Workshop 5D Healing Day

Onderstaande workshop dag geef ik op regelmatige basis met mijn partner, Maxim Lazet.
Check de AGENDA voor wanneer onze volgende workshops plaatsvinden.

Workshop “5D Healing Day”

Wil je je frequentie verhogen, en vind je het fijn hier ondersteuning in te krijgen? Ligt je focus op het ascensieproces en de vijfde dimensie, of ben je aan het ontdekken wat dat voor je betekent? Beleef je pittige tijden door ascensiesymptomen? Schommelt je frequentie heen en weer door processen en energiewisselingen? Voel je dat je veel innerlijke transformatie ondergaat en wil je eens puur ontvangen? Neem deel aan de workshop, en ontvang heling en bekrachtiging in een aantal meditaties, geleid door de Geascendeerde Meesters, Aartsengelen, Elohim, Aardewezens en je eigen Hogere Zelf.

Tijdens deze workshop dag wordt veel aandacht gegeven aan healing, frequentieverhoging, gronding, uitlijning, energetische bescherming, verankering van hogere chakra’s en lichtlichamen, contact met onze hogere zelven, aanroepen van vele verschillende energieën en lichtkrachten, en het toepassen van methoden en technieken die je ook zelf thuis kunt gebruiken om zelf je energieveld te helen en te reinigen.

De workshop wordt door ons, Karin Thomas en Maxim Lazet, samen gegeven. Wij zijn een tweelingstraal koppel en werken vanuit de 12e dimensie. Wij zijn in 2012 door Spirit op elkaars pad gebracht, en nu geeft Spirit aan dat het tijd is om samen workshops te gaan geven, en daarin met behulp van onze tweelingstraal harteverbinding een ondersteunend veld neer te zetten waarbinnen tijdens de workshop veel healing mag plaatsvinden.

De dag bestaat uit 3 meditatieblokken. In het eerste blok ligt de focus op onszelf gereed maken voor de energieën van de dag, gronding en een basale reiniging en versteviging van onze energievelden. Het tweede blok staat in het teken van een groepshealing, waarin intuïtief en begeleid door Spirit thema’s worden aangeraakt die binnen de aanwezige deelnemers spelen en relevant zijn voor de actualiteit van hun persoonlijke ascensieproces. In het derde blok zullen we, ook intuïtief en begeleid door Spirit, als groep lichtwerk verrichten voor het collectief, de planeet en de mensheid, wat ook onszelf als kanalen healing brengt.

De workshop wordt bij ons thuis gegeven. De lunch wordt door ons verzorgd, en na de lunch zullen we een kort bezoek brengen aan een energetische krachtplek op een steenworp van ons huis waar wij hoeders van zijn. De krachtplek is daar gevestigd in de 19e eeuw door Aartsengel Michaël in voorbereiding op deze bijzondere tijd van ascensie waarin we leven.

(Wij geven ook elke maandagavond gratis collectieve afstandshealings, zie voor meer informatie https://healing.events. Je kunt eventueel hieraan deelnemen om te voelen of het wat voor je is om eens aan de workshop deel te nemen.)

(Herhalers krijgen 15% korting. Gebruik dan de code “REPEAT2021” tijdens de aanmelding)

Lees ook mijn blogs waarin ik ervaringen uit workshops deel. 

Wat mensen zeggen over de workshops

“Maxim en Karin nemen je mee op heerlijke, reinigende en helende meditatie reizen, waar ontvangen en geven voelbaar één zijn: aan jezelf, elkaar, de Aarde en het Universum! En dat alles op een zeer mooie en krachtige Michael plaats met een fantastische lunch, versnaperingen en lekkere thee en koffie. Wat mij betreft ‘way beyond 5D’ en tegelijkertijd ook heerlijk genieten van alle aardse ‘3D’ giften.”

M.

“Wat een spa-dag was de 5D-healing workshop. Overgoten met reinigende energieën. Het voelde soms alsof we ieder een individuele sessie kregen van Karin en van Maxim. Tussen de meditaties beantwoordden ze liefdevol alle vragen. Het voelde als een kado voor mijn ZELF. De veilige bubbel van de Michaël energie was ook goed voelbaar. En de lunch was verrukkelijk! Kortom een dag mogen ontvangen en aan frequentie verhoging gedaan. In liefde geschreven.”

D.B.

“Ik vond de 5D Healing Dag ontzettend fijn. Karin en Maxim zetten een liefdevol en veilig veld neer. De locatie is prachtig met een voelbaar hoge trilling. De meditaties waren afwisselend ontroerend, bekrachtigend, voedend en helend. Aan het einde van de dag ging ik lichter, in een hogere trilling en heel blij weer naar huis. Een aanrader!”

G.B.

“Afgelopen zaterdag heb ik de workshop van Maxim en Karin gevolgd. Wat een heerlijke dag! Een meditatie gericht op jezelf, op het proces van de groep en op het proces van de aarde, mooi verdeeld over de dag, met een heerlijke lunch en een korte wandeling. Aan het eind kan je alleen maar dankbaar zijn!”

P.C.

“Afgelopen zaterdag heb ik de 1ste workshop bijgewoond, die Karin en Maxim samen gaven. Hun kwaliteiten afzonderlijk kennende heb ik mij laten onderdompelen in een heerlijk bad van Helende frequenties op alle levels. Karin en Maxim vullen elkaar naadloos aan en de veilige bedding die ze samen bieden geeft een weldadig gevoel van lekker achterover kunnen hangen… Ik voelde mijzelf ook helemaal in mijn uitlijning en in de groep waren er mooie uitwisselingen. Wat mij betreft smaakt het zeker naar meer.”

L.V.

“Wat een krachtig en opschonend transformatie proces mocht zich voltrekken onder de rustige begeleiding van Maxim. Het schouwen in het groepsveld door Karin bracht gronding en bewustzijn. Een mooie samenwerking die getuigt van een gefundeerde spirituele bedding.”

U.B.

Divine Heart
Scroll naar boven