karin_portret

Karin Thomas

Ervaringen readings voor kinderen

Mijn vijftienjarige dochter komt thuis uit school en zegt: “mama, mijn hoofd is al een paar dagen blubber, het lukt me niet om de uitleg van de leraar te volgen en ik heb mijn wiskunde proefwerk heel slecht gemaakt. Ik kan me slecht concentreren en het lukt niet om helder te denken. Kun jij ernaar kijken?” Ja hoor, dat wil ik wel en even later zit ik met gesloten ogen in mijn meditatiestoel te kijken naar haar energielichamen.
Ik zie met mijn derde oog dat er een stevig energiekoord in haar kruin zit van iemand die haar via het koord probeert te overtuigen van zijn gelijk. Het koord heeft de neiging haar bewustzijn omhoog, uit haar lichaam trekken, waardoor haar gronding minder stevig is. Dan zie ik bij haar benen een energiekoord zitten van iemand die steun bij mijn dochter zoekt. Ook dit koord heeft effect op haar gronding. Ik verwijder de koorden, maak haar aura schoon, help haar gronding te verstevigen en mijn dochter voelt zich weer meer in haar lijf aanwezig. Wanneer ze de volgende dag thuiskomt, is ze blij en zegt ze: “mam, het heeft goed geholpen, ik snapte de wiskundeles helemaal en ik kon me goed concentreren vandaag.”

Een tijdje terug vertelde een vriendin me dat haar hoogsensitieve, zeventienjarige dochter vervroegd terug was gehaald van de schoolreis naar Rome. Het meisje was helemaal uit haar normale doen en, gevoed door nachtmerries, in een paniekangst geschoten. De dagen na thuiskomst was ze nog steeds niet haar oude zelf geworden. Haar moeder vroeg zich af wat ze kon doen om haar dochter te helpen en ik bood aan om in een reading te kijken of er iets duidelijk zou kunnen worden over wat er in Rome gebeurd was met haar dochter. Mijn vriendin en haar dochter stemden daarmee in waarna ik in afstemming ging in aanwezigheid van mijn vriendin. De dochter zelf wilden we niet extra belasten en zij was niet bij de reading aanwezig.
Tijdens de reading kwam meteen naar voren dat er, door haar aanwezigheid in Rome, een Romeins vorig leven actief geworden was bij het meisje. Het was een tragisch vorig leven waarbij het meisje als Afrikaanse slavin vreselijke ervaringen beleefde in Rome. Door het lezen van dit vorig leven werd de traumatische energie ontladen en geneutraliseerd. Doordat deze traumatische vorige levensenergie bij de dochter actief werd terwijl ze in Rome was, kon een entiteit die resoneerde met de frequentie van deze energie, zich via een energiekoord hechten aan de angst energie in haar buik, en zo via dit koord negatieve invloed uitoefenen op hoe zij zich voelde, de angst vergroten en de nachtmerries stimuleren. Na de entiteit bij zijn kraag te hebben gevat en het energiekoord te hebben opgelost, kon haar buik gaan ontspannen. Later vertelde mijn vriendin dat haar dochter ten tijde van de reading op bed had gelegen en dat zij voelde hoe de zwaarte en angst uit haar weg trok en zij weer in haar normale zelf kon zakken. Het ging al snel weer beter met haar.

In mijn reading praktijk heb ik meerdere kinderen mogen helpen die vastliepen op thema’s waar een energetische oorzaak aan ten grondslag lag. Soms lag de oorzaak in de dynamiek tussen de ouders en het kind, soms was het kind niet duidelijk in het bewaken van de grenzen waardoor het energetisch overvleugeld werd door een leeftijdsgenoot, soms kleefde een entiteit aan het kind waardoor het kind niet meer zichzelf was en soms oversteeg het probleem het persoonlijke en moest er naar de multidimensionale blauwdruk van het kind gekeken worden. Vaak was een actief geworden vorig leven de achterliggende trigger. Wanneer ik terugkijk op mijn eigen kinder- en tienertijd, zie ik een hooggevoelig meisje die de emoties en energieën van andere mensen om haar heen voelde zonder dat ze doorhad dat deze niet van haar waren, maar ze zich er wel mee identificeerde. Hierdoor heb ik me als kind vaak heel ongelukkig gevoeld. Het brengt me daardoor nu extra vreugde en dankbaarheid als ik deze kinderen kan helpen met deze energetische kwesties en het beter begrijpen van hun hooggevoeligheid, waardoor ze makkelijker bij zichzelf kunnen blijven.

❤️ Karin

Deel dit bericht

Divine Heart
Scroll naar boven