karin_portret

Karin Thomas

Activatie van het Engelen Zelf

Lieve mensen,

Hieronder vind je het verslag webinar 5D Healing Hour van 2-2-2023

Ga met je aandacht naar je hart, en voel de liefde. Neem vanuit dat gevoel de rest van je lichaam waar. Ondertussen zakken we de Aarde in. Dan klapt vanuit ons hart een parachute open, die ervoor zorgt dat we een zachte landing maken. De parachute werkt ook als een soort filter, het filtert alle kosmische energie en informatie die naar ons toe stroomt. Er druppelt nu nieuwe informatie en energie bij je binnen en dat kan wat druk geven op je kruin. Deze energie activeert de chakra’s waar de energie langs stroomt, helemaal tot aan de basischakra. De parachute functioneert als een zeef en houdt veel kosmische straling en ruis tegen. Alsof we in een kosmische regendouche staan. In het hart is het Engelen Zelf verankerd, en vandaag wordt ons engelen zelf, ons engelen lichaam, op een dieper niveau verankerd en geactiveerd in onszelf. Terwijl we met onze aandacht in ons hart zijn en ons Engelen Zelf voelen, wordt er ook gewerkt aan een uitlijning tussen de kruin en pijnappelklier, en tussen de buik en de basis. Onze engelen vleugels worden opgepoetst, en daar waar ze wat kwetsuren hebben, wordt dat gerepareerd en geheeld. Voel hoe ze beweeglijker worden.

Vandaag wordt ons Engelen Zelf weer volledig in ere gebracht. Het is ons Engelen Zelf die naar de Aarde toe kwam, en door de dimensies heen de verdichting in ging, en de weg vrij maakte voor onze ziel om te kunnen incarneren als mens in de stof. Al die tijd heeft ons Engelen Zelf in een soort schuldcomplex gezeten, mede aangewakkerd door de dogma’s van de kerk. Dat het de gevallen engelen zijn, die het menselijk bestaan tot een lijdensweg hebben gemaakt. Maar niets is minder waar. Onze engelen delen waren de moedigste aspecten van ons wezen die het avontuur aangingen vanuit de Bron, in het diepe sprongen zonder te weten wat hen te wachten stond. Wetende dat ze geheugenverlies zouden leiden, hun licht zouden moeten achterlaten, steeds verder afdalend door de dimensies heen. Totdat er nauwelijks nog een zichtbaar licht aanwezig was toen onze Engelen Zelven uiteindelijk in de verdichting van de Aarde terecht kwamen. Waarmee zij de lijn in de afdaling compleet maakten voor onze ziel, om verder in te dalen en onze incarnatiecyclus te starten. En naarmate we als mens steeds heler werden, steeds meer delen van onszelf in ons fysieke lichaam konden verankeren, kreeg ons Engelen Zelf ook steeds meer lichtdelen terug die achtergebleven waren in hogere dimensies.

Vandaag halen we ons Engelen Zelf definitief volledig uit het verdomhoekje, en eren we het voor de dappere rol die het gespeeld heeft. Zonder ons Engelen Zelf was ons evolutiepad als ziel, als mens, niet mogelijk geweest. Terwijl we met onze aandacht bij ons hart zijn en we ons bewust zijn van ons Engelen Zelf, ontvangt ons Engelen Zelf zijn licht volledig terug. Dat gebeurt druppelsgewijs. Langzaam schuift er een lichtveld van boven naar beneden ons lichaam in. Onze hersenen reageren onwennig op dit lichtveld. Je kan wat druk ervaren op je zenuwstelsel, langs de ruggengraat, met name op de achterkant van het hartchakra. Ook de evenwichtsorganen kunnen even moeite hebben met balans houden. Meer en meer zakt dit licht ons lichaam in. Misschien kun je voelen dat je hele lichaam een lichtzuil geworden is. Met deze activatie zijn we van mensengelen engelenmensen geworden, en gaat ons menselijk bestaan een andere dimensie erbij krijgen. Het engelen lichaam is ook een lichaam dat jou beschermt, je kunt letterlijk je engelen vleugels om je heen slaan, zodat je als het ware kunt cocoonen binnen je engelen lichaam.

Nu opent zich een nieuw lichtveld in de Aarde. Niet zozeer nieuw, maar een voorheen slapend veld. Dit veld is in resonantie met onze Engelen Zelven. Als een super engelen veld van Moeder Aarde. Een veld waarin ons Engelen Zelf zich thuis voelt. En via dit veld zijn onze Engelen Zelven verbonden met de Engelen Zelven van andere mensen, en vindt er communicatie plaats tussen alle Engelen Zelven. We bevinden ons nu midden in dit super engelen veld van Moeder Aarde. Laat je maar dragen door de bedding van dit veld. Het is net of dit veld de engelensfeer is, alsof de engelensfeer een bilocatie heeft hier in de Aarde. En we ons hierdoor steeds meer thuis gaan voelen. Op en in de Aarde. Alsof we ons thuisland mee hebben genomen naar de Aarde.

Nu we hier zijn aangekomen, in deze engelensfeer, in dit aardse engelenveld, met ons engelenlicht verankerd in ons engelen lichaam en fysieke lichaam, kunnen we een moment nemen om onze engelen harten te verbinden met elkaar, en met het engelen hart van Moeder Aarde. En zo een groot, gezamenlijk engelenhart scheppen, en hiermee de gehele Aarde en mensheid omhullen. En deze beschermende engelen energie laten stromen door alles en iedereen op Aarde. Zodat alles en iedereen aangeraakt wordt op ieders eigen engelen aspect, waarmee de potentie aangeraakt wordt om het Engelen Zelf te verankeren en activeren in zichzelf. Uiteraard de vrije wil van ieder levend wezen respecterend, meer als een vrijblijvend liefdesveld aanbiedend. Het is hiermee net alsof het grote engelen veld van de Aarde als een grote superengel de vleugels slaat om de Aarde heen, de Aarde daarmee beschermend.

Neem nog even de tijd om het engelenlicht goed te ervaren in onszelf. Nu wordt ons nieuwe kindsdeel ook verbonden met dit engelenveld, en is dit engelenveld een basisveld waarin dit kindsdeel zich veilig en geborgen kan voelen om vrij te kunnen spelen en te kunnen scheppen. En zo komen onze kindsdelen en onze Engelen Zelven in een onbevlektheid terecht. En is het vooral dat ons kind zelf en ons Engelen Zelf zich in een puurheid, heelheid en zuiverheid bevinden, zonder beladen te zijn met oude karmische stukken.
En dan keren we weer terug naar het aardoppervlak.

❤️

Wil je deze diepgaande activatie ook ervaren, dan kun je hem hier vinden: https://divineheart.nl/product/de-activatie-van-het-engelen-zelf/

Liefs,
Karin

Deel dit bericht

Divine Heart
Scroll naar boven