karin_portret

Karin Thomas

Switchen tussen 3D en 5D

Nu sinds dit jaar de 5D Aarde een realiteit geworden is, bevinden we ons een aantal komende jaren in een overlap van twee realiteiten. Dit verslag geeft wat meer handen en voeten aan dit energetische proces, en hoe je hier bewust op kunt afstemmen.

Meditatieverslag workshop “5D Healing Day” van 2 okt 2021

Er ontstaat een verbinding vanuit ieders hart naar het midden van de groep, en in het midden van de groep ontstaat een fontein van energie. Er ontstaat een energiestroom vanuit de aarde omhoog, die een bedding onder ons vormt. Deze aarde energie stroomt door de voeten en billen omhoog. Dan vult via de stuit en de basischakra de buik met aarde energie. Laat je maar in die bedding vallen, wetende dat je ontvangen wordt door deze liefdevolle bedding. Voel maar hoe die bedding jou draagt. Hoe je erin kan rusten. Voel dat je in die zachtheid steviger wordt. Hoe je voeten en je benen je veel steviger dragen. En weet dat vanuit deze stevigheid geen uitdaging te groot is. Vanuit deze stevigheid kan je alles aan, hoe gek en hectisch dingen soms ook kunnen zijn om je heen. Laat je dragen door de Aarde. Deze Aarde energie zet je in de kracht, waardoor je jezelf kan dragen. Je kunt ervaren dat je één bent met de Aarde. Jij bent van de Aarde, en de Aarde is van jou. Het is je geboorterecht.

Nu wordt de sterrenhemel zichtbaar. Wat er gebeurt in deze aardse bedding, is dat we onszelf empoweren, en deze empowerment, de kracht waar mensen in komen te staan, met de kracht van de Aarde, dat straalt uit voorbij de aardse atmosfeer. Die uitstraling straalt naar de kosmos uit dat er met de Aarde en de mensheid niet meer te sollen valt. En krachten deinzen letterlijk terug, ze trekken weg van de Aarde. Wetende dat ze geen voet meer tussen de deur krijgen, dat het klaar is met hun rol op de Aarde.

Nu gaat de aandacht naar binnen toe, en zakken we gezamenlijk de Aarde in, steeds dieper en dieper. Voel maar hoe fijn het voelt, de magnetische kracht van de Aarde. We komen als groep aan in de kern van de Aarde. En daar gaan we een kern in van twee verschillende Aardes die in elkaar zitten. De oude Aardekern en de diamanten kern van de Nieuwe Aarde. Voel maar hoe het voelt als je je afstemt op de kern van de Oude Aarde, en vervolgens je intentie verschuift naar de diamanten kern van de Nieuwe Aarde. Voel maar hoe het voelt. Iedereen kan heen en weer hoppen, van de ene naar de andere, en weer terug. Net zoals de Aarde zelf, er twee Aardes zijn, zo zijn we zelf ook deels oud en deels nieuw. En kunnen we ook in ons eigen lichaam, ons eigen bewustzijn, van 3D naar 5D hoppen en weer terug. En waar kies je voor, op welke momenten. Daar ben je helemaal vrij in, om te kiezen. Er is niets meer wat je weerhoudt, om voor het een of het ander, of beiden, te kiezen.

En voorlopig kunnen we ook blijven kiezen tussen beiden, en switchen van de een naar de ander, net als een lichtschakelaar kan je hoppen van 3D naar 5D, en weer terug. Een tijd lang heeft dat heel oncomfortabel gevoeld, het leven in twee realiteiten, maar met deze nieuwe Aarde bedding wordt het veel gemakkelijker. Waardoor je ook in staat zult zijn om alle vraagstukken die je tegenkomt in het dagelijks leven vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Op het moment dat in 3D een vraagstuk zich aandient, en je blijft daar vanuit een 3D perspectief naar kijken, dan kan het zijn dat er geen oplossing lijkt te zijn, omdat het er heel zwaar uit ziet. Hop dan naar 5D, en kijk dan naar hetzelfde vraagstuk vanuit een 5D perspectief, en ontdek dan nieuwe mogelijkheden voor het vraagstuk.

Het duurt nog wel een paar jaar voordat de poorten sluiten en men het besluit neemt of men definitief voor 3D of voor 5D Aarde kiest, en tot die tijd zullen we het ons comfortabel moeten maken in het hoppen van het één naar het ander.

We gaan nu kijken naar onze grondingsverbindingen, die vanuit onze voeten en stuit de Aarde in lopen. Deze grondingskoorden zijn altijd verankerd geweest in je eigen kristal in de oude Aardekern. Een kristal waar ook je levensmissie (red. incarnatie blauwdruk) in zit, en je levensmissie energie door je grondingskoorden ook omhoog je lichaam in kan stromen. Zie nu ook dat er ook een persoonlijk kristal, een persoonlijke diamant, in de 5D Aardekern zit, waar ook je nieuwe levensmissie energie in zit. En misschien zijn één of meerdere van je grondingskoorden ook al verankerd in je nieuwe diamanten kristal. Of misschien nog helemaal niet. Misschien heb je al je koorden uit de oude kern weggehaald. Iedereen loopt zijn eigen pad. Kijk maar waar jouw grondingskoorden nu verankerd zijn. En wil je ze houden waar ze nu verankerd zijn of wil je ze verplaatsen? Dat kan je nu zelf doen. Stel ze zitten nog in de oude Aarde, en je bent eraan toe om de oude Aarde wat meer los te laten, dan kan je je grondingskoorden eruit halen, en in het diamanten kristal plaatsen in de nieuwe Aarde. Maar het kan ook zijn dat je in je persoonlijke leven veel verbinding hebt met de 3D realiteit waardoor je eigenlijk nog even in 3D wil blijven, dat is ook helemaal goed. Dan laat je je verbindingen gewoon in de oude Aardekern zitten. En misschien is je functie wel de komende tijd om te hoppen van 3D naar 5D en weer terug als een bruggenbouwer. Dan kun je ervoor kiezen in allebei de kernen nog een gronding te hebben.

Voel maar wat het beste bij jou past, het is ieders individuele weg. Wat je nu kan doen, is je ouwe kristal in gaan, voelen hoe jouw persoonlijke kristal in de oude kern aanvoelt, en daar contact maken met de levensmissie die je tot nu hebt gehad. Voel maar. En voel maar of die levensmissies nog heel levendig is, of je er nog volop mee bezig bent, of misschien voel je dat je levensmissie daar aan het opdrogen is. Als dat zo is, haal daar dan alle voeding eruit die er nog in zit, en neem die dan mee. Zodat er niets achterblijft in je oude kristal, wat je eigenlijk mee zou willen nemen naar het nieuwe toe. Wanneer je klaar bent met voelen, stap dan uit de oude Aardekern, en stap nu in het nieuwe, diamanten kernkristal van de 5D Aarde. Voel maar hoe dit kernkristal voelt vanbinnen, en laaf je maar aan de energie ervan, en maak contact met je nieuwe levensmissie energie. Voel maar of je al klaar bent om je nieuwe levensmissie energie te leven, of dat het nog teveel voor je is om dat nu al allemaal te ontvangen, en dat je liever nog je oude levensmissie energie wilt voltooien. Wanneer je klaar bent met het contact maken met het diamanten kristal en je levensmissie daar, stap je uit het kristal. En dan reizen we gezamenlijk weer omhoog, door alle verschillende aardelagen heen. Totdat we weer hier op het aardeoppervlak zijn.

De fontein in het midden van de groep is zich aan het verbreden, totdat de hele groep zich erin bevindt. Er komt nu een lichtvonk die ver door de kosmos gereisd heeft naar beneden, en die lichtvonk komt aan bovenin de fontein, die eigenlijk een torusveld is. De lichtvonk komt naar beneden dalen door de groep heen, en gaat via de kern van de fontein de Aarde in. De vonk reist helemaal naar de kern van de Aarde, en ook naar de kern van jezelf. En op het moment dat die lichtvonk aankomt in het middelpunt van de Aardekern en zich daar nestelt, ontstaat er een kracht explosie van licht, wat zich naar buiten verspreidt. En ook vanuit je eigen kern, begint je eigen vonk naar buiten toe te stralen. Het kan zijn dat je voelt dat je hart heel warm wordt, en van daaruit al het licht en de warmte je hele aura vult. En voel en zie maar hoe het licht in jezelf verandert in een helderder licht dan voorheen. Voel maar hoe je tegelijkertijd magnetisch en elektrisch bent. Magnetische energie van de Aarde, waar je lichaam deel van uitmaakt. En de lichtvonk die heel elektrisch is. En hoe ze samen elkaar aanvullen, en je compleet maken in jezelf.

❤️ Karin

Deel dit bericht

Divine Heart
Scroll naar boven