Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwe Aarde TransmissiesDatum: za 04 november 2023, 13:00 - 17:00 CET (CET?)
Bijdrage: €55,00
Locatie: Brummen (Gelderland)
Gesproken taal: Nederlands (Dutch)
Registratie noodzakelijk: JA

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Wees welkom om deel te nemen aan de workshop Nieuwe Aarde Transmissies, en laat je raken door healings op thema’s die op dat moment spelen binnen je persoonlijke maar ook het collectieve bewustzijn van de mensheid. De helende transmissies worden intuïtief geleid door Karin Thomas, wie een unieke reikwijdte en toegang heeft tot de multidimensionale veranderingen waarin de Aarde en de mensheid zich bevinden. De transmissies sluiten altijd aan op de actualiteit van het collectieve bewustwordingsproces van de mensheid en de beweging naar de Nieuwe Aarde, en zijn altijd uniek. Karin werkt vanuit haar eigen belichaamde I AM bewustzijn, en werkt daarin met regelmaat samen met Moeder Aarde en de Kosmische Moeder. Tijdens de transmissies beschrijft zij doorlopend wat zij doorkrijgt, en wat er gebeurt in de energie. De transmissies zijn intensief helend, goed gegrond, en altijd ingebed in een veld van onvoorwaardelijke liefde en zachtheid.

De workshopdag wordt bij Karin thuis gegeven, en vindt plaats van 13 uur tot 17 uur. Inloop vanaf 12.30 uur. De workshop bestaat uit 2 meditatieblokken, waarin de 2 transmissies doorkomen. Ertussen wordt een ruime pauze gehouden waarin uitgewisseld kan worden en een kleine versnapering kan worden genuttigd. Er wordt geen lunch geserveerd.

(Herhalers krijgen 20% korting. Gebruik dan de code “REPEAT” tijdens de aanmelding)

Details

Datum:
za 04 november 2023
Tijd:
13:00 - 17:00 CET
Bijdrage:
€ 55,00

Locatie

Brummen (Gelderland)

Organisator

Karin Thomas
Divine Heart
Scroll naar boven