisatie een serieuze aangelegenheid, we deze weg ook met blijdschap, vreugde en plezier kunnen beleven. Gevoelens van vreugde, blijdschap en plezier zijn krachtige helende energieën.

Dan komt er een einde aan de healing. We voelen in ons hart de dankbaarheid voor alles wat er mocht gebeuren en danken onze toekomstige Zelven, het hart van Moeder Aarde, de dolfijnen en alle andere wezens die aanwezig waren bij de healing. Dan nemen we afscheid en reizen langs de tijdlijn terug naar onze huidige Zelf. Onderweg realiseren we ons dat onze toekomstige Zelf en huidige Zelf tegelijkertijd in het eeuwige NU aanwezig zijn en dat het slechts een verschuiving in perceptie en bandbreedte is.

❤️

Liefs,
Karin

Deel dit bericht

Divine Heart
Scroll naar boven