karin_portret

Karin Thomas

Geboorte van de Nieuwe Aarde

In september 2017 voelde ik de impuls om de beelden die ik ontvangen had tijdens mijn meditaties de maanden ervoor (tijdens de Leeuwenpoort en verduisteringen) te tekenen en zo visueel in de stof te verankeren (zie foto). In die tijd mocht ik getuige zijn van de verankering van de diamanten straal op de Olijfberg in Jeruzalem, het indalen van het Christuskind in de kern van de aarde en de zwangerschap van de Nieuwe Aarde.

En op 21 december 2020 was het zover, tijdens de zonnewende met de bijzondere planetenstand die een afronding was van vele cycli en de start van het Aquariustijdperk inluidde, werd de Nieuwe Aarde geboren.

In de meditatieve afstemming op de middag van maandag 21 december kwam onderstaande informatie door:

Ik krijg een beeld van de Aarde en de planeten en sterren. Het is net of de Aarde aan het trillen is. Er is een tweeledige beweging gaande met de Aarde.

De huidige 3D Aarde is moe en oud, en weet dat haar langste tijd geweest is. Terwijl in haar de Nieuwe Aarde, de 5D Aarde, aan het vormen is geweest. De 5D Aarde is nu zo gegroeid, dat het van binnen naar buiten groeiend, nu aan het aardoppervlak van de oude Aarde aan het komen is. Van binnenuit naar buiten toe, als een overlay op de oude Aarde. En die 5D Aarde trilt op een hele andere frequentie. Het is als een pasgeborene, die blaakt van gezondheid en enthousiasme over het leven voor zich. Ik zie allemaal sterrenschepen van veel verschillende volkeren om de Aarde heen, die getuige zijn van de geboorte van de 5D Aarde.

Ook door de 3D grond die we onder onze voeten voelen heen, komt nu de 5D grond omhoog, boven de 3D uit stekend. Voorlopig zullen onze voeten de beide Aardes tegelijkertijd bewandelen. Waarbij de 3D Aarde steeds fragieler wordt, steeds dunner wordt, en de 5D grond steeds meer solide, steeds steviger wordt en meer aanwezig is. In het middelpunt van de 5D Aarde, daar bevindt zich de christus energie, het diamanten Christuskind, en dat wordt de plek waar de pulsering van de Aarde ontstaat. Zoals in de oude Aarde de Schumann resonantie ontstond in de ijzeren kern, zo is in de 5D Aarde de kern een kristallijnen, diamanten energie die op een hele andere frequentie gaat pulseren, als de hartslag van de 5D Aarde. En die pulsering zal in de loop van de tijd steeds steviger voelbaar worden als de primaire pulsering voor degenen die meegaan in de 5D, degenen die in 3D blijven zullen aan de Schumann resonantie gekoppeld blijven.

De energie is nu in opbouw, straks als het tijdstip van de Winter zonnewende exact is (19:22u), dan komt er een explosie van licht vanuit die christuskern in de 5D Aarde. En dan gaan er buiten de Aarde ook allemaal zaken aan. Er ontstaat een lichtlijn van de Aarde naar de Zon, en van de Zon naar andere planeten, en ook van de Aarde naar andere planeten. Een heel raster van lichtlijnen wordt op dat moment geschapen. De upgrade van de Aarde is een startpunt van een upgrade van alle planeten en de zon, zelfs de gehele Melkweg. In plaats van dat er alleen een influx van energie is vanuit de Kosmos naar de Aarde, wat ons elke keer aanraakt om te evolueren, is er een ommekeer waarbij het licht van de Aarde via de lichtlijnen de andere hemellichamen aanraakt om te evolueren.

Dan verandert de functie van de Aarde van een reactieve planeet die reageert op de omstandigheden er omheen, naar een creatieve, scheppende planeet waar de scheppingsimpulsen vandaan komen, en de omstandigheden erom heen scheppen. Dat vertegenwoordigt ook het einde van het slachtofferschap van de mensheid. In de 5D Aarde zijn de mensen scheppers.

Nu zie ik Jupiter en Saturnus samen, en hun licht dat naar ons schijnt. Het is net alsof die energie twee dingen doet. Aan de ene kant de destructie van de Oude Aarde, en aan de andere kant een geboorte impuls geeft aan de Nieuwe Aarde.

Er wordt energie vanuit de kristallijnen kern van de Nieuwe Aarde omhoog gestuwd, om ons te voeden met de nieuwe energie van de Nieuwe Aarde. Er vindt vandaag ook bij alle bewuste mensen een ompoling in het persoonlijke plaats, waarbij de gronding in de oude Aarde geleidelijk afneemt, de 3D grondingskoorden oplossen en we nieuwe grondingskoorden krijgen in de Nieuwe Aarde. Andersom ook, onze kosmische koorden veranderen ook, krijgen een upgrade. We krijgen een hele nieuwe uitlijning vandaag. Alle nieuwe bedradingen die we in ons lichaam hebben gekregen de afgelopen jaren, van koolstof naar kristallijn, het is vandaag net alsof de stekker wordt gestoken in ons kristallijnen lichaam en deze geactiveerd wordt.

Ik krijg tenslotte een glimp van de sterrenschepen rondom de Aarde, waar een jubelstemming is.

❤️

Deel dit bericht

Divine Heart
Scroll naar boven