Webinar 5D Healing Hour

Onderstaande workshop geef ik wekelijks op de donderdag live online via Zoom, van 19.30 tot 21.00 uur.
Check de AGENDA om te zien wanneer de volgende workshops plaatsvinden.

Webinar “5D Healing Hour”

Neem deel aan de wekelijkse online 5D Healing Hour via Zoom, en laat je raken door healings op thema’s die op dat moment spelen binnen je persoonlijke maar ook het collectieve bewustzijn. De healings worden intuïtief geleid door mij, sluiten aan op de actualiteit van het collectieve bewustwordingsproces en zijn elke week anders. Ik ga tijdens de meditatie in overgave naar mijn eigen (13D) I AM bewustzijn, dat de regie voert en samenwerkt met de Geascendeerde Meesters, Aartsengelen en de Hogere Zelven van de deelnemers. De healings zijn intensief en goed gegrond, en altijd ingebed in een veld van onvoorwaardelijke liefde en zachtheid.

 

Wat is het verschil tussen deze (betaalde) webinar en de gratis afstandshealing?

In de afstandshealing zijn mijn partner en ik “slechts” space holders. Wij scheppen voorafgaand aan de afstandshealing vanuit de 12e dimensie met behulp van onze gezamenlijke hartenveld een energetische ruimte waarin de deelnemers worden geplaatst en waarbinnen de deelnemers op een zuivere, veilige manier individuele healings ontvangen, geleid door hun eigen Hoger Zelf, en ondersteund door de Geascendeerde Meesters en Aartsengelen. Hierin ligt gedurende de healing onze meditatieve focus op stilte en liefde, welke het veld stabiel houdt. Er is geen groepsthema, de healings zijn individueel en worden niet toegelicht.

In de webinar neem ik een andere, actievere rol in. Er is een groepsthema, en ik deel gedurende het uur de informatie die ik via mijn derde oog doorkrijg over de healing die de deelnemers ontvangen. Vaak zal het healing thema samenhangen met de actualiteit van het collectieve bewustwordingsproces.

 

Divine Heart Scroll naar top