karin_portret

Karin Thomas

De Matrix velden staan op losse schroeven

Lieve mensen,

hieronder vind je het verslag webinar 5D Healing Hour van 27-1-2022.

In de verte wordt een ster zichtbaar. Een lichtpunt die steeds helderder wordt en steeds dichterbij komt. Deze ster is de Hondster (Sirius). Dan opent de ster zich en stroomt de energie die vrijkomt van de ster naar ons toe. We ontvangen de energie van de ster in ons hart, deze herinnert ons aan wie we werkelijk zijn, maakt het in ons hart weer voelbaar wie we werkelijk zijn. Prachtige engelenwezens die de jas hebben aangetrokken van een autonome mens. Een mens dat stevig in de eigen kracht staat. Die zich door niets of niemand laat wijsmaken dat die niet autonoom is en een ander moet gehoorzamen. Als lichtende engel in het jasje van een autonome mens zijn wij de creators zelf, scheppen wij zelf onze realiteit. Niet één realiteit maar vele realiteiten tegelijkertijd, omdat ons wezen tegelijkertijd overal aanwezig is, in alle tijden en in alle dimensies. De energie van de Hondster helpt ons herinneren dat het centrum van het universum het centrum van jouw hart is. Het centrum van je hart is in direct contact met al wat is, met de Bron, het centrum van je hart IS de Bron. En via het centrum van je hart kun je reizen naar alle realiteiten, naar alle plekken waar je heen wilt. Het is een soort portaal, een energetische snelweg. Het is de plek waar jij als schepper de uiterlijke fysieke verschijning schept.

Nu we de energie van de Hondster hebben ontvangen zakken we gezamenlijk de Aarde in. En komen we in het hart van Moeder Aarde terecht. Ook Moeder Aarde heeft in het centrum van haar hart een portaal van waaruit zij als schepper zichzelf schept. En de schepper die vanuit het hart van Moeder Aarde de Aarde schept, is dezelfde schepper die jij bent, die ik ben, die we allemaal zijn. Terwijl we toch ook onze individuele schepper zijn en we allemaal onze eigen unieke realiteit scheppen. Het portaal in het centrum van ons hart is zich meer en meer aan het openen en zich meer en meer aan het vergroten. Waardoor meer en meer de stem van ons scheppende zelf zichtbaar wordt, hoorbaar wordt, voelbaar wordt. En ook de kracht van onze autonomie is aan het toenemen. En doordat dit steeds sterker aanwezig is in onszelf, beginnen de matrix lagen aan de buitenkant van ons veld, want die worden ons van buiten opgelegd, die matrixvelden die beklijven niet meer, van ons veld af, van ons lichaam af te glijden. Er is geen resonantie meer. En hoe hard ook de stem van buiten hoorbaar is, dat we moeten gehoorzamen, wat onze vrijheden zijn en wat niet, wat we wel of niet mogen doen, die stem heeft geen grip meer, die glijdt zo van ons af. En in plaats daarvan stroomt de energie van autonomie steeds meer naar buiten toe, vanuit het centrum van ons hart naar buiten toe, onze realiteit in. Ook Moeder Aarde zit in dit proces, vanuit het centrum van haar hart stroomt een nieuwe energie van haar autonomie. En die energie stroomt steeds meer naar buiten toe naar het aardoppervlak. Ook aan haar lichaam beklijven de matrix velden niet meer. De matrix velden staan op losse schroeven, die zijn allemaal los aan het komen. En dat gebeurt van binnenuit, vanuit het gevoel van autonomie in jezelf, en in de aarde, het hart van Moeder Aarde, die zelf ook deze energie voelt.

Verandering gebeurt altijd van binnenuit. Eerst is er het idee, de energie van de verandering, en die begint vanuit het hart door het hele lichaam heen te stromen. Zodat je één wordt met die verandering, en iedere vezel in je lichaam, iedere zenuw, iedere cel die verandering ademt. En daarmee de realiteit verandert. Als mensen zijn we zo lang in een omgekeerde situatie geweest waarin we zo hardnekkig geloofden in de illusie van de realiteit, en dat we alleen de reactoren waren, reageerden op wat deze realiteit te bieden had, in plaats van te beseffen dat we het zelf geschapen hebben, dat we zelf de schepper zijn. En nu de energie van je autonome menszijn steeds krachtiger wordt en stroomt door je hele lichaam, door al je spieren, door alle vezels van je lichaam, door je zenuwenstelsel, begint iedere cel van je lichaam te vibreren op de energie van de autonome mens die je bent. Een kracht die voortkomt uit een oneindige zee van liefde. De externe realiteit vormt zich naar je interne scheppende vermogen, het is kneedbaar en het verandert, en is alleen maar een reflectie van de interne realiteit. Je zou kunnen zeggen dat de enige realiteit die ertoe doet de realiteit is die je in jezelf ervaart.

We zijn steeds meer naar een punt toe aan het bewegen, waarin de interne realiteit de externe realiteit overheerst. En dit proces gaat ondersteund worden door de energie van het portaal 2-2-2022. Die energie is al aangegaan. En zal tot een climax komen op 2-2-2022. De Hondster blijft zijn energie naar de Aarde sturen om steeds meer en meer mensen te helpen herinneren aan hun Ware Zelf, hun Engelenzelf, die een menselijke autonome jas aangetrokken heeft en hen herinnert aan hun eigen autonomie. Reken maar dat dit een sneeuwbaleffect gaat hebben en dat het veel verder rijkt dan de Aarde alleen. Ons hele zonnestelsel en melkwegstelsel bestaat uit matrix structuren en wanneer wij hier op Aarde dit aan het omzetten zijn, heeft dit effect op het hele universum. En het begint allemaal in het centrum van je hart, want dat is het centrum van het universum. En in die stroom scheppen we vanzelf een prachtige nieuwe wereld. Dat doen we samen. Samen zijn we die ene schepper terwijl we ook onze eigen individuele schepper zijn. En zijn we allemaal aanwezig in elkaars universum.

Nog steeds is het licht van ons hart aan het uitdijen en aan het groeien. Terwijl het licht groeit, ontvangen we ook een healing op onze buik. Daar waar nog angsten zitten en overtuigingen die niet de autonome energie kunnen binnen laten. Overlevingsmechanismen die nog hardnekkig geloven in de illusie van de matrix. Pijnlijke herinneringen van de gevolgen van ongehoorzaamheid naar de matrix toe. Het wordt nu allemaal geheeld in onze buik. Zodat er ruimte komt in onze buik en in onze energetische baarmoeder. Of je nu man of vrouw bent, we hebben allemaal een energetische baarmoeder in onze buik, en deze baarmoeder is de kraamkamer van onze eigen creaties. Nu er meer ruimte ontstaat in onze buik kan de energie uit ons hart vandaan ook gaan stromen in onze energetische baarmoeder zodat deze baarmoeder ook helemaal klaar is om los van de matrix vanuit autonomie te materialiseren wat wij als schepper willen gaan scheppen. Vanuit onze energetische baarmoeder gaan we geboorte geven aan onze nieuwe scheppingen straks. Laagje voor laagje wordt de baarmoederwand van onze energetische baarmoeder steeds lichter en schoner en transparanter, en wordt de baarmoederwand steeds soepeler, minder taai door vastzittend trauma en pijn energieën. Zodat het meer en meer kan gaan stromen in onze buik. Dan zakken we ook meer in ons lichaam en verbetert ook onze gronding, komt er nog meer stroming via onze wortels, verankerd in de kern van de Aarde, via onze benen en onze stuit onze buik binnen. En dan mengt de grondende energie zich met de autonome energie en scheppende energie uit het centrum van ons hart. En voelt je hele lichaam als een solide geheel. Dan wordt het tijd om afscheid te nemen van het hart van Moeder Aarde en rijzen we weer omhoog naar het aardoppervlak.

❤️

Liefs,
Karin

Deel dit bericht

Divine Heart
Scroll naar boven