Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

5D Healing Hour (AFGELAST WEGENS GRIEP)Datum: do 18 november 2021, 19:30 - 21:00 CET
Bijdrage: €9,00
Locatie: Online (Zoom)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Neem deel aan de wekelijkse online 5D Healing Hour via Zoom, en laat je raken door healings op thema’s die op dat moment spelen binnen je persoonlijke maar ook het collectieve bewustzijn. De healings worden intuïtief geleid door Karin Thomas, sluiten altijd aan op de actualiteit van het collectieve bewustwordingsproces en de beweging naar de Nieuwe Aarde, en zijn elke week anders. Karin gaat tijdens de meditatie in overgave naar haar eigen (13D) I AM bewustzijn, dat de regie voert en samenwerkt met Moeder Aarde, de Geascendeerde Meesters, Aartsengelen en de Hogere Zelven van de deelnemers. Karin beschrijft doorlopend wat zij doorkrijgt, en wat er gebeurt in de energie. De healings zijn intensief en goed gegrond, en altijd ingebed in een veld van onvoorwaardelijke liefde en zachtheid.

Kun je niet deelnemen maar wil je wel graag de opname van de meditatie ontvangen? Meld je dan toch aan, en je ontvangt binnen enkele dagen na de webinar per e-mail een link waarmee je het geluidsbestand kunt downloaden. Het geluidsbestand is geïmpregneerd door Spirit, behoudt zijn energetische kracht en is onbeperkt herbruikbaar.

=======

Je ontvangt de Zoom link automatisch per email na succesvolle aanmelding. Check je spambox als je de e-mail niet lijkt te hebben ontvangen.
Je kunt vanaf 19.30 uur inloggen, de meditatie begint om 19.35u. Er vindt geen dialoog plaats voorafgaand aan de meditatie. Achteraf is er gelegenheid om ervaringen te delen en vragen te stellen. Je hoeft niet persé in meditatie te gaan tijdens de healing, als je dat liever niet wilt. Zoek een rustig plekje op, maak het jezelf gemakkelijk, en stel jezelf open voor de healing. Binnen enkele dagen na de webinar ontvang je per e-mail nog een link waarmee je het geluidsbestand kunt downloaden, zodat je de meditatie kunt herhalen als je dat wilt.

Details

Date:
do 18 november 2021
Time:
19:30 - 21:00 CET
Cost:
€9,00

Locatie

Online (Zoom)

Organisator

Karin Thomas
Site:
Bekijk de site van Organisator
Divine Heart
Scroll naar boven