karin_portret

Karin Thomas

De Samenwerking met ons Feeën Zelf

Lieve mensen,

Hieronder vind je het verslag webinar 5D Healing Hour van 23-3-2023

Van ieder van ons wordt ons feeën zelf, ons natuurdeva zelf, zichtbaar. De fee houdt de handen op het hart. Dit deel van ons voelt enorme dankbaarheid en liefde voor onszelf, dat we de uitdaging zijn aangegaan om in ons menszijn te groeien en de transitieperiode door te gaan naar de Nieuwe Aarde. Het is dit deel van onszelf dat ons helpt dieper contact te maken met de natuur, met de Aarde, het bomen en plantenrijk, het dierenrijk en het mineralen- en elementalenrijk. Vanuit dit zelfdeel scheppen we samen de nieuwe natuur op Aarde. En via dit feeën zelf versterkt onze intuïtie, en gaan we ook de natuur beter aanvoelen in onszelf. Want ook ons fysieke lichaam is een wereld op zich. Een hele natuur van miljarden bacteriën en elementen die allemaal in interactie met elkaar zijn om de meest optimale balans te verkrijgen. En via de versterkte intuïtie is het lichaam beter in staat om duidelijk te maken wat het nodig heeft. Dit deel van onszelf is in staat om te praten met iedere cel in ons lichaam, ieder stofje in ons lichaam, iedere bacterie in ons lichaam, en dan die delen van ons lichaam in te fluisteren hoe ze hun taak moeten uitvoeren.

We zakken nu de Aarde in. En terwijl we langzaam de Aarde inzakken, is ons feeën zelf bij iedere aardelaag die we tegenkomen, in interactie met die aardelaag, en de stoffen die zich bevinden in die aardelaag, die matchen met de stoffen in ons fysieke lichaam. Daarbij vindt er een uitwisseling plaats tussen de stoffen in de aardelaag en de stoffen in ons fysieke lichaam, die ons fysieke lichaam vitaliseren. Deze stoffen betreffen alle mineralen, en terwijl we verder zakken worden alle mineralen aangevuld in ons lichaam. Het is goed om nu te voelen hoe lekker aards het lichaam is, hoe het opgebouwd is uit al die fysieke stoffen. En voel ook hoe we met de afdaling in de Aarde ook steeds verder zakken met ons bewustzijn in ons lichaam. Het kan zijn dat je weerstanden tegenkomt in jezelf, laat ze zijn. Neem ze waar, maar je hoeft er niet iets mee te doen. Het zijn delen van onszelf die angstig zijn om echt te gronden, echt te verbinden met de Aarde. En delen van onszelf die de Aarde vies vinden. Zeg maar tegen deze delen dat ze veilig zijn hier, en dat er niets vies is aan de Aarde. Dat juist die micro-organismen een wonderlijke wereld op zich vormen, en dat die micro-organismen heel hard werken om continu de Aarde en ons lichaam in balans te houden. We zakken nog verder de Aarde in.

We komen nu terecht in hele verdichte, stenen lagen, en daar gaan we dwars doorheen. Stenen, die de meest verdichte materie vormen. Stenen die de meest verdichte uitdrukkingsvorm zijn van de Geest. Het bewustzijn in de stenen heeft zich geofferd om in de laagste frequenties van de Schepping terecht te komen. En daarmee een draagvlak te vormen voor de Aarde en al het leven op de Aarde. Stevigheid te bieden aan al wat aanwezig is op Aarde. Daar waar wij als mensen heel beweeglijk zijn, is het bewustzijn van de stenen heel vast, zit het vast in de steen. Voel maar hoe het is om vast te zitten in de steen. Al die gestolde energie, massief en onbeweeglijk geworden.
We zakken door de stenen heen, dieper de Aarde in. We komen uit bij een lavalaag, en die lava grenst aan een waterlaag. En door de interactie tussen de lava en het water is er heel veel stoom, gasvorming. Het is de lava die ons lichaam schoonbrandt, en tegelijkertijd is het de stoom die onze poriën doet openen, en afvalstoffen uit ons lichaam laat zweten. En deze afvalstoffen worden vervolgens door de lava opgebrand. In tegenstelling tot de stenen laag is deze laag heel beweeglijk. Bijna onbeheersbaar beweeglijk. Voel maar hoe deze laag de dingen in beweging brengt. Het vuur in jezelf, het water in jezelf. Voel je je nog comfortabel met zoveel beweging in je lichaam?

We zakken verder de Aarde in, en komen uit in de Binnen-Aarde. Het thuis van onze feeën zelf. In deze laag komen we in een omgeving met schitterende natuur. Prachtige bossen, bergen en rivieren, planten, bloemen, dieren en paddenstoelen. Er wordt hier in de Binnen-Aarde door de feeën en andere natuurwezens al lange tijd gewerkt aan een nieuwe natuur. Deze plek is een soort kraamplek van de natuur die uitgerold wordt op de Nieuwe Aarde. Deze laag is een voorloper op de Nieuwe Aarde frequenties. Een natuur die veel bewuster is dan de 3D natuur. In deze laag zijn de Nieuwe Aarde frequenties al volop in werking. Wandel er maar doorheen, kijk om je heen, en voel hoe het voelt om hier te zijn. Dit is waar jij, middels jouw feeën zelf, aan gewerkt hebt. Dit is al onze gezamenlijke creatie. Dit is de realiteit die zich steeds meer openbaart op het aardoppervlak. Die steeds meer door de oude realiteit heen gedrukt wordt, totdat de oude realiteit is helemaal weggedrukt, omdat de nieuwe realiteit de ruimte van de oude realiteit in beslag genomen heeft. En het is ons gezamenlijke bewustzijn die dit manifest maakt. Samen met het bewustzijn van onze geliefde Moeder Aarde, en vele, vele wezens van vele lagen en dimensies die hier aan hebben meegewerkt. Alsof hier in de Binnen-Aarde de zaadjes gestrooid zijn en dat alle zaadjes aan het ontpoppen zijn, en boven het aardoppervlak de planten en bloemen in bloei aan het komen zijn. Adem deze realiteit goed in, zodat elke cel van je lichaam dit heel duidelijk in het celgeheugen opslaat. Zodat je lichaam deze herkent in het dagelijks leven. Want het is heel belangrijk dat we al die “nieuwe realiteit”-signalen gaan oppakken in het dagelijkse bestaan en gaan zien. Hoe meer we het zien, des te meer het zich kan manifesteren. De nieuwe realiteit is er al, we moeten haar alleen herkennen. Herkennen in alle facetten van ons dagelijks bestaan. Zodat we daar in interactie mee kunnen gaan. Onze liefde er heen kunnen laten stromen. En die nieuwe realiteit steeds zichtbaarder wordt voor steeds meer mensen. Totdat de oude realiteit onzichtbaar wordt, simpelweg weggedrukt is. Voel die nieuwe realiteit in je hart, en voel hoe je lichaam reageert op deze nieuwe realiteit.

En dan laat het Diamanten Hart van de Nieuwe Aarde van zich horen, met een uitnodiging om ook in die Aardelaag te zakken. We zakken erin, en ons hart verbindt zich met het hart van Moeder Aarde. We ontvangen haar liefde, haar zachte, grondende bedding. Wetende dat dit de grondtoon is die door de nieuwe realiteit heen stroomt. De basisfrequentie waarop de nieuwe realiteit gebouwd wordt, gedragen wordt, bezield wordt. En ook hier worden al onze cellen gevuld met de liefdesenergie van de Nieuwe Aarde, zodat we ook in ons dagelijks bestaan deze liefdevolle grondtoon kunnen herkennen, en we ons gedragen voelen en zien hoe deze energie alles draagt. In dit liefdesveld is geen ruimte voor de harde frequenties van de oude realiteit. En is ook Moeder Aarde vanuit haar Diamanten Hart druk bezig de Oude Aarde weg te drukken uit de nieuwe realiteit, de Nieuwe Aarde. En voel hoe haar Diamanten Hart jouw eigen Diamanten Hart aanspoort om meer in beweging te komen, meer te stromen, door je lichaam heen te stromen, en naar de buitenwereld te stromen.

❤️

Wil je deze diepgaande activatie ook ervaren, dan kun je hem hier vinden: https://divineheart.nl/product/de-samenwerking-met-het-feeen-zelf/

Liefs,
Karin

Deel dit bericht

Divine Heart
Scroll naar boven