karin_portret

Karin Thomas

Voorproef op de Christusenergie van de equinox

Lieve mensen,

hieronder vind je het verslag webinar 5D Healing Hour van 17-3-2022.

De energie gaat aan, en we worden gelijk meegenomen de Aarde in. We zakken steeds dieper en dieper naar beneden. Adem rustig naar je onderbuik. En laat alle waan van de dag maar los. Voel maar hoe Moeder Aarde je met open armen ontvangt. Terwijl we steeds dieper afdalen, is er een Kosmisch Licht onderweg naar de Aarde, en dat Licht maakt contact met ons hart. Het Licht warmt het hart op, waardoor de hartsenergie uitdijt naar buiten toe. Tegelijkertijd nodigt de Aarde energie ons uit om onze onderbuik te openen voor Moeder Aarde. Onze basischakra wordt gevuld met haar energie, als een veilige bedding, en de energie stroomt vervolgens de buik in. De energie stroomt door naar de zonnevlecht, waar het in contact komt met de energie van ons hart.
Het is net alsof de laatste tijd een strijd gaande is in onze zonnevlecht. Alsof de zonnevlecht het grensgebied is tussen onze liefde en zielemissie, ons denken, het verklaren van de wereld om ons heen. Het is in strijd met wat we willen en wat we voelen. Deze strijd wordt beslecht in de zonnevlecht. Deze strijd is zoveel meer dan een persoonlijke strijd tussen de liefde en het ego, het hart en de wil. Het is tevens een strijd tussen overleven en in overvloed leven. In controle houden en in overgave zijn. Aanwezig zijn in de oude 3D wereld, en aanwezig zijn in de nieuwe 5D wereld.

We zijn in een fase beland, waarin deze strijd voor eens en voor altijd beslecht gaat worden. Het Licht wat vanuit de kosmos onderweg is naar de Aarde, en in de komende dagen de Aarde vol zal penetreren, dat Licht zal helpen deze strijd te beslechten. En voor het zover is, hebben we de afgelopen week in onszelf op een dieper niveau deze strijd mogen ervaren. Als een test of we er klaar voor zijn om de strijd voorgoed achter ons te laten. En misschien voel je je net als veel andere mensen moe gestreden. Moe van het continu switchen tussen de ene realiteit en de andere realiteit. Tussen de verlangens van het ego en de wil en de emoties die nog in de diepte van je zelf aanwezig zijn. En het hart dat aan het groeien is, en de onvoorwaardelijke liefde die steeds meer aanwezig is in de nieuwe realiteit, en alles wat mooi en paradijselijk is.

We komen aan in de kern van Moeder Aarde. Moeder Aarde is voorbereidingen aan het treffen voor het ontvangen van het Licht dat onderweg is naar de Aarde. De voorhoede van het Licht is er al, is ook al voelbaar, maar de daadwerkelijke penetratie vindt in de komende dagen plaats. Laat de energie van het Licht dat onderweg is naar de Aarde, het hart maar vullen. Maak bewust verbinding vanuit je hart met dat Licht. Dit Licht draagt de Christusenergie in zich. Wanneer je hart helemaal vol is met de energie van dit Christuslicht, voel maar wat het dan doet met je zonnevlecht. Voel maar wat dit Licht doet met de strijd in jezelf. Kun je voelen dat het de strijd verzacht? Laat deze Christusenergie maar verder door je lichaam heen stromen. Door je buik, naar beneden toe, en laat het via je stuit en je benen maar de Aarde in stromen, naar de kern van Moeder Aarde. Het helpt Moeder Aarde in de voorbereiding van het ontvangen van dit Licht.

Het is alsof Moeder Aarde zichzelf helemaal leeg gemaakt heeft, om dit Licht te kunnen gaan ontvangen. Alsof ze met een grote schoonmaak bezig is geweest, en alles heeft losgelaten wat niet meer bij haar past. Dat is hetzelfde proces wat wij mensen ook zijn aangegaan. Vooruitlopend op de komende dagen krijgen we alvast een blik en beleving van het proces van de komende dagen, alsof het al zover is. Door het moment alvast naar het Nu te halen, helpt het de komende dagen door te komen naar het moment van de equinox. Alsof we al in de equinox zitten, wordt nu zichtbaar hoe de Christusenergie de Aarde raakt en penetreert, tot diep in haar kern.  En de ruimte die in Moeder Aarde ontstaan is na de grote schoonmaak, kan helemaal worden opgevuld met dit Christuslicht. Voel maar hoe dit licht tevens jouw hele lichaam overspoelt en penetreert. Voel maar wat dit doet met de strijd in jezelf. Wat blijft er dan nog van over? Zijn er dan nog stukjes in jezelf die de strijd vast willen houden? Zijn er nog delen in je zonnevlecht die koste wat kost controle willen houden? Of kunnen die delen zich overgeven, en zich dienstbaar opstellen aan de Christus in jezelf die aan het opstaan is? Laat de stukjes die er nog zitten, maar afvloeien naar beneden, je lichaam uit. En wees niet bang om het Moeder Aarde in te laten stromen, deze stukken worden meteen geneutraliseerd door lava energie.

En terwijl je steeds meer het Christuslicht omarmt en de Christus in jezelf omarmt, wordt ons lichaam steeds leger vanbinnen. Steeds transparanter, en lijkt het erop alsof je lichaam samensmelt met het lichaam van Moeder Aarde. Aan de ene kant ben je een individu met een eigen energieveld en eigen lichaam, en aan de andere kant is er die Eenheid, en is je lichaam als het lichaam van Moeder Aarde. Onze individuele dienstbaarheid aan het geheel wordt wakker gemaakt in ons, meer als ooit tevoren. Net als Moeder Aarde altijd dienstbaar is geweest aan het grote geheel. Deze dienstbaarheid die geboren wordt in onszelf, is in niets te vergelijken met de dienstbaarheid uit het verleden. Deze dienstbaarheid heeft niets te maken met het opofferen of weggeven van jezelf. Waarbij je zelf verloren en leeg achterblijft. Deze dienstbaarheid is het doorgeven van het Licht in jezelf dat door je heen stroomt, en hoe meer je daarvan in dienstbaarheid weggeeft, hoe meer er weer binnenkomt in jezelf. Hoe meer je de stroomt in jezelf aanzet. Je kan niet leeg raken. Deze dienstbaarheid heeft ook niet persé een vorm van iets moeten doen voor iemand anders, maar is een vorm van dienstbaarheid van zijn, en de liefde te laten stromen, en die liefde vindt zijn weg naar de plekken die te weinig liefde hebben. En natuurlijk blijft dienstbaarheid ook een doen vorm houden, maar die doen vorm is doorspekt met het zijn van liefde, waardoor het een gelukzalige ervaring wordt om dienstbaar te zijn. In deze dienstbaarheid kun je gewoon niet leeglopen.

En met deze energie gaat Moeder Aarde steeds verder met het opschonen van haar eigen lichaam, en doen wij dat ook met onszelf. En in deze grote schoonmaakactie worden alle verstorende frequenties die aanwezig zijn in Moeder Aarde getransformeerd en opgeruimd. Beetje bij beetje wordt er steeds meer opgeruimd en is er geen ruimte meer voor disharmonische energieën. Verstorende energieën die weigeren mee te gaan in de eenheid van Moeder Aarde en de mensheid. En zoals onze lichamen steeds transparanter worden en steeds meer de eenheid voelen met het lichaam van Moeder Aarde, wordt ook het lichaam van Moeder Aarde steeds transparanter en steeds meer in éénheid met de omgeving buiten haar lichaam. En voelt zij zich steeds meer één met het galactische bewustzijn, en opent zij de poorten en mogelijkheden voor ons als mens om steeds meer een galactische mens te worden. Een galactische mensheid. Misschien kun je voelen hoe Moeder Aarde zich opent voor het galactische bewustzijn, hoeveel meer ruimte je zelf kan gaan voelen daarbij.  Voel dit moment van dat galactische bewustzijn, en laat het je geheugen goed doordringen, zodat je te allen tijde vanuit dit grotere plaatje, vanuit die visie en perceptie naar de Aarde kan kijken, en naar alles wat er gaande is op de Aarde. Vanuit die visie is het veel gemakkelijker om onthecht te zijn. En dat is niet het wegvluchten voor, maar het omarmen van het grotere plaatje. En vanuit dat galactische bewustzijn kan de Christus in jezelf steeds meer manifest worden. Niet vanuit zweverige, mentale concepten, maar stevig verankerd en gegrond in de Aarde en in je fysieke lichaam. Als een tastbare, voelbare werkelijkheid in jezelf.

En ondertussen vloeien nog meer laagjes uit de diepte van je emoties je lichaam uit om getransformeerd te worden in het lava vuur. Het Christuslicht en het galactische bewustzijn helpen om de diepste angsten in je bewustzijn los te laten. Laat maar los, al die angsten. Angsten zijn vormen van gehechtheid. Angst om dood te gaan is een gehechtheid aan het leven. Angst om te verliezen is een gehechtheid aan alle materie. Angst om alleen te zijn is een gehechtheid aan eenheid vinden buiten jezelf. En vanuit het Christuslicht en het galactische bewustzijn kunnen die hechtingen los. Voel maar hoe alle draadjes waarmee de angsten gehecht zijn in je buik, hoe die draadjes losspringen. Met het loslaten van alle angsten kan je eigen Christus Zelf dieper verankeren in je lichaam. Al hetgeen we nu mogen ontvangen is een preview voor de energie voor de komende dagen, en helpt je om de komende dagen en weken gemakkelijker door te komen.

❤️

Liefs,
Karin

Deel dit bericht

Divine Heart
Scroll naar boven