karin_portret

Karin Thomas

Het Gouden Bewustzijn

Lieve mensen,

Hieronder het verslag van de 5D Healing Hour Webinar van 7-3-2024

Vanavond gaat het over het gouden hart. Het gouden hart hoort bij het gouden bewustzijn. Het gouden bewustzijn is een bewustzijnslaag in jezelf die warmte geeft aan jezelf en als een warme frequentiegolf je persoonlijkheid verwarmt. Terwijl we onszelf observeren en de aandacht hebben op ons hart, opent het gouden hart in onszelf meer en meer.

Laat het gouden hart groeien, en je hart verwarmen. Het vloeibare goud van het gouden hart maakt verbinding met je kundalinisysteem en stroomt naar beneden toe, en verwarmt de buik en je zenuwstelsel. Ook stroomt de gouden energie naar je hoofd om daar vergulde verbindingen te maken. De gouden energie is ook in je pijnappelklier en waarneming met je derde oog aan het afstemmen op het gouden bewustzijn.

Ondertussen zakken we de Aarde in, in een laag in de Aarde, waar de Gouden Aarde energie aanwezig is. Het Gouden Aardebewustzijn. We bevinden ons nu in een laag die ons van buitenaf vult met gouden energie terwijl tegelijkertijd ons gouden hart ons van binnenuit vult met gouden energie.
Vanuit de gouden laag in de Aarde maken we ook verbinding met de plek op Aarde waar de gouden straal verankerd is, de Taj Mahal in India. Het is ons hoger hart, onze thymuschakra, die aangeraakt wordt door de Gouden Straal, om ook ons Hoger Hart te upgraden naar het Gouden Bewustzijn.

En dan opent zich een gouden portaal in ons hoger hart chakra, en dat portaal wordt verbonden met ons derde oog. Dit portaal hangt samen met hoe we onszelf en de buitenwereld waarnemen. Wanneer we de buitenwereld waarnemen vanuit ons hoger hart en het gouden bewustzijn, en daarmee ons derde oog aansturend, dan beginnen we de realiteit op een hoger plan te zien, te voelen en te ervaren. Vanuit een liefdevolle, neutrale bril. Een bril die los staat van het goed/fout denken, los van dualiteit en persoonlijk drama. Op een wijze zonder dat we kil en afstandelijk worden, is het juist die gouden energie die vol compassie de weg naar buiten vindt, die meekomt in onze waarneming en in onze expressie via de keel. Ook de keel wordt in de gouden energie gezet, die expressieniveaus aanboort die nieuw voor je zullen zijn. Misschien dat je woorden gaat uitspreken die je voorheen nooit sprak, maar die je doorgegeven krijgt vanuit je hoger wezen en hoger hart. En merk je dat de frequentie van je stemgeluid verandert, doordat de gouden energie meekomt in je stem. Waardoor de woorden die je spreekt, het geluid dat uit je keel komt, op een harmonieuzere, zachtere manier aankomt bij een toehoorder. Alsof er honing als smeermiddel meekomt in de boodschap die je uitdraagt waardoor de boodschap minder botsend, minder confronterend, minder hard aankomt. Waardoor het de boodschap naar binnen laat glijden zonder de toehoorders te manipuleren, het is uitsluitend de boodschap die harmonieuzer binnenkomt.

Ook aan de achterkant van het hoofd, het reptielenbrein, is veel beweging gaande. Er zijn gebieden in het reptielenbrein die worden uitgezet door de gouden energie. Zodat we minder in de stress schieten wanneer er grote veranderingen plaatsvinden in onszelf, waarbij het reptielenbrein denkt, moet ik vechten of vluchten, of kan ik het toestaan? De vecht of vlucht impuls belemmert het vertrouwen, het vertrouwen dat zich voelbaar maakt in het hart, waar de waarheidssnaar, het waarheidskompas zit. Waar we voor onszelf kunnen waarnemen wat waarheid voor ons is en wat niet, en of we vertrouwen kunnen houden in situaties of niet. Dat kompas wordt continu beïnvloed door het reptielenbrein, dat juist een hele fijne snaar heeft van overlevingsmechanisme, zelfverdediging en bij het minste geringste de neiging heeft onveiligheid te detecteren. Dat maakt dat het reptielenbrein regelmatig in de weg zit van de werking van het hartchakra, ons kompas voor waarheid en vertrouwen. De gouden energie deactiveert nu deze overlevingsmechanismes. Het is ook het reptielenbrein dat zich het meest laat manipuleren door de duale krachten buiten onszelf, en deze plekken in het reptielenbrein worden nu uitgeschakeld, zodat er een kalmte begint te ontstaan, daar aan de achterkant van ons hoofd en daarmee ook ons zenuwstelsel.

En wees gerust, op de momenten dat het er echt op aankomt om de vecht of vlucht reflex actief te hebben, dan is dat actief. Dat is de oerreflex in ons die ieder levend wezen heeft. Zoals een hert in het bos rook van vuur ruikt, gelijk gealarmeerd wordt en het bos uitvlucht. In dat soort situaties blijft ons reptielenbrein actief. Maar daar omheen wordt het op non-actief gezet.
Het waren ook deze delen van het reptielenbrein die verantwoordelijk waren voor de hersenspoeling die werd geactiveerd. Zonder het reptielenbrein is het veel moeilijker om iemand te hersenspoelen, dit verloopt altijd via angstlagen.

Het hele kanaal van onze stuit tot aan ons hoofd is actief en wordt geupgrade naar de gouden standaard, het kan zijn dat je veel warmte voelt. Misschien kun je ook voelen dat je andere chakra’s meer in beweging komen. Je zonnevlecht verspreid de gouden energie naar je aurawand, waardoor deze verstevigt en je gemakkelijker je grenzen aangeeft. Ook je fysieke ogen worden gereinigd door de gouden energie, waardoor je ook op fysiek niveau anders tegen de dingen gaat aankijken. Ook worden de fysieke ogen zo meer onderdeel van het derde oog. De fysieke ogen en het derde oog gaan meer samenwerken, en zo versmelten de zichtbare fysieke en multidimensionale werkelijkheid, en worden deze lagen tegelijkertijd waargenomen.
Er wordt ook een gouden filter in de kruinchakra geplaatst, waardoor alle informatie die uit de kosmos komt wordt gefilterd, en alle informatie die niet past bij het gouden bewustzijn afketst en niet binnenkomt. Zodat alleen de gefilterde informatie die er nog werkelijk toe doet, binnenkomt via onze kruin.

We ontvangen momenteel ook kosmische upgrades via onze kruin, die ook op kosmisch niveau het gouden bewustzijn activeren. Deze influx stroomt via onze kruin verder naar beneden door onze ruggengraat, en gaat in interactie met alle chakra’s, en stroomt via onze stuit de Aarde in om te verankeren in de gouden aarde laag. En dan is het ons gouden lichtlichaam die zich via ons lichaam verankert. Ons gouden lichtlichaam is de drager van ons nieuwe gouden bewustzijn.
Nu worden ook onze engelenvleugels zichtbaar, en ook door de vleugels en de aanhechtingsplekken van de vleugels aan de achterkant van het hartchakra, begint de gouden energie door te stromen.
En ook het innerlijk kind in onze buik krijgt een gouden lichtbad.

Dan zakken we nog even door naar het diamanten hart van Moeder Aarde, waar we kunnen ontspannen en het nieuwe gouden bewustzijn nog verder en dieper in ons kan settlen en integreren. Moeder Aarde verwelkomt haar gouden lichtkinderen. We verbinden onze gouden harten met het diamanten hart van Moeder Aarde, en laten de gouden energie naar buiten stromen, en overal over het aardoppervlak begint deze gouden energie te stromen, en vormt het overal op Aarde een nieuwe bedding van hartverwarmende energie.
❤️

Liefs,

Karin

PS Buiten de webinar om gaf Spirit aan dat met de lente-equinox volgende week het Gouden Tijdperk begint.

Deel dit bericht

Divine Heart
Scroll naar boven