karin_portret

Karin Thomas

In oktober gaat de mensheid staan

Een verslag van de “5D Healing Hour” webinar van 30 september 2021

Er wordt eerst vanuit de Aarde grondende energie omhoog gestuurd, zodat we wat meer in ons lichaam zakken, en beter gegrond worden. De zon laat zich zien, er is veel activiteit in de zon. Dan zie ik allemaal ruimteschepen uit de zon komen. Ze zijn vanuit een andere locatie in de Galaxy via onze zon als portaal in ons zonnestelsel terecht gekomen. Ze komen helpen. Er dient iets omgezet te worden in de overgang van september naar oktober. We zijn in een cruciale tijdsfase beland. Er is momenteel veel onrust bij mensen in de wereld, zeker ook in Nederland. De ruimteschepen beginnen een cirkel om de Aarde heen te vormen. En de boodschap die doorkomt vanuit de ruimteschepen, is:

“Wij zijn hier ter ondersteuning van jullie proces, maar jullie sturen het proces aan. Het is niet zo dat jullie wachten totdat jullie gered worden, jullie zijn jullie eigen redders. Er zijn de laatste tijd zoveel mensen wakker geworden, zij hebben het licht in zichzelf aangestoken. En dat is voor ons een signaal geweest om te komen ondersteunen. De duisternis, en de wezens uit de duisternis, hebben vele manieren om angstfrequenties de wereld in te brengen. En wij zijn hier om jullie te ondersteunen om die frequenties te neutraliseren. Zodat het voor jullie gemakkelijker wordt bij jezelf te blijven, in je eigen kracht en liefdesenergie te blijven.
Er is collectief in de basis bij mensen nog een angstlaag aanwezig, een stuk trauma waarop deze duisternis kan aanhaken, en kan vergroten. En vandaag is er heling gaande om die angstlaag door te gaan en op te lossen. Er zit een ronde schijf in het basis chakra, een donker plaatje, die die angstlaag nog vertegenwoordigt. Die laag is een programmering die er ooit is ingezet, om jullie in de illusie van 3D vast te zetten, na de val van Atlantis. Het is het Atlantis trauma wat in een soort technologisch plaatje gevat kon worden, wat is ingebracht in de basischakra van mensen. Zodat, ook al zouden mensen zich spiritueel ver ontwikkelen, dan zou dit nog het laatste mechanisme zijn om tegen te houden dat de mensheid gaat staan. En in oktober gaat de mensheid staan. En wij zijn hier vandaag om te helpen met onze ruimteschepen en de technologie aanwezig op onze ruimteschepen, om deze plaatjes, deze implantaten, te verwijderen.

Wat wij jullie nu vragen, is om rustig ontspannen te zitten en in overgave te gaan, en dan zetten wij de technologie aan. Er ontstaat nu een raster om de Aarde vanuit de ruimteschepen, bestaande uit roze-paars kleurige lijnen, die een frequentieveld creëert die door de hele Aarde en atmosfeer heen beweegt, die als een sleutel het slot opent, en als een golf de frequentie van die schijf in de basischakra neutraliseert en opheft. Je kunt je wat ongemakkelijk voelen in je buik, je kunt misschien ook wat angst voelen, of een neiging om je schrap te zetten. Dat is tijdelijk, totdat het opgelost is. … De frequenties beginnen in te werken op de schijf, en deze begint kleiner te worden. En ook de uitstraling van de schijf naar boven toe in de buik, begint nu op te lossen. … Hoe meer de schijf oplost, hoe meer in het midden van de schijf een kleine chip zichtbaar wordt. De chip is de programmering van die schijf. … De schijf is nu zo goed als opgelost, de chip heeft geen kracht meer, en brandt door, hij lost op. Het kan zijn dat je je wat zwaarder als normaal voelt rusten op je stoel, je zitvlak, omdat je nu niet meer wordt tegengehouden door deze energieschijf, en dat je meer zakt. De schijf en chip zijn nu helemaal opgelost.

Er wordt nu via je grondingskoorden nieuw leven ingeblazen in de aanhechting van je basischakra, je zitvlak en stuit. Het was net alsof er een stukje verbinding met de Aarde ontbrak, zonder dat je het doorhad. Deze verbinding wordt nu volledig hersteld. Er worden nu cellen in jullie basis wakker die zich vullen met Aarde-energie. Waar voorheen de Aarde begon waar je lichaam eindigde, komt nu de Aarde omhoog zetten, en eindigt de Aarde in je buik. De benen en je basis zijn nu onderdeel van de Aarde.

Mede door de schijf die daar zat, is de mensheid lang geleden losgekomen van de Aarde, en is het proces van samenleven voor de mensheid de afgelopen duizenden jaren steeds kunstmatiger geworden en niet in lijn met de natuur, waardoor de mensheid is losgekomen van haar natuur. En daardoor is de mens in staat geweest om de hulpbronnen te verbruiken, vervuiling te scheppen, plastic te laten rondslingeren, enz. Maar dat gaat nu veranderen. Nu zijn jullie één met de Aarde.
En de energieën die de duisternis bij iedereen inwerkte om de angst te vergroten, die frequenties hebben nu geen aanhechting meer, die zijn aan het losweken. Nu breekt er echt paniek uit in de duisternis. Hun voedingsbodem is aan het verdwijnen, en dan hebben deze energieën geen bestaansrecht meer. Dan drogen ze op, drogen ze uit.

Wij zijn heel blij met deze stap. En we zijn blij dat wij jullie mensen hierin hebben kunnen ondersteunen. Wij waren gestuurd door de Galactische Federatie van het Licht om jullie hierin bij te staan. We blijven aanwezig in jullie zonnestelsel om nauwgezet op de voet de ontwikkelingen te volgen die plaatsvinden op de Aarde. En daar waar genoeg mensen samen hun licht aanhebben, en een hulpvraag hebben, dan kunnen wij ondersteunen. Het is de vrije wil van de mensheid die we hebben te respecteren, het is de mensheid zelf die deze ontwikkeling doorgaat, en alleen als er een hulpvraag is, kunnen we ondersteunen. Uiteindelijk is het de mens zelf die het proces doorheen gaat, het zelf doet. Maar weet dat je niet alleen bent, dat de mensheid niet alleen staat hierin, en dat wij ontzettend veel van jullie houden, en jullie ondersteunen.
Maak wanneer je in de gelegenheid bent, contact met de Aarde. Wanneer je ‘s ochtends opstaat, probeer een moment te creëren waarin je jezelf vult met Aarde energie, en bewust je zitvlak voelt, en je buik voelt. Zodat je je verbonden voelt met de Aarde, en je onderdeel voelt ván de Aarde. Zodat je voelt dat je niet alleen een individueel wezen bent, maar dat de Aarde in jou is. Je bent elkaar. Het is het menselijk bewustzijn dat samen met het Aarde bewustzijn de Nieuwe Aarde aan het scheppen is. De Aarde kan het niet zonder de mensheid, en de mensheid kan het niet zonder de Aarde.
Wij nemen voor nu afscheid, wij blijven in de buurt. Dank jullie wel voor deze stap. Namasté.”

❤️ Karin

Deel dit bericht

Divine Heart
Scroll naar boven