karin_portret

Karin Thomas

Een nieuw licht van openbaringen vanuit de kosmische zon

Verslag “5D Healing Hour” webinar van 21-10-2021

Ik zie ons allen in een kring rondom een kampvuur zitten. En terwijl we ons behaaglijk voelen bij het vuur, zakken we langzaam de Aarde in als groep. En terwijl we qua energie de Aarde in zakken en steeds beter gronden, zitten we nog steeds bij het kampvuur en wordt de sterrenhemel zichtbaar. Het is een heldere nacht en de sterren zijn goed zichtbaar, en de maan komt in beeld. Dan splitst de hemel zich op in tweeën, en ik zie nu tegelijkertijd de zon schijnen in een helderblauwe hemel.

Vanuit de maan komen lichtspiralen naar de Aarde toe. Het lijkt net of de Maan energie aan het lozen is. Alsof de Maan emoties van mensen al die tijd geabsorbeerd en gereflecteerd heeft naar de mensen in haar eeuwige cyclus. De tijd is aangebroken dat de Maan stopt met deze taak. En de Maan nu in een dump alle resterende energie dumpt naar de Aarde, naar de mensen. Net zolang tot de Maan helemaal leeg is. De Maan is bevrijd van haar oude taak.
Dan gaat de aandacht naar de Zon. In het hart van de Zon is een rode cirkel zichtbaar, er gaat een portaal open. Door het portaal heen verschijnen allemaal ruimteschepen. In die ruimteschepen zijn ET-wezens van verschillende rassen uit verschillende sterrenstelsels aanwezig. Voorheen was het niet mogelijk ons zonnestelsel te bereiken via de Zon, nu is dat wel mogelijk. De ruimteschepen zetten koers naar de Aarde. Ze landen op Aarde, en naderen onze groep bij het kampvuur, en ze gaan in een cirkel om ons heen staan.

De leider van deze groep ET’s neemt het woord, en zegt: “Wij zijn een deel van jullie. Heel lang konden we niet samen zijn, en hebben we geprobeerd eerder naar jullie toe te komen, maar het portaal was gesloten. We hebben moeten wachten totdat jullie in jullie eigen proces, jullie eigen evolutie, er klaar voor zijn om ons weer te ontmoeten.”
En dan draaien we ons allemaal om, zodat elk van ons oog in oog staan met ons eigen ET-zelfdeel, en voor ieder van ons is dat een ander ET ras. En kijk je ET-zelfdeel maar in de ogen. Misschien kun je in je hart de liefde van dit ET-zelfdeel voor jou voelen, en hoe dit een gevoel van herkenning geeft. Met beide handen pak je de handen van dit ET-zelfdeel, en komt je ET-zelfdeel iets dichterbij zodat er een omhelzing ontstaat, en er vervolgens een samensmelting ontstaat met je eigen lichaam. Voel wat het met je doet. Dan draaien we ons weer om naar het kampvuur, met ons verenigde ET-zelfdeel in ons lichaam, en kijken we naar de Zon.

Door het portaal in de Zon komt nu een lichtflits het zonnestelsel binnen. De lichtflits is afkomstig van de Grote Centrale Zon van onze Melkweg. Maar het is een energie die nog niet eerder gestuurd is vanuit de Grote Centrale Zon. Ook de Grote Centrale Zon heeft een transformatieproces achter de rug. De Grote Centrale Zon heeft zelf energie gekregen vanuit het hart van de Kosmos, de Kosmische Zon. Het is een nieuwe energiefrequentie, en wordt via de Grote Centrale Zon ons zonnestelsel ingestraald.
Deze nieuwe energie schijnt een nieuw licht op de situatie waar we als mensheid op Aarde in zitten. Een licht van openbaringen. Nieuwe openbaringen. En dit nieuwe licht warmt de Aarde op, het warmt de mensen op, en raakt ons diep van binnen. Het nieuwe licht raakt ook de Maan, en het bevrucht de Maan met haar nieuwe taak. De Maan reflecteert dit licht ‘s nachts naar de Aarde toe, niet meer om emoties te spiegelen, maar om ons te inspireren, en aan te raken met dit nieuwe, kosmische licht. En ons te herinneren aan onze eigen kosmische afkomst. Het brengt ons Multidimensionale Zelf in ons bewustzijn. En het inspireert ons over wie we werkelijk zijn en wat we hier te doen hebben, in deze transitietijd naar de Nieuwe Aarde, die we samen aan het scheppen zijn. In onze dromen weven we samen de Nieuwe Aarde. We dromen de nieuwe community’s, nieuwe manieren van samenleven met elkaar.

Het nieuwe licht penetreert het huidoppervlak van de Aarde, en straalt door alle aardlagen heen, steeds dieper de Aarde in, het brengt de hele Aarde in een nieuwe trilling. Het raakt de Aardekern aan, en zet het aan om op een andere frequentie te gaan vibreren. Dan ontstaat er vanuit de Aardekern een explosie van licht naar buiten toe, door alle aardelagen heen, naar het aardoppervlak, dwars door de lichamen van mensen heen, en vult het de aardse atmosfeer. Het is net alsof ook de 3D Aarde een upgrade krijgt, en deze energie een brugfunctie vervult van de Oude Aarde naar de Nieuwe Aarde. Waardoor het veel minder een “of of” situatie wordt, en het veel meer een “en en” situatie wordt.

Op celniveau in ons lichaam is een transformatie gaande. Alsof allerlei oude programmeringen die in ons lichaam waren opgeslagen, door deze nieuwe energie verschrompelen en wegschroeien. Ons lichaam wordt transparanter. En meer licht kan toelaten en absorberen, en meer licht uitstraalt. Er wordt nu op de kruin gewerkt, dat kan wat druk geven. Er stroomt nieuwe informatie het lichaam in, deze baant zich een weg in het lichaam, en kan even wat ongemakkelijke sensaties geven. De informatie stroomt door de benen de Aarde in, om zo niet alleen onszelf maar ook de Aarde te informeren. De informatie bereikt de aardekern en wordt daar geabsorbeerd. Er wordt informatie van de Aarde aan toegevoegd, en dan wordt de informatie weer omhoog gestuurd naar het aardoppervlak, weer door onze benen omhoog ons lichaam in, naar onze kruin en door naar boven, de kosmos informerend.

❤️ Karin

PS. Geen onderdeel van de webinar, maar een boodschap van de gidsen gisteravond:

“PREPARE FOR A WILD RIDE. TRUST THE PLAN.”

Deel dit bericht

Divine Heart
Scroll naar boven