karin_portret

Karin Thomas

Het Christuskind in ons allen neemt de leiding

Lieve mensen,

Hieronder het verslag van de 5D Healing Hour Webinar van 2-11-2023

Vanavond verdient het kind in onszelf extra aandacht. Het pure kind in onszelf dat graag wil spelen, maar vaak ondergesneeuwd raakt door alle volwassen bezigheden gedurende de dag. Laat je leiden door het kind in jezelf. Het kind in jezelf reikt de hand naar je uit, pak die hand en laat je meenemen door het kind.

Samen met ons kind bewegen we ons naar voren en wanneer we om ons heen kijken zien we achter ons de wereld die er was, de wereld uit onze jeugd. De wereld die illusionair was, maar waarvan we nog niet door hadden hoe groot die illusie was. De wereld waar we als kind opgegroeid zijn, onze deuken hebben opgelopen en ook momenten hebben gehad dat we vrij speelden als kind en waar de complexiteit van ons kind-zijn ontstaan is. Ons kind-zijn die graag geloofde in sprookjes, in Sinterklaas en de Kerstman, de Paashaas. En het kind dat deuken opliep toen het erachter kwam dat de wereld helemaal niet zo in mekaar zat, maar verzonnen verhalen waren. Ondertussen zijn we op een punt beland in onze eigen ontwikkeling dat we de illusie doorprikken van de wereld die achter ons ligt en dat we zien dat die wereld eindig is.

Dan kijken we links en rechts van ons en zien we dat we in een soort niemandsland lopen, waarbij we eigenlijk niet weten waar het pad ons brengt of dat we überhaupt het pad voor ons niet zien kunnen. Het enige wat we zien, wat we heel duidelijk zien, is de wereld die we achter ons hebben gelaten, de wereld die aan het imploderen is, de wereld die niet meer in stand te houden is. Terwijl we om ons heen kijken kunnen we af en toe wel glimpen zien van de Nieuwe Wereld.

En we kunnen die Nieuwe Wereld wel voelen, er zijn momenten genoeg dat we even in verbinding staan met die Nieuwe Wereld, maar het tegelijkertijd ook weer tussen onze vingers door glipt en we alle moeite moeten doen om in dit niemandsland alle ballen hoog te houden van ons dagelijkse bestaan. Dan komen we in zo’n serieuze, volwassen modus, vergeten we dat we ook kind zijn en het is ons kind dat ons de Nieuwe Wereld inleidt. We kunnen de Nieuwe Wereld niet permanent bewonen als we ons kind achterlaten of ons kind vergeten.

En ons kind trekt ons nog steeds vooruit over een pad dat nauwelijks zichtbaar is, die het kind wel weet te vinden, maar die ons volwassen zelf moeilijk kan waarnemen. Maar het kind in ons weet blindelings de weg, het kind in ons voelt met het hart waarheen te lopen. Het kind in ons vaart blind op ons hart en weet precies wat goed voor ons is. En misschien kun je voelen dat er een toenemende energiestroom plaatsvindt tussen onze buik en ons hart, de liefdescommunicatie tussen ons kind en ons hart.

En dan wordt zichtbaar dat ons innerlijk kind niet één kind is, maar bestaat uit wel een honderdtal verschillende kind-delen. Het is ons pure kindsdeel, ons Christus-kindsdeel, dat de leiding heeft en ons bij de hand heeft genomen.

Maar niet alle kindsdelen in onze buik zijn op dezelfde golflengte, op dezelfde liefdesvibratie als ons pure kindsdeel. Er zitten kindsdelen tussen die getraumatiseerd zijn geweest, die zich lang eenzaam hebben gevoeld. Die zich onbegrepen hebben gevoeld.

Die zich boos hebben gevoeld en pijn hebben geleden. En aan die kindsdelen hebben we allemaal op ons eigen tempo gewerkt en al een hele hoop van geheeld.

Terwijl we de leiding volgen van ons pure Christus-kindsdeel en we door dat niemandsland lopen, ontvangen die andere kindsdelen die nog niet helemaal geheeld zijn, healing. Uit de Aarde omhoog komt gouden energie en die gouden energie die vormt een warme bedding in onze basis, ons bekkengebied, onze heupen en buik als zachte liefdevolle ondersteunende aarde-energie om de healing te verzachten en te begeleiden. En wees gerust: het is jouw tempo die aangehouden wordt in de healing. Een tempo dat voor ieder van ons anders is, omdat ieder van ons op een ander punt zit in onze ontwikkeling.

En terwijl we de healing ontvangen lopen we dus vooruit naar voren, hand in hand met ons pure kindsdeel voorop, het onbevlekte kindsdeel. En ook de energie van ons hart, daarvan worden de kraantjes nog meer open gedraaid, zodat onze harts-energie, onze eigenliefde, ook een ondersteunende energie is in de healing van onze kindsdelen.

Op dit punt hoeven we eigenlijk niet meer precies te weten wat alle kwetsuren zijn geweest, waar ze zijn ontstaan en het van voor naar achter en van achter naar voor nog een keertje uit te kauwen. Het is goed, het is geweest en de restanten daarvan mogen geheeld worden. En als er dingen naar boven ploppen van herkenning van oh, dat is dat of dat is dat, is ook helemaal ok en laat het gewoon zijn. Maar waak ervoor dat je er geen mening meer over vormt, geen oordeel meer over vormt, blijf gewoon bij het gevoel en laat het zijn. En door bij het gevoel te zijn kan het helen.

Dan heeft ons pure kindsdeel ons gebracht naar de rand van het niemandsland, staan we op een hoog punt en kijken we uit naar beneden naar wat voor ons ligt. Eén grote speeltuin in paradijselijke staat met kleuren zo helder dat ze pijn doen aan de ogen; de ogen moeten wennen aan de nieuwe kleurenschakeringen. Dit is de wereld die we al die tijd al in ons hart hebben gedragen, de wereld die we samen geschapen hebben, de wereld waarin onze kindsdelen naar hartenlust hebben kunnen kleuren. We hoeven er alleen nog in te dalen. Laat je naar voren trekken, de afdaling in, de Nieuwe Wereld in door je pure Christus-kindsdeel. Laat je verwonderen door alles wat je ziet en ervaart en voelt.

De criticus in onszelf zou kunnen zeggen: ja, dit is ook weer een nieuwe illusie, waar we instappen. Een illusie die er veel paradijselijker uitziet, die veel fijner aanvoelt, maar het is nog steeds een illusie. Maar weet dat ieder van ons meester is van de illusie. Er is niets in onze schepping dat niet een illusie is, de hele schepping is vanuit een creatieve energie geschapen door onze Bron-Zelf. Juist omdat onze Bron-Zelf graag wil spelen als een kind en het leven wil ervaren en om in toenemende mate te ervaren wat liefde is.

Deze illusie, deze nieuwe realiteit, deze paradijselijke wereld, komt uit onze eigen koker, is onze eigen schepping, die vanuit een veel grotere mate van vrijheid geschapen is als de oude wereld.

De oude wereld was gehijacked en in een quarantaine gezet, in een matrix van dualiteit en pijn en lijden en energie weggeven. Zonder oordeel, gewoon een realiteit waarin we gegroeid zijn, die we nodig hadden om onszelf te gaan herkennen als pure spelende kinderen van de Bron en om te ervaren wat niet-liefde is, zodat we liefde konden gaan ontdekken.

En nu we ontdekt hebben welke kant we op aan het gaan zijn met steeds meer liefde voelen, kunnen we ook een steeds meer liefdevolle realiteit omarmen en ervaren.

Deze paradijselijke wereld, deze nieuwe realiteit, is een weerspiegeling van de hoeveelheid liefde die we kunnen voelen in onszelf en voor onszelf. En ook al is het een illusiewereld, het is in liefde geschapen vanuit liefde, een wereld geschapen vanuit liefde.

Voorlopig is dit een wereld waarin we nog heel veel stappen kunnen groeien en waarin we nog veel meer licht kunnen uitstralen en nog veel meer delen van onszelf kunnen laten incarneren in onszelf. Hogere zelfdelen die nog grotere en hogere dimensionale delen van onszelf vertegenwoordigen die allemaal ook staan te popelen om de stoffelijkheid te ervaren, om in een fysiek lichaam aanwezig te zijn en in die fysieke hoedanigheid liefde te ervaren en te spelen en de wereld te ervaren met de zintuigen.

Tot er een moment komt dat we ook deze wereld zijn ontgroeid en we weer bewegen naar nog een andere realiteit. En in de cycli van tijd bewegen we spiraalsgewijs steeds weer een lus omhoog, een ronde omhoog, in een nieuwe realiteit. En die oude 3D-lus-ronde hebben we ervaren en zijn we achter ons aan het laten, om nu in een nieuwe realiteit een nieuwe ronde in te gaan. Om op den duur weer een volgende ronde in te gaan in een hogere realiteit. Waarbij hoog niet letterlijk de hoogte ingaan is en buiten onszelf reiken is, maar betrekking heeft op een andere frequentie-bandbreedte, waarin de realiteit zich bevindt.

En het zijn deze frequentie-bandbreedtes die we stapje voor stapje steeds meer in onszelf toelaten, waar ons bewustzijn in onszelf steeds meer instapt.

Laat je meetrekken door je pure kindsdeel en laat je andere kindsdelen ook meebewegen daarin. Neem alle kindsdelen van jezelf mee de nieuwe realiteit in, zodat ze met alle verenigde kindsdelen samengesmolten tot eenheid jouw Zelf vormen als een volwassen spelend kind. Waarin je meer en meer leert hoe in het nu te zijn en in het nu-moment de paradijselijke realiteit te zien schitteren door de oude realiteit heen. Waarbij je zonder aanleiding je zo blij als een kind kan voelen en je hart kan overlopen van liefde. Adem diep in, adem die nieuwe realiteit in en alles wat je waarneemt en voelt, laat het via je ademhaling je hele lichaam vullen, zodat je in het dagelijks leven steeds beter in staat bent om deze realiteit te herkennen, om je kind-zelf te herkennen. Vooral op die momenten dat de oude realiteit nog heel wezenlijk aanwezig is.

Kijk naar de adembenemende schoonheid om je heen. Prachtige bloemen die er bloeien, dieren die toenadering tot je zoeken, mensen die elkaar ontmoeten vanuit hun pure kindsdeel en zichzelf in elkaar herkennen en de liefde voor zichzelf in elkaar herkennen.

Vanuit die liefde ontstaat er een samenwerking, een co-creatie vanuit het hart waar nieuwe samenlevingen uit zullen ontstaan. Samenlevingen waarbij ieder mens ieder ander mens respecteert, waarbij  ieder mens de verschillen tussen mensen respecteert en er ruimte is voor ieders eigenaardigheden. Ook als een keer de oude zelven door de nieuwe zelven heen breken om vanuit resterende kwetsuren aandacht te trekken. Om ook op die momenten met een open hart en liefdevol de ander de ruimte te bieden in ieders pijn zonder er iets van te moeten vinden.

In deze nieuwe samenlevingen zullen er nog steeds onderlinge verschillen zijn in mate van bewust-zijn tussen de mensen, maar zullen altijd de hoger bewuste mensen ervoor zorgen dat de mensen die wat achter lopen of wat meer moeite hebben om zich op te trekken aan de nieuwe frequentie-bandbreedte van de nieuwe realiteit, om die mensen te ondersteunen, te helpen waar ze hulp nodig hebben. Altijd vanuit respect en vanuit onvoorwaardelijke liefde, zonder dat het ten koste gaat van de eigenliefde. Een samenleving waar ieder evenveel waard is, ieder mens gelijk is aan de ander en diversiteit gevierd wordt.

En een samenleving waarin we elkaar leren ons weer te verbinden met de natuur en Moeder Aarde te eren en de hele schepping te eren en de Bron in onszelf te eren zonder dat er een hiërarchie hoeft te ontstaan. En er met de natuur, met Moeder Aarde, met de dieren en allerlei multidimensionale wezens een harmonieuze samenleving en samenwerking is.

Het fijne van deze realiteit en deze samenleving is dat we allemaal doorleefde zielen zijn.

Door de levens heen hebben we alle zijdes van de medaille gezien, alle aspecten van het leven gezien en al die ervaringen hebben een rijkdom gegeven waar we uit kunnen putten. We hebben onze naïviteit van ons afgeschud. De beste kwaliteiten komen in onszelf naar boven om zo ons steentje bij te dragen plus allerlei nieuwe kwaliteiten die we eerder niet tot onze beschikking hadden.

Naarmate we steeds meer hogere zelfdelen, multidimensionale zelfdelen, huisvesten in ons fysieke lichaam, krijgen we ook meer toegang tot alle kwaliteiten van die zelfdelen. En wordt onze samenleving steeds multidimensionaler van aard.

Als we dan naar buiten kijken naar de sterrenhemel, zullen we de sterren niet als iets van ver weg waarnemen, maar zullen we ervaren dat we onderdeel zijn van de Galaxy, dat we Galactische mensen zijn en actief deelnemen aan de Galactische samenleving. Ook die realiteiten worden steeds tastbaarder en komen steeds meer dichterbij. We kunnen dan ervaringen hebben waarbij we tegelijkertijd op een andere planeet in een ander sterrenstelsel kunnen zijn, omdat een zelfdeel van ons daar aanwezig is. Zo ontstaat er een Galactische samenwerking tussen de verschillende planeten en sterrenstelsels.

En dan zakken we de Nieuwe Aarde in, steeds dieper en dieper, en voelen we meer en meer de magnetische energie van Moeder Aarde, de nieuwe frequentie-bandbreedtes van Moeder Aarde. En kunnen we voelen hoe ze ons draagt in haar veld en bedding geeft aan die prachtige nieuwe realiteit die we aan het scheppen zijn. Zij is zo blij dat ze steeds meer gezien en geëerd wordt voor wie ze is.

En dan komen we uit in het Diamanten hart van Moeder Aarde. Dat prachtige, grote, zachte, oneindig liefdevolle diamanten hart, dat ons als een moeder omhelst en bedding aan ons geeft en ons koestert als haar kind. Voel hoe de liefde van het Diamanten Hart van Moeder Aarde ons eigen hart beroert en ons eigen diamanten hart activeert en vult, waarna ons eigen diamanten hart antwoordt door weer liefde naar buiten toe te laten stromen naar het hart van Moeder Aarde en er een liefdevolle uitwisseling ontstaat. Een liefdevolle verbintenis tussen ons, de kinderen van Moeder Aarde, met Moeder Aarde. Laat je hele energieveld vullen met deze zachte liefdevolle diamanten energie van Moeder Aarde.

We are the ones we are waiting for.

❤️

Liefs,

Karin

Deel dit bericht

Divine Heart
Scroll naar boven