karin_portret

Karin Thomas

Diamanten hart upgrade activatie

Lieve mensen,

Hieronder vind je het verslag webinar 5D Healing Hour van 30-6-2022.

We zakken de Aarde in. Geef je maar over aan de ontspanning en laat Moeder Aarde je dragen. Er wordt een diamant zichtbaar. Een diamant die in je hart zit. Voel maar hoe die diamant in je Hart zit.
Vanavond staat in het teken van een upgrade activatie van je diamanten hart. En wordt je diamanten hart aangesloten op het collectieve, diamanten bewustzijn. Herverbonden en geüpgrade in verbinding met het Diamanten Hart van de Nieuwe Aarde. De diamant in je hart kent vele facetten, vele vlakjes. Sommige vlakjes zijn misschien wat dof, en die gaan we nu oppoetsen. Voel maar hoe je hart zich groter maakt, richting je keel omhoog, en richting je zonnevlecht omlaag. Alsof je hartchakra zo groot is dat het ook je thymus, keel en zonnevlecht omhult, als één groot hartchakra. Het hartchakra maakt ruimte voor de diamant. En dan langzaam begint de diamant in je hart samen te smelten met je hart, tot één organisch geheel. Waarbij je hele hart een diamanten hart wordt.

Voel maar hoe de diamanten frequenties je gehele hart vullen. Het grote hartchakra vanaf je zonnevlecht tot en met je keel. En niet alleen aan de voorkant van je lichaam, maar ook aan de achterkant. En dan is dat hele grote hartchakra zo gevuld met diamanten liefdesenergie, dat je hartchakra overstroomt, en de energie de rest van je lichaam begint te vullen. En voorbij je lichaam je aura begint te vullen. Totdat je hele lichaam en aura één grote lichtsfeer is van diamanten hartsenergie. En deze energie brandt alles schoon in je lichaam. Het kan zijn dat je voeten en je benen en je buik heel heet worden, laat het maar gebeuren. Die hitte brandt oude energieën, oude emoties weg. Ophopingen in de energiekanalen en meridianen. Alles wordt weggebrand zodat je lichaam steeds vloeibaarder wordt in een liefdesdoorstroming.

En dan ontstaat in het centrum van je hart een nieuw lichtpunt. Dit nieuwe lichtpunt is een soort portaal, en deze wordt steeds groter. Totdat het zo groot is, dat je er helemaal doorheen kan bewegen. Neem de stap maar, ga door het portaal heen. Je bent nu gearriveerd in een nieuwe ruimte. Een nieuwe ruimte binnen jezelf, en tevens een nieuwe ruimte in jouw realiteit. Alsof je met jezelf en je realiteit in een hoger energieveld gestapt bent, een andere frequentiebandbreedte, waardoor je je nu in een nieuw veld bevindt. Voel maar hoe deze realiteit voelt. Kun je ervaren dat je in een nieuw veld gestapt bent? Een nieuw zelf veld, en een nieuw realiteitsveld.
De diamanten energie kan gemakkelijker door dit nieuwe energieveld bewegen, met je diamanten hart en je diamanten uitlijning. En vanuit dit nieuwe veld, deze nieuwe realiteit waar je zojuist ingestapt bent, kun je verbinding maken met dezelfde velden van andere mensen, die ook deze stap hebben gemaakt, en ook in dit diamanten veld terecht zijn gekomen. Er is een collectieve beweging van mensen die het diamanten hart aan het activeren zijn, en in hun dagelijkse realiteit de diamanten energie steeds meer de dominante energie is. Het is een stap die je steeds meer in je eigen meesterschap brengt.

We zakken nu nog verder de Aarde in, en arriveren in het diamanten hart van Moeder Aarde, een ruimte in de Nieuwe Aarde. In deze ruimte word je gekoesterd door Moeder Aarde, en vindt er een uitlijning plaats tussen het diamanten hart van Moeder Aarde en je diamanten hart en het nieuwe veld waar je ingestapt bent. Door af te stemmen en uit te lijnen op het diamanten hart van Moeder Aarde, wordt onze interne en externe realiteit sluitend gemaakt, zodat we met Moeder Aarde en elkaar in een grote, nieuwe realiteit gaan bewegen die we samen aan het vormgeven zijn.
Terwijl je we hier zijn, krijgen ook onze hersenen een activatie. Deze zijn zich aan het herijken om ook afgestemd te worden op dit nieuwe, diamanten veld. Zodat ook ons denken en manifesteren uitgelijnd wordt. Bedradingen die in dit nieuwe veld niet meer noodzakelijk zijn, worden verwijderd in de hersenen, en nieuwe lichtverbindingen komen daarvoor in de plaats. En met die nieuwe verbindingen worden er ook nieuwe kwaliteiten en nieuwe mogelijkheden geactiveerd in onszelf. Heldere kwaliteiten die horen bij meesterschap. Dit proces in het hoofd is al een tijdje aan de gang, in de zin van dagen, weken, en is met vandaag ook nog niet afgelopen. Het is een proces wat verder doorgaat. Het kan soms wat onaangenaam voelen in je hoofd. Soms zelfs wat hoofdpijn, slaperigheid, het zijn bijwerkingen van de nieuwe kwaliteiten in je hersenen, en het uitlijnen van je hersenen met de nieuwe realiteit en de diamanten energie. Het zijn grote stappen die we aan het nemen zijn in onze evolutie. Gun jezelf de ruimte en de tijd om eraan te wennen, aan je nieuwe zelf die je in wording bent. Koester jezelf, en wanneer het even niet gaat, laat de boel de boel even, en trek je terug. Loop de natuur in, zodat je weer wat beter bij jezelf komen kan.

En dan opent zich een portaal in het diamanten hart van Moeder Aarde. Het is een verbinding met hart van de kosmos. En die verbinding krijgt ook een upgrade. En is het de energie van het Kosmisch Hart die nu het diamanten hart van Moeder Aarde binnenstroomt. En deze energie stroomt ook jouw eigen hart in, en hiermee wordt jouw eigen hart uitgelijnd met het Kosmisch Hart. Kijk maar hoeveel van deze energie je eigen energieveld kan toelaten. Het is net alsof de hele uitlijning van de Aarde naar de Kosmos toe ook door een portaal heengaat van een nieuwe realiteit, een nieuwe frequentiebandbreedte. Zoals altijd alles meebeweegt van het groot naar het klein, en van het klein naar het groot, wordt het proces wat je doorgaat, weerspiegeld in het collectieve proces van de Aarde en de mensheid, en uiteindelijk de gehele Schepping.

Wederom wordt gesleuteld aan onze hersenen, en nu heeft het even effect op je evenwichtsorganen. Er wordt iets uitgebalanceerd tussen je linker- en rechterhersenhelft. Ook in de pijnappelklier wordt iets geactiveerd. En dan gaat het doorstromen door je hele verticale as, van je kruin door alle centra van de chakra’s naar je stuit toe. Dit hele kanaal krijgt ook een upgrade. Dit kan ook wat druk op de stuit geven. De grondende verbinding met de Aarde wordt vernieuwd, en je gronding wordt steeds meer neergezet in de Nieuwe Aardekern, en komt los van de Oude Aardekern. Dit proces van loskomen van het oude en verankeren in het nieuwe geeft druk op de stuit. En dan stroomt er nu een verzachtende energie langs je ruggengraat je zenuwbanen in. De zenuwbanen ervaren meer spanning door de transformatie van deze meditatie. Het zenuwstelsel wordt aangepast aan de nieuwe realiteit, en de verzachtende energie kalmeert de zenuwen.

En dan komen we samen in het diamanten hart van Moeder Aarde, en verbinden we onze harten met elkaar en met het hart van Moeder Aarde. We vullen dit gezamenlijke hart met de diamanten energie van het diamanten hart, en laten we dit gezamenlijke hart groeien, en steeds groter groeien totdat het de gehele Aarde omhult. De diamanten liefdesenergie doordrenkt de gehele Aarde en mensheid, en geeft het een lichtboost, en raakt daarmee andere mensen aan, in hun eigen diamanten hart, en weet misschien ook hun diamanten hart te ontwaken. En zo niet, dan zorgt de diamanten energie in ieder geval voor een healing. Laat de diamanten energie maar vrijelijk stromen.

En dan komen we langzaam terug in onszelf, in ons eigen hart, en nemen we afscheid van het diamanten hart van Moeder Aarde. Weet dat je te allen tijde terug kunt keren in het diamanten hart van Moeder Aarde, wanneer je behoefte hebt om gekoesterd te worden en je gedragen te voelen door Moeder Aarde. Je hoeft alleen maar de intentie uit te spreken, je hart te verbinden met het diamanten hart van Moeder Aarde, en dan ben je er alweer. We vertrekken uit het diamanten hart van Moeder Aarde, en keren terug naar ons fysieke lichaam.

❤️

Liefs,
Karin

Deel dit bericht

Divine Heart
Scroll naar boven