karin_portret

Karin Thomas

De Leeuwenpoort, het innerlijk heilig huwelijk en de zachte kracht van liefde

Afgelopen zaterdag heb ik weer een superfijne workshop mogen geven samen met mijn partner Maxim Lazet, met heerlijke, zachte en helende energie, die mooi aansloot bij het thema van de Leeuwenpoort. Hieronder het verslag van de meditaties.

In het midden van ons komt uit de grond gegroeid een roos. Een rozenstruik en er gaan allemaal knoppen bloeiend open. Voedt je hart maar met de energie van de rozen. En terwijl we ons hart verbinden met de rozen krijgen de rozenblaadjes allemaal kristalvormen. De blaadjes beginnen te schitteren als kristallen.

Dan gaat mijn aandacht naar de wortels van de rozenstruik, dieper de aarde in. En is daar de verbinding met de rozenlijnen. De energielijnen die de rozenlijnen genoemd worden. Daar zijn verbindingen naar het Katharengebied in Frankrijk. Een andere Rozenlijn is verbonden met de Rosslyn Chapel in Schotland. En ik zie een rozenlijn lopen richting Glastonbury. En er zijn nog meer lijnen naar andere delen van de wereld toe.

Ik zie de energie stromen door het rozenlijnen grid en die staat via de rozenstruik in ons midden in interactie met onze harten. Ik hoor daarbij de woorden ‘empowering the feminine energy’ via de rozenlijnen, terwijl het ondertussen een hele zachte energie is en die tegelijkertijd heel krachtig is. Alsof deze zachte krachtige energie een doorbraak schept in het moment waarin we nu zitten, in deze leeuwenpoort. En ik zie de hele tijd Maria Magdalena erbij.

Er vindt healing plaats op de vrouwelijke geliefde in onszelf. En er wordt gezegd: stap uit de rollenpatronen. Just be the lover. In eerste plaats de geliefde zijn intern, voor jezelf. En daarna als een lover de buitenwereld betreden. Be in love with everyone and everything.

Ik zie de energiestroom door de rozenlijnen steeds actiever worden, steeds sneller en krachtiger stromen. Via de wortels van de rozenstruik stroomt deze energie de ruimte in en onze harten in. Er wordt nog steeds geheeld op de vrouwelijke geliefde in onszelf. En ook de moeder en de oma mogen hun rol als moeder en oma neerleggen en naar de kern terug gaan van gewoon de geliefde zijn.

Het kan zijn dat je het een en ander kunt voelen gebeuren in je buik, daar vindt op dit moment healing plaats. De vrouwelijke geliefde in onszelf mag veel meer de ruimte gaan nemen in onszelf, veel meer aanwezig zijn. En ook de rol van kind zijn, die een moeder heeft, mag losgelaten worden, specifiek dochter zijn. En we hebben allemaal een innerlijke dochter, een innerlijke moeder en een innerlijke oma in ons, en een innerlijke vrouwelijke geliefde, of je nu man of vrouw bent. Net zo goed we allemaal een innerlijke zoon, man, vader en grootvader hebben in ons.

Het is de zachte kracht van de vrouwelijke geliefde die ons door de transformatie heen gaat brengen, hand in hand met de zachte kracht van de mannelijke geliefde. Allemaal in onszelf. Vanuit die gezamenlijke zachte kracht veranderen we de wereld. En voordat we de wereld veranderen, veranderen we eerst onszelf, healen we eerst onszelf. Nu eerst vandaag de vrouwelijke geliefde. En het is de taak van de vrouwelijke geliefde om overal rozen te planten. Daarmee de wereld in bloei te zetten. Ik krijg een beeld van een baarmoeder of een buik, waar de vrouwelijke geliefde haar bed aan het opmaken is om haar mannelijke geliefde te ontvangen daar.

Ik zag een energielaag een beetje boven ons hangen. En dat is een energie waar men eerder van geneigd is om het weg te duwen dan toe te laten. Maar met behulp van de energie van de roos en de rozenlijn is die energielaag aan het zakken en loopt men er niet meer voor weg. En is het nu juist de energie van de zachte kracht van de vrouwelijke geliefde die daar doorheen kan breken, door die laag. Het is een laag die normaal voor onderdrukking zorgt die nu opengebroken wordt, waar we nu collectief doorheen aan het breken zijn vanuit die zachte kracht. Het heeft geen zin om daar op een harde vechtende manier doorheen te slaan, want dan verhard die laag alleen maar, terwijl de zachte kracht van de vrouwelijke geliefde, die rozenlijnkracht, die maakt het week, dan breken we erdoorheen. Daar is het veld van onderdrukking niet tegen bestand. Het veld van onderdrukking kan dan oplossen, in onszelf en collectief tegelijkertijd.

Het kan een beetje misselijkmakend gevoel geven. Dat zijn de ego perikelen die in het verzet komen. En als je je misselijk voelt, ga met je aandacht naar je hart en naar de rozenlijn energie, laat de energie van je hart en de rozen stromen naar de plekken waar het misselijk is of naar je buik waar je dingen voelt, totdat het verzacht.

En nu sluiten de Michaellijnen aan op de rozenlijnen. En dan wordt de aankomst aangekondigd van de mannelijke geliefde. En de mannelijke geliefde is ook een zachte kracht en deze kracht zit vol met wijsheid. De energie van de Michaellijnen stroomt ook door de rozenstruik, door de rozen heen en maakt verbinding met ons hart. En brengt ons zo ook extra in contact met de mannelijke geliefde in onszelf.

De mannelijke geliefde mag allemaal oordelen loslaten, oordelen over wat de taak is van een man, en wat de taak is van een vader, een grootvader, een jongen en kind die opkijkt tegen zijn vader en later net zo wil zijn zoals zijn vader is, of juist niet. Er vindt nu healing plaats op onze innerlijke mannelijke geliefde. En ik zie voordat de innerlijke mannelijke geliefde het bed van de vrouwelijke innerlijke geliefde kan betreden, voordat hij thuis kan komen, hij eerst zijn harnas uitdoet, zijn zwaard aflegt, en de lange speer aflegt nadat hij van zijn paard is afgestapt. En dat hij alle hulpmiddelen die hij aangetrokken heeft om zichzelf sterk te maken en te vechten als het nodig is, dat hij die allemaal aflegt. Zodat hij zich niet meer vereenzelvigt met het beeld dat hij naar buiten toe uitstraalt maar bij zijn innerlijke zelf terecht komt met zijn innerlijke wijsheid.

Er wordt bij ons allemaal geheeld op onze innerlijke mannelijke geliefde totdat hij naakt staat voor de deur van de slaapkamer van de vrouwelijke geliefde. En dan ervaart de mannelijke geliefde ook de zachte kracht in hemzelf, die kan genieten van de geur van de rozen. En dan opent de vrouwelijke geliefde de deur van de kamer. Daar staat ze oog in oog met de mannelijke geliefde. Ze pakken elkaars handen vast en kijken elkaar diep in de ogen. En ze herkennen elkaar op het meest diepgaande niveau. Dan omhelzen ze elkaar en drukken hun harten tegen elkaar. Die omhelzing brengt een schok van vibratie teweeg, een liefdesveld door het hele lichaam heen van zachte kracht en wijsheid en eenheid. Die maakt dat er een herijking plaatsvindt in ons hele systeem.

Het kan zijn dat je een stevigere gronding voelt, meer energie door je benen heen voelt stromen, verbinding met de aarde. En tegelijkertijd dat er dingen in je hoofd gebeuren, in verbinding met de kosmos. Het kan ook zijn dat de energie heel heet aanvoelt, alsof je in brand staat, en die hitte brandt nog oude energieën en oude patronen weg. In deze energie zijn we zo krachtig dat we daarmee de potentie hebben om alle oude structuren die nog duaal zijn te kunnen laten wegvallen. Dat we in verbinding met onszelf en met elkaar in een heel groot nieuw eenheidsbewustzijnsveld stappen waarmee we de 5D aarde aan het creëren zijn. En met deze energie is het ook gemakkelijker om gecentreerd te blijven, in roerige tijden om ons heen.

Van de rozenstruik in ons midden worden negen rozen afgehaald en ieder van ons krijgt een roos in zijn hart geplaatst. En onmiddellijk zie ik weer nieuwe rozen groeien op de takken waar de negen rozen net geplukt zijn. Alsof daar waar rozen geplukt worden en in harten worden geplaatst, dat het nog meer rozen genereert. Het vermeerdert zich zodat er nog meer rozen uitgedeeld kunnen worden. De hele wereld één groot rozenveld wordt.

Ik zie de aarde in het midden van ons om haar as draaien. En vanuit ons hart zie ik een lijn lopen naar de aarde toe. En eerst zag ik de aarde een beetje in het duister, en dan komt er een zonnestraal erbij, en dan hoor ik ‘The Awakening’.

En de aarde heeft haar eigen hartslag, de hartslag is aan het pulseren. Het kan zijn dat je wat steken voelt in je hart. Dat komt omdat ons hart bezig is in sync te komen met de hartslag van de nieuwe aarde. Het is net of de transformatie van de aarde zich op dit moment op een cruciaal punt bevindt. Alsof ook de aarde ergens doorheen aan het breken is, op dezelfde manier zoals we in de vorige meditatie zelf door een onderdrukkingsveld heen aan het breken waren. Het is net of die doorbraak morgenochtend (8 augustus) pas plaats kan vinden en dat die doorbraak door mensen over de hele wereld die bewust massaal collectief gaan drummen en mediteren de aarde helpen in die doorbraak.

Ze voelt nu een beetje onrustig als een stilte voor de storm. En als ik vraag wat kunnen wij nu doen dan hoor ik ‘rozen planten’. En dat is wat we in de energie nu doen, rozen planten, op alle plekken op de wereldbol. En daarmee maken we het veld van onderdrukking dat om de aarde zit week, door het planten van de rozen. En dat zet een trilling in werking, alsof de aarde aan het schudden is.

We mogen vooruit spoelen in de tijd, dat we met onze groep nu ons neerzetten op het moment van morgen rond elf uur, wanneer men collectief bezig is. Wanneer we met het hele collectief de aarde ondersteunen en nog meer rozen planten. En het veld van onderdrukking probeert nog een keer extra de duimschroeven aan te draaien om te voorkomen dat de aarde vrij komt, maar met alle hartenkrachten, de zachte kracht van de geliefden, en de rozen, heeft het geen effect die duimschroeven. Het liefdeslicht wordt alleen nog maar een graadje hoger gezet, een tandje bijgezet dat het nog meer gaat stromen.

Wij, de mensheid, stappen in onze zachte kracht en als autonome wezens eisen wij onze vrijheid terug, claimen, nemen wij onze vrijheid terug. We geven onze macht niet meer uit handen, we nemen de macht terug. En het veld van onderdrukking is ten einde raad, voelt zich lamgeslagen, weet dat het de strijd verloren heeft, en het veld van onderdrukking surrendert. En dan begint het veld op te lossen.

En de aarde begint een nieuw licht uit te stralen, terwijl de mensen zelf ook een nieuw licht uitstralen, het licht van de geliefden, in eenheid. En onze harten komen op dezelfde frequentie, dezelfde hartenklop, als het hart van de aarde. Dan is er feest.

Voel ook de aarde in jezelf, we zijn onderdeel van het geheel, maar de aarde is ook een onderdeel van ons, zit ook in ons. En voel hoe je eigen hart en het hart van de aarde hetzelfde hart is, en hoe de energie van dat hart uitdijt je borstkas uit, je hele lichaam vullend, je aura vullend, totdat je alleen nog maar één groot hart bent.

Namasté.

❤️

Deel dit bericht

Divine Heart
Scroll naar boven